Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתייחס לאיציק

קודם כל

שכל אחד ימתקד במה שהוא יודע הכי טוב:

אני ימשיך בניהול הפורום ותיקון צרפתיות מתפרקות

אתה תמשיך לצלם

לירן ימשיך לזיין לכולם את המוח

ורוני ימשיך להיות חאפר

אהבתי איציק :D

דבר שני.

** ועוד משהו קטן למי שלא יודע או לא מבין בתחום:

הרכבים של היום מ-א-ו-ד עדינים ומאוד פגיעים למכות קטנות כגון אלו.

יחידת מיזוג האויר והרדיאטור נמצאים מילימטרים בודדים מהפגוש הקדמי שגם ככה גמיש מאוד וחשוף לפגיעות.

פגיעה "קלה להחריד" ויזואלית עלולה לעלות הון תועפות לתיקון בגלל הנזק הפנימי שנגרם לרכב.

מאשר ב 100%, מי שרוצה שיבוא לראות את הרכב שלי , אין סריטה אבל מסתבר שראדיאטור המזגן היה סדוק, מתנה שקיבלתי מאחד הנהגים שאוהבים להחנות בשיטת "נשיקות", בארצנו הקטנטונת.

זה כל מה שיש לי לומר.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

ואם במקום 106 היה לו קומנדקאר, ואם האמבולנס היה חונה והוא היה עושה עליו רוורס ונכנס בו טיפה, נראה למישהו שמד"א לא היו שולחים את האוטו למוסך בדיוק באותו אופן כדי לתקן אותו?

נראה למישהו שמד"א היו יוצאים לחפש חלקים בפירוקיות???

כנראה שלא. כי לא מתקנים רכב (ואני אדגיש את

מתקנים - כי כשאתה שם חלק מפירוק - לך תדע איפה הוא היה) בעזרת חלקים מפירוק.

ודבר נוסף - עם כל הכבוד למד"א (ויש לי המון הערכה אליהם) - אם ה7K שקל האלה זה מה שישבור אותם - אז אני באמת מצטער בשבילם... אבל מבחינתי אפילו אם זה היה כרוך באמת בסינג'ור שלהם - משהו כמו צבע לאוטו וצמיגים חדשים על הדרך לאוטו שלי אחרי שהם נכנסו בי - הייתי עושה את זה בכיף....

חייבים להבין שמד"א זה גוף, והבחור שנכנסו בו הוא אדם פרטי. וכל נסיון להשוות או להביא לפרופורציה פגיעה ברכוש ברמה כזו בין הגוף הענקי שנקרא מד"א לבין אדם פרטי היא לא במקום בכלל.

רון.

-לא מבין בכלל על מה הויכוח-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה שלא מובן פה זה שהאמבולנס באמת עשה נסיעה קטנה אחורה... לא עיקם כלום בפח ובשאסי עצמו הבעיה היא שהוא נסע בפוזיציה שבדיוק המדרגה של האמבולנס נטקעה על הרדיאטור פנימה.

לכל הדורשם אני יביא מחר את הפירוט על מה נעשה ברכב ואני יראה לכם שלא לקחתי כלללווווווווווווווווווווםםםםםםםםםםם לעצמי!

כלום!!!!!!!!!

וכן זאת זכותו של כל נהג שנפגע בתוצאה של תאונת דרכים לדרוש מהפוגע את מה שמגיע לו....

אגב אני רוצה להתייחס למשהו שכולם פה חושבים...

מד"א לא יישלמו את הכסף אלא חברת הביטוח שלהם תשלם.

מד"א לא משלמת כלום כי זה היה חלק מנוהל עבודה שמותר להם הכל וזה קרא לו כחלק מהעבודה שלו כי הוא היה צריך להציל חיים ולהציל חיים זה יותר מהכל..

המשלם שיחזיר לי את הסכום שמגיע לי הוא כלל חברה לביטוח בע"מ

הנה ימים רבים חלפו ושני ידי עייפו .. רק להזכר ולהזיל דמעה, הראלי השחורה

פורסם

חבר'ה אני חושב שקצת הגזמתם, לא ביקרתי את יוני כלל וכלל ואם כן אז לא באופן שאתם חושבים.

אם מישהו היה נכנס בי הייתי דורש כמובן את מלוא הפיצוי, עכשיו השאלה היא האם לקבל החזרה למצב קודם או האם לקבל פרונט חדש דנדש מהניילון - זו שאלה מוסרית.

לא דיברתי על ג'אנטים, פגושים או חלקי פלסטיקה מפירוק. דיברתי על חלקי רכב. להשיג זוג רדיאטורים מפירוק לא צריך להיות סיפור, בכלל בכלל לא.

אז שפר על יוני מזלו והוא קיבל פרונט חדש מתנת נהג מד"א. זהו. לא ניסיתי להיות שמאי, לא ניסיתי להעריך נזק, רק באתי לומר שאפשר היה לסגור את הנזק הכלכלי בהרבה פחות. וזכותו המ-ל-א-ה של יוני לטפל בבעיה איך שהוא רק רוצה.

ויאצק - היית יכול גם לדבר בצורה קצת פחות מגעילה. באמת. ג םלתקן או לא להסכים עם מישהו אפשר אחרת.

יאצק 2 - היה לך מדבקה של נייק על השמשה האחורית!? ואתה קורא ללירן עארס? :wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם
אם מישהו היה נכנס בי הייתי דורש כמובן את מלוא הפיצוי, עכשיו השאלה היא האם לקבל החזרה למצב קודם או האם לקבל פרונט חדש דנדש מהניילון - זו שאלה מוסרית.

לא דיברתי על ג'אנטים, פגושים או חלקי פלסטיקה מפירוק. דיברתי על חלקי רכב. להשיג זוג רדיאטורים מפירוק לא צריך להיות סיפור, בכלל בכלל לא.

סכום מכובד ביותר מעלות התיקון הכוללת הוא עבודה.

אף אחד היום לא לוקח סיכון, כשמדובר בתאונה, בהרכבת חלק משומש שעלול להתקלקל מהר מאוד וידרוש עבודה נוספת (כפולה) על אותו הרכיב.

רדיאטור שעומד מוזנח בפירוקיה דינו ריקבון. כנ"ל גם רדיאטור מזגן.

אין כאן שום שאלה של מוסריות.

דבר שני, אם עבור כל רכב היו רצים לחפש חלקים תחליפיים, מזמן לא היו נשארים חלקים כאלה בפירוקיות.

דבר שלישי, העלויות הכרוכות בהשמשת חלק שעמד זמן רב בפירוקיה לא כדאיות מול עלות של חלק חדש חליפי(הכל עניין של כח אדם: צריך לחפש, צריך לבדוק אם החלק בכלל תקין, צריך לנקות אותו ולהכין אותו להרכבה, צריך להרכיב אותו וכד')

מעבר לכך, הפירוקיות מתפרנסות יופי גם בלי שנקנה מהם רדיאטורים. כמו בכל דבר רע (המחיר והכדאיות) יש גם טוב (מקומות עבודה = פרנסה לאנשים).

איציק

-----------------------------------------------------------------------------

* עריכה

לראלימן:

אני מתנצל אם ההודעה הקודמת שלי היתה מגעילה, אך לצערי אתה מרשה לעצמך להביע דיעה בנושאים שהידע שלך בהם מאוד מצומצם ולצערי אתה מוציא את כולם מדעתם.

לצערי הרב, יש כאן לא מעט אנשים שקצת (הרבה) יותר מיומנים ממך בכל מה שקשור לעלויות תיקון תאונה, אז גם אם זה נשמע לך הרבה (ותאמין לי, אני יכול לשבת איתך על רשימה של חלקים שרק אם תשמע את המחיר שלהם תתפחלץ) כדאי שתשאיר את הנושאים למבינים.

תודה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כאילו אני לא רוצה להיות מניאק או "חסר מוסר" או משהו ...

אבל למד"א לא חסר.. אם כל הכבוד והעזרה ומה שהם עושים למען כולם ... פשוט יש לי פה חשבון... על סך 780 ש"ח... שבאותו יום שחבר שלי נפל מגובה 3 מטר, ואיבד את ההכרה והגיע אמבולנס... הם חייבו אותו על 780 ש"ח...

אז אל תדאג למד"א... יש להם מאיפה לממן את זה...

פורסם

אבל למד"א לא חסר.. אם כל הכבוד והעזרה ומה שהם עושים למען כולם ... פשוט יש לי פה חשבון... על סך 780 ש"ח... שבאותו יום שחבר שלי נפל מגובה 3 מטר, ואיבד את ההכרה והגיע אמבולנס... הם חייבו אותו על 780 ש"ח...

כאילו (כזה) אני לא רוצה להיות מניאק או... רגע, בעצם... אין לי בעיה להיות מניאק :wink:

אבל מאיפה לך שלמד"א לא חסר? אתה מכיר את מאזן התקציב השנתי שלהם? אתה יודע, למשל, שהם לא מצליחים לגבות לפחות 20% מהסכומים שהם מחייבים את הלקוחות שלהם?

:?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כאילו (כזה) אני לא רוצה להיות מניאק או... רגע, בעצם... אין לי בעיה להיות מניאק :wink:

אבל מאיפה לך שלמד"א לא חסר? אתה מכיר את מאזן התקציב השנתי שלהם? אתה יודע, למשל, שהם לא מצליחים לגבות לפחות 20% מהסכומים שהם מחייבים את הלקוחות שלהם?

:?

רוני

אחלה סכומים.. היינו לוקחים מונית היה עולה רבע

פורסם

אחלה סכומים.. היינו לוקחים מונית היה עולה רבע

היית משלם רבע ועוד היית נוסע במרצדס, לא סתם סוואנה/פורד :lol::lol::lol:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ואז החבר שלך היה חוטף איזה התקף (בגלל המכה בראש) במונית ובולע את הלשון...

מצבה עולה קצת יותר מ-780 (חלקת קבר אפילו יכולה לעלות כ-10K, וזה לא כלול בביטוח)

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
ואז החבר שלך היה חוטף איזה התקף (בגלל המכה בראש) במונית ובולע את הלשון...

מצבה עולה קצת יותר מ-780 (חלקת קבר אפילו יכולה לעלות כ-10K, וזה לא כלול בביטוח)

בעצם אתה רומז כאן בעקיפין שמד"א נותנים טיפול רפואי ולכן הם לוקחים הרבה כסף, נכון?!

אז אל תשכחו שכ-85% ממד"א מורכב ממתנדבים.

ואם גוף כזה שרובו התנדבותי והניידות הן תרומות לא יכול לנהל את החשבונות שלו אז צריך דחוף להעיף את המנהל חשבונות שלו.

והדבר הכי חשוב ששחכתם, כמו שיוני אמר, מד"א משלמת פרמיות קבועות לחברת הביטוח.

חברת הביטוח משלמת את הנזק לרכב.

• תוכן חדש...