Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי לפני יומיים סאב מגבר ורמקולים אחוריים בפומפה

המוכר המליץ לי על מגבר של MAC AUDIO Z4200 שאני בטוח שהוא מגבר מצויין

סאב של MAGNAT ULTRA REFLEX 300

http://www.magnat.de/content/carhifi/product_detail_en.asp?p=120650&pl=7,%208&s=139

שנראה לי שהוא סאב טוב

ורמקולים MAGNAT CLASSIC

http://www.magnat.de/content/carhifi/product_detail_en.asp?p=111822&pl=9&s=63

באותו יום חמישי נסעתי במיוחד לחנות . שאלתי אצל המוכר , הרמקולים הם סך הכל 70RMS והמגבר מוציאה 110RMS , זה לא יקרע אותם ? המוכר אמר לי לא.

חשבתי ככה אם המוכר, במחלקה הספציפית של מערכות לרכב אומר לי שהמגבר לא יקרע אותם אז הוא מבין כנראה קצת יותר ממני , הוא הראה לי גם שיש גוף קירור גדול על המגנט והרמקול עצמו עשוי מקרבון או משהו בסגנון. טוב , אחרי התקנה ושמיעה של כמה שעות מוסיקה קצת יותר מחצי וולום אני מגלה שכל 3 הטוויטרים על 2 הרמקולים פשוט נקרעו ונשברו. התקשרתי לפומפה הסברתי להם על המקרה ועוד אני לפי דעתם יצאתי אשם בזה ששמעתי ב"פול וולום" למרות שלא שמעתי וגם אם היתי שומע אני קונה מערכת יקרה לא בשביל לשמוע חצי וולום ועוד גם היתי אשם בזה שהיתי בן אדם הראשון ש"שרף רמקולים בפחות מ24 שעות". באותו יום שישי (אתמול)לא יכלו לקבל אותי כי היה קבלת קהל. טוב , היום אני נוסע שומע מוסיקה ברמולים שבקושי מוצאים צליל (בגלל שאין טוויטרים), מסתקל במראה האמצעית וקולט עשן לבן יוצא מהרמקול.

הרמולים עדיין עובדים , מוצאים צליל מגעיל. אני רוצה לדעת האם אני אשם פה או שהחנות והמוכר שהמליץ לי עליהם, האם זה נכלל באחריות . בהנחה שהמגבר מכוון מצויין , הסאב מקבל גישור ובקרוס אוור עומד על צלילים נמוכים והרמקולים מחוברים רגיל ומקבלים צלילים גבוהים.

חוץ מזה האם הסאב והמגבר הם מספיק טובים או לא ? אני לא רוצה להתבעס אחרי עוד כמה ימים במוצרים האלה גם

תודה רבה, רומן.

Daewoo racer 94, Citroen Volcane 2.0 , Alfa Romeo 33 1.7 16V

WhatNext?

פורסם

אך אתה יכול להיות בטוח כל כך שמגבר מכוון בצורה נכונה?

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

תראה זה לגשש באפילה כי תאחלס אין אפשרות דרך האינטרנט לקבוע ככה סתם מה גרם למותם בטרם עת...

אבל אני מהמר ב99 אחוז שזה כיוון גיין לא נכון...- מי התקין את המערכת ? מע כיוון אותה ?

פורסם

זה מגבר סיני נכון? ניראה כמו בוס רק בכחול וכתוב עליו מאק אודיו?

אולי המגבר שולח לך DC שמפרק להם את הצורה.

פורסם

אני מהמר על תופעת ה "עם פול גיין = שומעים יותר חזק ויותר איכותי" :lol:

משתתף בצערך על מותם של רמקולים בטרם עת.

אצבע מאשימה רק על המתקין.

מקווה שבפומפה יחליפו לך אותם.

בברכה.

פורסם

ידידי,

מיד שיחליפו לך, ואת הכל, ללא פשרות וללא תיקונים.

אם קנית מהם, והתקנת אצלם - הם אחראים באופן מלא לנושא.

פול ווליום איננו סיבה להטלת האשמה עליך.

נשמח לקבל עידכונים על הטיפול בך שם!

פורסם

גל אתה חושב שהוא התקין אצלם כי הוא לא ציין .

לדעתי - במקרה שהם התקינו לו אז כן הם צריכים להחליף ללא עוררין .

אבל , במקרה שהוא התקין אצל מתקין אחר , המתקין הוא זה שצריך להחליף לו .

פורסם

לדעתי - במקרה שהם התקינו לו אז כן הם צריכים להחליף ללא עוררין .

אבל , במקרה שהוא התקין אצל מתקין אחר , המתקין הוא זה שצריך להחליף לו .

+1

מחכה לעדכון .

תומר

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אין ספק שהמשתמש שמע תוך הפעלת המערכת בעיוות ולא עשה דבר לעצירת הנזק, אם מחוסר אכפתיות, או מחוסר הבנה לקיום העיוות.

זה כמו לנסוע עם רכב בטורים האדומים ללא הגבלת הצתה /הגבלת מחשב, ולהאשים את יצרן המנוע.

הטעות נובעת אם כך בשילוב של התקנה ושימוש שאינו ראוי, למעט מקרה של מגבר תקול שמוציא DC ואשר אחד החברים כבר ציין, אך לפי דבריו של המשתמש (פותח התרד)

אני קונה מערכת יקרה לא בשביל לשמוע חצי וולום

אתה חייב להבין שלא ניתן לשמוע פול ווליום כאילו אין מחר רק בגלל שלדעתך קנית מערכת יקרה. ההפך, יש לוודא תאימות מערכת הסטריאו לצרכים ולציפיות שלך, ולא, תתאים את הציפיות למערכת. לא תעשה זאת, יקרה כפי שקרה.

כפי שנאמר אין הוקוס פוקוס, ודרך אגב, מי התקין ? האם ודא שהבנת את מגבלות השימוש כפי שראוי שיעשה? (כפי שאני נהגתי בכל אופן לעשות)

הנרשם כאן הינו לדעתי בלבד.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...