Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי(עם אחיך דבר בבית, הפורום אינו צ'אט.), עצה ממני, תשנה את הגישה שלך, זה לא תורם לאף אחד.

לנקות את הרכב ? ממזמן אין לי זמן לזה.

אתה צודק, ביקשתי המלצה למגבר 4 ערוצים במחיר שנע סביב ה 500 ש"ח.

לא ביקשתי ואני לא מעוניין להכנס לוויכוחים.

המשך ערב נעים.

פורסם

הנה התגבורת הגיעה.

אם אתה אומר , כנראה שאתה יודע

לאן הגענו.

ליל מנוחות.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
בסדר לכל המתחכמים

מתחכמים? אנחנו כאן בשביל לעזור לו, לא בשביל לבוא ולהטיף לו. לא קיבל את העצה שלנו? שיהיה לו לבריאות.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני לא צריך ולא זקוק לתגבורת.

היה פה מזמן לא מעט וויכוחים ויש תוצאות. נקודה.

אבל כמו שאמרתי, למה להכנס לוויכוחים ?

אני אשמח לקבל הצעות למגבר 4 ערוצים ב 500 שקל לערך.

שוב תודה.

פורסם
מתחכמים? אנחנו כאן בשביל לעזור לו, לא בשביל לבוא ולהטיף לו. לא קיבל את העצה שלנו? שיהיה לו לבריאות.

גיא.

אני שמח שאתם רוצים לעזור, זה המטרה של כולנו.

אני פה בשביל לקבל את העצות שלכם.

אני פשוט לא רוצה להכנס לנושא שהיה הכי חם בארץ במשך חודשיים וכל, אבל כל האנשים הרציניים נכנסו אליו.

וואט זה וואט.

כחול שהמגבר יספק יותר וואט יהיה יותר וואט "נקי".

פורסם

גיא.

ידיד יקר, מטרתו של פורום היא לעזור ועל כך כולם מלאי תודה כלפי כולם - כי כך מעשירים את הידע

אבל אם אחרי 2\3 תגובות הבחור עדיין מבקש המלצה על מגבר, אז עדיף להיות קונקרטי ולהמליץ על מה שרצה ולא ללכת סחור סחור ולנסות לשנות את השקפת העולם שלו,

בלי שום קשר יש דבר אחד שלא אתה ולא אני נוכל להתווכח איתו ודווקא הבחור פה זה בדיוק מה שחיפש,..

בתמורה של וואט RMS לשקל, מגבר 4 מגושר תמיד חזק יותר ממגבר 2 ערוצים - דוגמא קטנה : הג'יי בי אל, באלף שקלים אתה מקבל 2 ערוצים (גישור כביכול של הרבעיה) של 300RMS כל אחד....שום מגבר 2 ערוצים לא מספק לך 300 RMS ב4 אום כפול 2, באלפיה בודדת.....

וגם בסקטור היותר זול המצב דומה,........בקשר לאחוזי העיווט, מצטער אבל לא 0.005 ולא 0.5 וגם לא אחוז "שלם" של עיווט הוא דבר שעד היום הצלחתי להבחין בו....ושיפור שאינו שמיע (לי לפחות) הוא אינו שיפור...., לקבל מערכת יותר טובה על הנייר אבל זהה בפועל לא עוזר לי, נצילות ועוצמה גבוה יותר הם דווקא דברים שמיעים בהחלט לכל אדם.....

עכשיו שורה תחתונה לגבי מתן - אני לא יודע מה מגביר לו את הסאב נכון להיום, אבל דעתי האישית (ותמיד האמנתי ככה) שמערכת סטנדרטית (דוטק+מגבר+פאנל נורמאלי ומעלה+סאב סביר) צריכה מגבר 4 ערוצים טוב ולא קומבינות מגושרות משורשרות ומאולתרות, לפעמים התקציב דוחק לפינות פחות רצויות אבל לרוב עם שיקול נבון יותר וראיה טובה יותר לעתיד אפשר להגיע לתוצאות לא רעות בכלל עם לא הרבה כסף, רק צריך לחפש להקשיב ולעשות החלטות נבונות......במקרה של מתן שוב אני אומר, דעתי האישית שאם אין לו איזה מונובלוק שמוציא 400RMS (אמיתיים ולא חירטוט) אין שום סיבה לא למכור את כל ציוד ההגברה ולהטמיע במערכת מגבר 4 ערוצים טוב שיעשה את העבודה בצורה מושלמת...

בכל מקרה שיהיה לכל המשך שבוע נפלא..

פורסם

מתן,עוד פעם אתה מנסה להגיע לאן שהוא אם הזבל הסיני שלך,חלאס כבר תיקנה מגבר נורמלי וזהו תעלה ל700 וחפש משהו יד שנייה תיראה מה קורה גם הקליפורניה טראח שלך "אינס קפוטה".

אין בכלל מה להשוות זטק לזבל הזה.

הצעות למגברים? אתה ילד גדול פתח יד שנייה פה או בYAD2 ותוכל למצוא דברים ואז לבוא לפה שוב.

אגב אני מכרתי את לטנייג שלי 2ערוצים 100RMSX2 ו 300 בברידג ב450 שקל אז אפשר למצוא מגבר טוב במחיר נורמלי ולא ליקנות זבל.

פורסם
אני באמת לא רוצה להתחיל להכנס לוויכוחים שהיו פנ לפני כמה שנים ובסוף כולם, כל התותחים וכל הגדולים הסכימו עם אותו הדבר.

אחוז העיוות אולי גדל באחוזים, אבל עד שאני אגיע לאחוז עיוות שיפריע לאוזן האנושית אני "ארוויח" יותר וואט "נקי"

בכל מקרה, בלי לזלזל בכם, זה ממש לא המטרה שלי, אני לא רוצה להכנס לזה מחדש.

אני אשמח אם תוכלו להתמקד בנושא והוא מדבר על מגברים עם 4 ערוצים.

תודה רבה.

גם אז היה את הויכוח הזה וגם אז לא הסכימו איתך והסבירו לך את מה שמסבירים היום.

מגבר 2 ערוצים חזק יהיה טוב יותר, אתה פשוט מחפש הצדקה לקנות משהו בזול - זה הכל.

הלך לך מגבר אחד, טוב, נפגש בשלב יותר מאוחר לחיפושים שלך למגבר שלישי...

בהצלחה

פורסם

אדי וגל, שום מגבר לא הלך לי, הקליפורניה אצלי כבר 4 שנים וזה אחד הקניות היותר טובות שעשיתי בחיים.

הוא עובד בצורה מצווינת.

אני רוצה להוסיף מגבר ולא להחליף.

גל, את היית אחד האנשים שהתנגדו לכל מה ששי (מיקמיק) אמר, ואם תסכל אחורה תראה מי צדק ומי לא.

אבל כמו שאמרתי 10 פעמים, זה לא הנושא ואני ממש לא רוצה להכנס לזה.

פורסם

יאללה הינה זה מתחיל, אנשים פותחים יוזרים נוספים כדי "לחזק" את עצמם :o

בקיצור חבר'ה אני חושב שהדיון הזה מיצה את עצמו, אלה מאיתנו שמאמינים בציוד טוב ומוכנים לשלם עבור זה ימשיכו בדרכם,

ואלה מאיתנו שרוצים לרכוש ציוד נחות ומאמינים שוואט זה וואט ימשיכו גם,.........

לשאלתך מתן : מגבר 4 ערוצים "טוב" ב500 שקל לי אישית קשה להמליץ שום ציוד במחירים האלו לא הייתי מגדיר אותו "טוב" מקסימום סביר...

פורסם

כן,היסתכלנו אחורה ואייל(אז מנהל פעיל בפורום) הביא מהנדס שהוריד את ששי(מיקמיק)מעץ הבולשיט שלו ומועדון מעריציו היתפרק(אתה ותמיר אך היו צחוקים:lol: ) .תעשה חיפוש תיראה על מה מדובר.

לסיכום מתן חאלס חפר תביא כבר משהו נורמלי באלקרוניקה לא הכול רק שם לפעמיים יש הצדקה למחיר!:idea:

פורסם
אני התקדמתי ידידי ורואים שאתה נישארת אותו אחד לפי התרד שפתחתה:roll:

לא רק שלא התקדמתי, הלכתי אחורה.

שנתיים לא התעסקתי בכל הסיפור הזה וגם עכשיו אין לי זמן להתעסק, אני בסה"כ רוצה להוסיף עוד מגבר לאחר שכבר החלפתי HU.

לא לכולם יש תקציבים גבוהים, וכנראה שאת זה עוד לא למדת להבין (כבר 4 שנים)

שהיה לך רק טוב.

פורסם

נכון לא לכולם יש תקציבים גבוהים(ואני בניהם) אבל לאנשים שיש להם ראש יש להם קטע של חיסכון וסבלנות ועלות מול תמורה וניצול מקסמילי של תקציב המופרש לכן,למשל אתה יכול עכשיו לשים 500 שקלים בצעד וכול חודש להוסיף 100 שקלים ולגיע לאלף נכון שצריך סבלנות(הצעד החלש שלך מתוך הכירות איתך) ואז אתה תקבל מערכת ברמה גובה בלי קריעת כיס.

זכור אני תמיד אומר

יש לך 500 שקלים אז גם יכול להיות לך 1500 שקלים,תחשוב על זה.:idea:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...