Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בבעיה בניסן סאני

אני רוצה להתקין נעילה מרכזית אבל לא מוצא חיווט לנעילה,בדלת יש פאנל נעילה מרכזי כולל חלונות חשמל

ממנו יש לחצן נעילה. . . בבדיקה אם טסטר במגע אם חוט הנעילה יש הקפצה לנעילה ופתיחה . . . מה אני לא עושה פה נכון והאם יש דרך לעקוף נעילה קיימת ? ? ?

פורסם

הוסף לוקר בדלת הנהג, והאזעקה/שלטי הנוחות יפעילו את הנעילה המרכזית דרך הלוקר שהוסף בדלת הנהג, ובאמצעות חיבורי "פלוס מינוס מתהפך" .

יתכן ויש פקודים פשוטים יותר, עבר הרבה זמן מאז התקנתי כאלה, ונראה לי שזה החיבור שנעשה בזמנו (בניגוד למיצובישי ואחרים, ולחילופין ,כמו חיבור נעילות של דיהטסו אפלואז/דייהו ואחרים)

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

החיבור פה אמור להיות יותר פשוט - פתיחה ונעילה דרך מפתח נהג

בדלת נהג יש מנוע לוקר ויש פיקוד דרך לוח פיקוד שיושב אל הדלת ( שכולל ח"ח X4 ונעילה + נעילה למנוע פתיחה כללית )

אם מנורת ביקורת במגע אם מתג נעילה/פתיחה הנעילה קופצת ואם אין אור אז סימן שזה נעילה במינוס -

אז פה הסתבכתי כי יש רק חוט אחד שבמגע איתו הלוקר זז נועל ופותח יחד

איך אני פשוט עוקף נעילה,שגם הפיקוד אל הדלת יעבוד וגם דרך מפתח ? ? ?

:cry:

פורסם

הלוקר עולה וחוזר ביגלל שהדלת שלך כנראה פתוחה.

אתה צריך לסגור דלת ואז לבדוק. כמה חוטים יש ללוקר?

אם חמש אז החיבור שלך צריך להיות לשני חוטים (חום+לבן)או מנוע של גארד(סגול+חום אם אני לא טועה)

• תוכן חדש...