Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב עם גיר ידני בתקציב של עד 20,000 ש"ח. בטיחות היא השיקול החשוב ביותר, אך חשוב גם שיהיה חסכוני בדלק ואמין. מהירות וביצועים בסדר עדיפות נמוך. הרכב מיועד לנסיעות בין עירוניות.

לא מדובר על רכב משפחתי, אלא לנהג חדש, אבל נראה לי שבמקרה הזה הגודל כן קובע, לכן חשבתי על לגסי או סופר לנסר - האם אני בכיוון?

אשמח לשמוע על עוד מכוניות שמתאימות.

תודה ושבת שלום

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

רנו מגאן, פיג'ו 306 (לרנו 4 כוכבי בטיחות, לפיג' 3)

זה מה שעלה לי בראש, ב20K די קשה למצוא משהו די בטיחותי.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

פולו, 3/5 דלתות או קלאסיק. ABS ושתי כריות אוויר, לדגמי ההאצ'בק ציון טוב של 3 כוכבים במבחן הריסוק האירופי.

אמינות בסיסית טובה, מושפעת כמו בכל מכונית אחרת מהטיפול שלו זכתה עד היום.

דגמי ה-,1,000 סמ"ק (רק ב-5 דלתות, כמעט תמיד עם עבר בחברת השכרה) חסכוניים מאוד (לא תתקשה להשיג כ 15-16 ק"מ לליטר בשיוט ב-110 במישור) אך חלשים. הם גם זולים מאוד ובתקציב שלך תוכל לרכוש אחד אפילו מ-1998.

דגמי ה-1,400 סמ"ק מעט פחות חסכוניים אך הביצועים שלהם כבר סבירים.הם יותר יקרים ותצטרך לרדת בשנת מודל. ויש כמובן את אופציית הדיזל (רק בדגמי ה-4 דלתות).

לאנסר אינה מצטיינת בבטיחות. לגאסי דווקא בטוחה יחסית לתקופתה, רק שבתקציב לך אין אחת עם כריות אוויר וגם אלה עם ABS נדירות למדי. הסובארו וגם מזדקת היטב, אבל צריכת הדלק גבוהה משמעותית מהפולו, בהיותה הרבה יותר גדולה.

פורסם

אם תעשה חיפוש קצר תראה שדנו בנושא בשבוע -שבועיים האחרונים לפחות ב - 3 שרשורים שכבר חיים זמן רב.

הצעתי לך בחום - נסאן סאני ידנית.

יש לי כזאת משנת 1993 , יד ראושנה, ולא מוכר אותה, כי הילדים שלי ( 21+23) משתמשים בו כל הזמן- אני מעריך שתהיה אצלינו עוד 10 שנים.

תעשה חיפוש תמצא הרבה תגובות שלי שמפרטות מדוע המלצתי לך כנה ואמיתית.

במחיר הזה - רכב אירופאי, כמה שילהיב אותך אם בכלל, יהיה למוסכניק שלך חוזה פתוח לחשבון הבנק שלך וחבל.

• תוכן חדש...