Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו מכיר מקום באזור ראשון לציון שניתן לרכוש את הרולר בלבד?

וגם אם אפשר לדעת מה העלות פלוס מינוס.

תודה רבה

פורסם

חנויות גדולות לאספקה טכנית.

אני יכול לומר לך שבחנות בשם ז.את.ג ברחוב המלאכה פינת המשביר (אולי אני טועה אך אוכל לבדוק) תוכל למצוא רולר גומי.

גילוי נאות, בת משפחה שלי עובדת שם ולכן זהו המקום אליו פניתי כאשר חיפשתי רולר כזה.

מעבר לחנות הזו אני מקווה שתמצא גם בממשר (מ.מ.ש.ר) א.ת.חדש ראשל"צ או ב"בדק בית" בבית גירון למטה.

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

ניתן להשיג רולר כזה אצל אוטופרט בפתח תקווה. עולה סביב ה 60 שקלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

60 ש"ח נראה לי סכום גבוה מדי. אינני יודע מה מחיר הצרכן של הרולר שאני רכשתי אך אני יכול לומר לך בפירוש שהוא רחוק מ-60. זכותם של אוטופרט לגבות כל סכום שירצו, מי שירצה יקנה. בכל זאת אני חושב שאין הצדקה לשלם 60 ש"ח על רולר כזה.

רענן.

פורסם

רענן , מסכים איתך.

אבל כשיש לך סוג של מונופול , אז אתה עושה מה שאתה רוצה.

במקום לצאת על מחירי הרולרים, נכון שקודם נצא כנגד מחירי החשמל .

לא תהיה לי ברירה ואני אאלץ להיפרד מ-60 שקלים (אלוהים כמה שאני דרמתי) מהסיבה הפשוטה , שכבר ניסיתי 2-3 תחליפים שונים ושילמתי על כך ביוקר.

אגב...לא נראה לי דווקא שהטענות שלנו צריכות להיות מופנות לאוטו פרט, אלא דווקא לדיינאמט

איתמר תודה על העזרה

פורסם

אם אתה מגיע למפגש הפורום (אני כנראה אגיע אך עדיין יש ספק קלוש) אביא איתי את הרולר עימו השתמשתי. ככה תוכל לראות אם הוא מתאים, אני מבטיח לבדוק לך את מחירו. לנסוע עד פתח-תקווה ולשלם יותר נראה לי לא לעניין. כאמור, השיקולים, כמו-גם הכסף, שלך וההחלטה בידייך.

במקרה הזה זה לא מונופול בכלל. כמעט כל חנות של אספקה טכנית מחזיקה ציוד שכזה. משתמשים ברולרים מגומי בהרבה תחומים ולא רק בהדבקת חומרי איטום, לכן אני מאמין שתמצא די בקלות את מבוקשך.

אשמח לסייע.

*** עריכה ***

חשוב לי לציין שאיני מכיר את הרולר של דיינמאט וייתכן והוא איכותי במיוחד ומיועד לשרוד לנצח. הנסיון שלי הוא באיטום של ארבע דלתות ושם הרולר שקניתי עשה את העבודה מעולה.

פורסם
באוטופרט מוכרים את הרולר העץ ב- 40 ש"ח והגומי ב- 120 ש"ח .

וממליץ בחום על הגומי מפני העץ, מסיבה שהעץ חותך את הדיינמאט במקומות עקומים (קעורים וקמורים).

120 שקל ? :shock: אתה מתכוון מוכרים רולר+תאילנדי שעובד איתו כן....?

כי אחרת זה נראה לי מחיר הזוי ברמות שרק חובב VOODO עם הפרעה כבדה ביותר ישלם (בטח צורת ההידוק של הרולר המקורי מפחיתה עיווט צליל לפחות ב6%)

פורסם

בהמשך ישיר לנושא, היום לא יצא לי להיות באזור אוטו פרט ודי דחוף לי בשעות הקרובות הרולר הזה.

אם יש כאן חבר פורום שגר באזור המרכז ומוכן להלוות לי את הרולר למס' שעות /למכור (אני אשלם מחיר מלא) .

אין לי בעיה גם לקפוץ מחר בבוקר ולקנות לו רולר חדש מאוטו פרט.

פשוט אני צריך את הרולר בשעות הקרובות.

תודה על העזרה

פורסם
120 שקל ? :shock: אתה מתכוון מוכרים רולר+תאילנדי שעובד איתו כן....?

כי אחרת זה נראה לי מחיר הזוי ברמות שרק חובב VOODO עם הפרעה כבדה ביותר ישלם (בטח צורת ההידוק של הרולר המקורי מפחיתה עיווט צליל לפחות ב6%)

אז תעשה את זה עם הידיים "תעשה אגרופים ויאללה פוש פוש"

פורסם
אז תעשה את זה עם הידיים "תעשה אגרופים ויאללה פוש פוש"

אתה באמת חושב שרולר גומי קטן שעולה 35 שקלים בחנות יהדק את זה פחות טוב מרולר מקורי ? ....

פורסם

אני שמח לבשר לכם שהרולר עלה לי 144 ש"ח וכמו שהמשתמש עתיד אמר, 'התאילנדי בדרך ' הוא תקוע בפקקים בכביש גהה ועוד מעט יגיע לאטום לי את הבאגז'.

פורסם

הפכתי את כל החנויות שאמורות למכור דברים כאלה ואני לא מוצא בשום מקום, יש למישהו רעיונות, אולי ייצור עצמי? חנויות באזור הדרום/שפלה שבוודאות מוכרים את הרולר הגומי הזה?

תודה.

• תוכן חדש...