Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כחודש היתה תחרות צילום - חום יולי אוגוסט - אורגנה ע"י גיא עולמי ומועדון הצילום של ראשון.

השתתפתי ותמונה אחת שלי השתחלה לתוך התצוגה.

רק לסבר את אוזניכם מתוף 5000 תמונות ו127 משתתפים רק 80 תמונות זכו לראות אור בתערוכה שתערך עד ה29 לספטמבר בקניון עזריאלי (קומה 3 איפה שהמפרסת)

בשביל העצלנים - העלתי את התמונה שאני צילמתי שכמובן כוללת (איך לא) מכוניות (וגם טיפה משטרה).

ובבלוג

8)8)

14A_1158.jpg

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונה יפה לאללה

נראה לי שפשוט חשפו פה את הפילם לכמה שניות טובות

תקן אותי אם אני טועה אבל אין פה עריכת מחשב , אה ?

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

צילום יפה ...

זה נדמה לי על ידי החזקת המצלמה במקום יציב מאוד וצילום איטי כזה ...

איני יכול להסביר את זה !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

לסבר את אוזנכם ועיניכים.

התמונה בוצעה על חצובה

עם צמצם מאוד סגור (14 או יותר)

ובחשיפה ארוכה יחסית (3 שניות)

תודה על המחמאות.

פורסם
לסבר את אוזנכם ועיניכים.

התמונה בוצעה על חצובה

תודה על המחמאות.

וואלה תמונה יפהפיה! סחטיין!

רק מעניין אותי לגבי זמן החשיפה, אתה בטוח שזה רק שלוש שניות? נראה לי מעט מדיי זמן בשביל צמצם מאוד סגור מה שהיה אמור לתת תת-חשיפה, מה שלא קרה כאן; התמונה יצאה בחשיפה מושלמת.

:puzzled:
פורסם
לסבר את אוזנכם ועיניכים.

התמונה בוצעה על חצובה

תודה על המחמאות.

באיזו מצלמה, אם אפשר לשאול?

את החשיפה קיבלת ממד האור של המצלמה או שהערכת?

ושאלה אחרונה - איך מצטרפים למועדון הצילום של ראשון? (אשתי צלמת חובבת ואנחנו מראשון). כמה זה עולה, מה הפעילויות וכו'?

פורסם

באמת אחלה תמונה!! יש לי גם כמה תמונות כאלו שבוצעו כששיחקתי עם ה-EOS300 שלי... עכשיו אני מוכר אותה וקניתי דיגיטלית במקום, התעקשתי על אחת עם אפשרות ידנית לצמצם ולחשיפה, אבל אני בספק אם היא תוכל ליצר תמונות איכותיות מהסוג הזה...

מצחיק, בדיוק היום מישהי קומה מעלי גם סיפרה לאחד מהאנשים אצלנו שתמונה שלה התבגרה לתערוכה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
וואלה תמונה יפהפיה! סחטיין!

רק מעניין אותי לגבי זמן החשיפה, אתה בטוח שזה רק שלוש שניות? נראה לי מעט מדיי זמן בשביל צמצם מאוד סגור מה שהיה אמור לתת תת-חשיפה, מה שלא קרה כאן; התמונה יצאה בחשיפה מושלמת.

יכול להיות שהשתמשתי בצמצם יותר פתוח (?) אני פשוט לא זוכר, אני לא נוהג לרשום את הדברים האלה - מה שלבטח אוכל להגיד לך זה שהתמשתי בעדשת 28-90 שבאה עם המצלמה.

באיזו מצלמה, אם אפשר לשאול?

את החשיפה קיבלת ממד האור של המצלמה או שהערכת?

ושאלה אחרונה - איך מצטרפים למועדון הצילום של ראשון? (אשתי צלמת חובבת ואנחנו מראשון). כמה זה עולה, מה הפעילויות וכו'?

המצלמה Canon Eos 300V (זה הדגם החדש של ה300) קיבלתי חשיפה ממד האור אבל בגלל שהשתמשתי במדידת אור נקודתית (9% מהאמצע) אז חשבתי בעצמי פיצוי חשיפה הוגן בשביל שתצא חשיפה בסדר.

בשביל להצטרף למועדון הצלמים של ראשון אני אפנה אותך לשני אנשים(אני עוד לא חבר - אני לא יודע אם אני אצטרף - רחוק לי ראשון.) אתה יכול לדבר עם דוד ארוואן(המנהל של הקבוצה - אבל יש בחירות שבוע הבא) או לדבר עם איש חביב מאוד בשם שוקי - בן אדם מותק אשר מתמצא ברזי הקבוצה ויכול לשפוך לך אור רב על הנושא.

לפי מה שהבנתי משיחתי עם שוקי המחיר לשנה לחברות במועדון 300 שח וזה כולל המון פגישות עבודה - והרצאות. למשל בעוד שבועיים הזמינו אותי להשתתף בתור תלמיד בהרצאה של צלם במסע אחר (ויסלח לי כבודו כי איני זוכר את שמו - אני חושב משהו עם הורוביץ).

אין לי את הטלפון של דוד (אבל אם תתעקש אני אפשפש)

הפלפון של שוקי אני אשלח לך תיכף בהודעה אישית.

רוני, סדרת ה300 בהחלט נותנת המון יחסית לפשטות ההפעלה שלהם והמחיר, היא מצלמה נהדרת למתחילים כמוני, שמעתי על המון אנשים שעברו לדיגיטלית (לא רפלקס אבל עם אפשרויות ידניות לצמצם/תריס) - אני אוהב פשוט את הרעש של התריס והמראה - אז אם אני אעבור לדיגיטלית זה יהיה רק רפלקס - ועד שאני אוכל להרשות לעצמי כזאת ...

אם אתה מעוניין עדיין למכור את ה 300 צור איתי קשר בקשר למחיר.

עוד שאלות?

פורסם

תמונה מדהימה :!:

כל הכבוד

גם לי יש כמה תמונות דומות אבל לא כולם יצאו טוב...בפילים אני אפתח מחר יש תמונה כזאת שצולמה בניקון F50 (שלי :D ) בחשיפה של 3 שניות עם צמצם 16 ופילים 400 אסה

נראה איך יצא... נקווה לטוב למרות שאני לא מצפה להרבה

אפשר לשאול איפה התמונה צולמה :?:

----עריכה-----

מצאתי עכשיו תמונה שצילמתי מזמן, זאת תמונה של נר בחושך מוחלט בחשיפה ארוכה מאוד (15 שניות) עם צמצם מאוד קטן

יש סיבה שבחרתי לצלם בחשיפה כזאת אבל כרגע אין לי כוח לפרט

התמונה יצאה לא הכי חדה בעולם בגלל הסריקה אבל זה מה שיש...

נר .jpg

אני שונא את הקיץ!

פורסם

וזה מה שיצא כשאני ניסיתי קצת חשיפות ארוכות.

פוג'י סופריה 100 אסא

צמצם 8

מהירות תריס 4 שניות

DX-20.jpg

החולמים הגדולים אינם מגשימים את חלומותיהם, הם מתעלים עליהם - אלפרד לורד וייטהד

• תוכן חדש...