Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום כבר הלכתי למקום מסויים לרכוש את המכשיר, ושניה לפני שבאתי לשלם למוכר הוא נזכר להגיד לי שזו לא גרסה אירופאית. אז ביטלתי. כרגע אני מחפש לקנות גרסה אירופאית עד 3K. מישהו מכיר חנות כזאת?

לא חותם

פורסם

אם תוכנת הפרוצים לאקס בוקס מסכנת איכשהו את המכשיר?

מוכרים משחקים פרוצים לאקס בוקס?

מה אתם ממליצים בגדר המחיר והנוחות של המשחקים האקס בוקס או ה-ps2?

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

ומשחקים יקרים , זה תחביב יקר ... בדיוק כמו שמכוניות זה תחביב יקר.

כן אה..

שיחקתי בשלושתם אגב, אמנם לא "שעות", אבל גם אחרי 15 דקות על הפלייסטיישן בcall of duty 3 (אני די בטוח שזה מה שזה היה) הצלחתי להגיע למסקנה שזה לא כזה שוס. 600 דולר לקונסולה ואז עוד 60 דולר לכל משחק? נו באמת..

האקס בוקס מבחינת גרפיקה נראה לי זהה למדי, וכל עוד הוא עולה 200-300 דולר פחות אני בכלל לא רואה איך אפשר לקנות את הסוני.

הwii אמנם נחות משניהם מבחינת גרפיקה וטכנולוגיה, אבל הוא מפצה על זה בהנאה ובמחיר. אני כן מסכים עם זה שהוא יותר מתאים לאנשים נורמלים מאשר לשחקנים כבדים.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

מה אתם ממליצים בגדר המחיר והנוחות של המשחקים האקס בוקס או ה-ps2?

אם אתה בראש של לצרוב את רוב המשחקים, עדיין עדיף לך ללכת על הפלייסטיישן 2. זו עדיין קונסולה נהדרת.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

דווקא אם בראש של צריבה - WII או XBOX360.

עמוס - XBOX עולה 200 דולר פחות מהגירסא הכי יקרה של הPS (ואם לוקחים את הגירסא הכי יקרה של הXBOX זה כבר 130 דולר). וגם אז כל משחק עולה שם 60 דולר. (לא שבWII זה מציאה - 50 דולר...)

CALL OF DUTY ... שחק במשחק שפותח לPS ולא בפורט של משחק מחשב :)

אבל זו קטנוניות וענין של טעם. - נסה פעם הבאה לשחק בדמו של GRAN TURISMO HD על מסך של לפחות 720P או 1080I (כל LCD) דרך חיבור HDMI בלבד! , אני מבטיח לך - הלסת שלך נשמטת.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני אישית כבר מת להניח את ידיי על הWII. למרות שאני בתור חובב טכנולוגיה מושבע חושב שהPS3 באמת נותנת הרבה יותר, הWII פשוט נראית לי הרבה יותר כיפית.

ד"א, בקשר לטבעת המוות- זה כזה קטע כשהטבעת הירוקה שמסביב לכפתור בחזית המכשיר פתאום הופך לאדום ואז הכל נדפק. אם אתה קונה את הקונסולה כיום, אז אם זה ייקרה, מיקרוסופט תתקן את הבעייה בחינם, אבל אין יבוא רשמי עדיין בארץ, אז... וואלה לא יודע מה להגיד לך. אני אישית גם ראיתי סרטון יפני שבו יפני נותן למכשיר חבטה ופתאום הכל מסתדר.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

so xbox360 elite or ps3?x

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

• תוכן חדש...