Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר התלבטות לא קטנה החלטתי לרכוש את ה360 לעומת הPS3. אבל משום מקום חבר שלי זרק לי שיש את "טבעת המוות" (כשהמכשיר מתחמם ולפתע נהרס) ועכשיו אני חושש לרכוש אותו (חדש כמובן). נאמר לי שאפשר להוסיף "מאוורר - אינטרקולר" למכשיר אבל עדיין, אני לא הולך להוציא 3K על מוצר שיכול "פתאום" ללכת לעולמו.

קראתי קצת ברשת ובכמה פורומים על העניין אבל כל אחד אומר משהו אחר : שבחדשים - מ2007 כבר אין את עניין ההתחממות יתר ואחרים טוענים שיש.

מישהו פה שיש לו נסיון יכול לשפוך קצת אור על הפרשה הזאת?

תודה רבה.

ניב

לא חותם

פורסם

בניגוד למה ש2FAST4U אמר - אני לא ממליץ על ה Wii של ניטנדו. הוא מפגר מבחינה טכנולוגית בהרבה (מאוד) אחרי הPS3 וXBOX360.

בין אם לקנות PS3 או XBOX360 - זו החלטה שלך. שניהם מכשירים מעולים עם טכנולוגיה מתקדמת ביותר וחזקים במיוחד.

הגראפיקה של שניהם (במיוחד במסכי LCD/פלאסמה שתומכים ב HD מדהימה!

אם אתה מתכוון לקנות XBOX חדש מהחברה, אני מציע לך לחכות עוד טיפה שיגיעו לחנויות ה XBOX 360 ELITE.

יהיה לו HD גדול יותר (120GB) חיבור HD ועוד פיצ'פקעס - והוא עולה רק כמה דולרים יותר (20-30 כמדומני). בהחלט שווה את זה.

לגבי ה"טבעת מוות" - למיטב ידיעתי, המקרים האלו קרו רק בדגמים הראשונים ומיקרוסופט לקחו אחריות מלאה על הנושא והחליפו את המכשירים בחדשים.

אם כי הפסקתי לעקוב אחרי הנושא כשיצא הPS3 לחנויות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

WII הוא מוצר פנאי שונה לגמרי מהPS3 והXBOX שהם מוצרי GAMER הארדקור.

זה כמו להשוות פונטו קבריולה למיאטה כי שתיהן פתוחות :)

בקיצור ולענין - בעיית ההתחממות היתה בקבוצות הציצור הראשונות ולא הייתי מודאג מזה.

מה שכן הייתי מודאג זה מהעובדה שאין לך יבואן רשמי - אז האחריות בכלליות יכולה להיות בעייתית ביותר.

זה בין השאר אחת הסיבות ללמה אני קניתי PS3 למרות שאין ספק שגם הXBOX מכשיר לא פחות ממדהים (מניסיון)

מה שכן - בניגוד למה שכתבו לך פה ומה שחשבת - בחיים לא הייתי חולם אפילו על לפרק או לשנות את המכשיר בדרך כלשהי - באותה שניה - גם אם היתה לך אחריות כלשהי - זרקת אותה לפח - וחזק.

שלא לדבר על טעויות חיווט וכו שיכולות להרוס לך את המכשיר (או חיבור לא נכון בטור / מקביל שיכול להשפיע על רכיבים אחרים)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

משחק לא קונים לפי הנתונים הגרפיים שלו.

קונים בשביל לשחק.

תבדוק איזה משחקים אתה רוצה לשחק.

אם אתה רוצה לשחק עם צרובים,תבדוק איך עושים את זה.

אבל אם תחשוב לקנות את ה WII יש לו גם בעיות:

בעיות בפרקים של היד.

דברי זכוכית נשברים בבית...

אייל

פורסם

ps3 - לא קרובה ללהיות שווה את הכסף אם אין לך את טלוויזיה עם תמיכה ב-HD.

360 - בדיוק כמו הסוני, רק באלפיים שקל פחות, ולפי לא מעט בדיקות שנערכו גם בעלת גרפיקה טובה יותר בחלק מהמשחקים.

wii - למי ששכח, קונסולות משחקים נועדו להיות קודם כל מהנות. נראה שנינטנדו היחידים שפעלו כשזה בראש סדר העדיפויות. ה-ps3 עולה כמעט פי שלוש (!), ומהנה בדיוק 37.85% פחות מהwii. תעשו לבד את החישוב.

עמוס, שעדיין נהנה מה-ps2.

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

אני יודע שזה לא כ"כ ענייני אבל תנסה לחכות,

המחירים של הPS יורדים משמעותים לקראת סוף השנה הראשונה להשקתו (מנסיון על 2 הדורות הקודמים)

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

MUSTARD MAN - כמה זמן שיחקת בכל אחת מהקונסולות ועל איזה מסכים?

אני שיחקתי שעות בXBOX , שעות בWII - ויש לי את הPS3 בבית.

אתה מדבר שטויות - זה מאוד מאוד תלוי איזה סוג משחקים אתה אוהב ומה הבלעדיים לכל קונסולה.

הWII בשביל גיימרים - לא תיתן את אותו הדבר - כנס לGAMESPOT - תראה כמה המשחקים שלה מקבלים.

זה נכון - זה אחלה צעצוע - סוף הדרך כשאתה מראה את זה לאורחים ויש כמה משחקים מדהימים (ZELDA) - אבל היא ממש לא קשורה ל2 האופציות האחרות.

הPS3 - מצוינת גם בלי HD - אבל מדהימה עם (כנ"ל הXBOX)

הPS3 ביבוא אפור בארץ עולה 500 ש"ח יותר מXBOX360 - וביבוא רשמי - 1000 ש"ח - איך הגעת למחירים שאתה מדבר עליהם?

וד"א - איפה מוכרים WII בארץ ובכמה ? (אתה מוזמן להציג מקום עם מלאי ומחיר - וגם אז היא תגיע במקרה הטוב לחצי מהמחיר של הPS3)

אלעזר - אין סיכוי - סוני מפסידה גם ככה על יצור הקונסולה והיצור עדיין לא הולך במהירות ובמחיר המתאים - עוד שנה - להערכתי - המחיר ירד במקסימום 50-100 דולר.

קובי כמובן צודק - הPS3 מכיל BLUERAY שזה כונן בכמה רמות יותר גבוה מהשאר (לXBOX - זה תוספת לHDDVD - וגם אז הוא מנגן רק סרטים ולא תומך במשחקים) שרק האלמנט הזה - עולה המון כסף - כמה ? תבדקו כמה עולה נגן BLUE RAY לבד - פתאום הPS3 - נראה זול.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

כל מי שיכול לצרוב BLUERAY שירים יד

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

EXPLOSION - אם זה הפרמטר שלפיו אתה קונה קונסולה - שיהיה לך לבריאות.

דניאל - WII זה הקונסולה החדשה של נינטנדו - כח עיבוד קצת יותר גבוהה מPS2 - משתמש בכונן DVD - קישוריות לאינטרנט והשוס הגדול שלה - שלט (מחולק ל2 חלקים) עם חיישני מיקום וG - מה שמאפשר לשחק בדרכים מקוריות ביותר:

החל ממשחקי דיג , גולף , בייסבול , לירות בחץ וקשת בזלדה , לרוץ בבית לשחק טניס ועוד דברים כאלו ואחרים.

חוויה.

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

מתעלק על הת'רד אחי רוצה לקנות פלייסטיישן 2 בקנדה שהמחיר שלו 160$ קנדיים.

אז הצעתי לו את האקס בוקס 360. אבל לגבי האקס בוקס אני לא יודע אם אפשר להוסיף לו צי'פ לקרוא צרובים

כי אם לא אז עדיף את הפלייסטיישן 2. משחקים מקוריים יקרים...:-(

ועל מה עוד אני צריך להתסכל כשאני קונה ומה ההמלצות שלכם!?

ps3 ירד מהפרק יקר מדיי

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

יש עידכוני תוכנה פרוצים לXBOX360 ש"פותחים" אותו.

קח בחשבון שבניגוד לPS3 שמגיע עם ספק אוניברסלי (100-240V למרות מה שכתוב - אתה מוזמן לחפש באינטרנט) - לXBOX אתה חייב לקנות ממיר מתח די רציני שעולה בארץ סביבות ה350-400 ש"ח (אל תנסה להתחכם עם זה - ממירים פשוטים בשקל עשרים פשוט לא יחזיקו את זה ואתה מסכן את הקונסולה).

ומשחקים יקרים , זה תחביב יקר ... בדיוק כמו שמכוניות זה תחביב יקר.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...