Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

לא יודע ממה להתחיל אני בדילמה קשה ביותר.

הרמקולים לא מנגנים בכלל אבל הסאב עובד מצויין, הרמקולים יושבים על מגבר LANZAR ארבע ערוצים והסאב על LANZAR שתי ערוצים בגישור. מערכת 9830 ALPINE. ועוד משהו יוצאת לי שריקה נוראית מהרמקולים.

תעזרו לי בבקשה :cry: .

יש מצב שהמגבר נשרף? למרות שנורת ה POWER פועלת וכשאני מנסה להגביר יש רישרוש מהרמקולים.

חצי שעה לפני שזה קרה היתה לי מוזיקה והכול כיביתי את המערכת לחצי שעה והרמקולים הפסיקו לעבוד.

תודה מראש לכל המגיבים.

<-- זה היעד :evil:

פורסם

בדקת מינוס מגבר?

בדקת חיבורי רמקולים תקינים?

בדקת RCA מחובר היטב?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

למה לא מביאים קרדיט לאדי(בעלה הקודם של המערכת שלך):x:lol:

אני יסביר את התקלה לקהל הרחב.

ברדיו דיסק(9830) לפעמיים צצה בעיה שרמקולים שובתים חייים ורק הסאב עובד ניראה כאילו יש נפילת מתח ביציאות הRCA לרמקולים ורק יציאת הסאב נישארת עובד,הפיתרון שאני מכיר הוא איפוס המערכת בעזרת כפתור הריסט הממוקם על הפנאל עצמו ואז כמובן צריך לכוון מחדש.

בעניין השריקות חברים אמרתי למקסים(פותח התרד) שיעביר מינוס מהרדיו דיסק לשלידה,ויעשה מינוס "יותר בריא למגברים" וזה עדיין לא עוזר הרעשים קיימים.

הRCA והמתח סלולים בניפרד אז גם האופציה הזו פסולה .

אולי בעיה באלטרנטור?

פורסם

נפילת מתח ב RCA?

איכותי משהו:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...