Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב הקליאו לא החזיקה הרבה בלי שאיזה חולרע שלא יודע לצאת מחניה יבוא ויתן שיפשוף בפגוש.

השפשוף די בולט ואנחנו פרפקציוניסטים בכל הקשור לרכב, ואנחנו רוצים לתקן, יש אפשרות בלי לצבוע את הפגוש?

חשבתי אולי פוליש גס...

מישהו יודע לענות לי לפני שנפנה לפחח?

תודה וחג שמח.

פורסם

לפי התמונה הצבע נראה מטאלי - כך שהייתי נמנע מפוליש , בטח ובטח גס , והייתי נוקט באמצעים אחרים קודם .

ניסית וקס ? אם לא - כדאי לנסות .

מעבר לכך , האם התחושה על השפשוף היא צבע שירד ( מהפגוש שלך ) , או צבע " נוסף " שירד מהרכב הפוגע ?

פורסם

כן הצבע מטאלי, לא מומלץ פוליש גס עליו?

ווקס ממה שידוע לי לא אמור לתקן שיפשופים, אבל אולי תחדשו לי משהו, בסוף השבוע כשאחזור אנסה.

צבע לבן יורד מהשפשוף, מישהו עם רכב לבן דפק לנו את האוטו.

פורסם

אם למעשה " נוספה " שכבת צבע על הפגוש - ז"א , הצבע ירד מהפגוש של הרכב הפוגע ולא משלך .

אי לכך , שפשוף המקום ע"י ווקס אמור לעזור , בצע זאת חזק מספיק ואני מאמין שתראה תוצאות .

לפני שימוש בווקס הייתי ניגש לצבעי רכב שימליץ אולי על חומר עדין יותר מפוליש , שעלול לפגוע בשכבת הלכה החיצונית של הצבע המטאלי .

פורסם

אני אנסה ווקס מקווה שנצליח לטשטש.

חברה עוד עיצות והצעות יתקבלו בברכה, אני צריך עזרה לפני שאני פונה לפחח אולי אפשר לחסוך את כל כאב הראש.

ופחח רוצה גם להרוויח ככה שלא יתן עיצה אוביקטיבית אלא יאמר שאפשר רק בעזרת צביעה ופחחות.

פורסם

יוני , התבלבלתי בהודעה הקודמת , בשורה האחרונה התכוונתי לפוליש ולא לווקס .

אף פעם לא מזיק לעשות ווקס . :)

אם אתה מעדיף , נסה בפינה לא בולטת לבצע פוליש עדין לצבע מטאלי , אולי זה יעזור - אבל קח את זה בתור ניסיון אחרי ווקס .

נסה אולי את GS27 , אך אינני בטוח אם הוא מתאים למטאלי .

פורסם

מתאים למטאלי, מנסיון על 2 מכוניות פיג'ו, ואחרי שנה של שימוש - אין נזק

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

G27 זו עבודה בעיניים! החומר לא עושה שום דבר.

מה שכן אם (וישנו סיכוי לא רע לכך) מקור המריחה היא צבעו של הרכב הפוגע - פוליש עדין יעשה את העבודה.

אל תחשוש - מרח את הפוליש בעדינות במרכז הפגיעה (שם אין לך מה להפסיד) וראה איך זה משפיע.

אנא עדכן.

• תוכן חדש...