Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

לפני רכישה: JL w7 Vs. Idmax V3d4


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדין לא ברור

א.יש אפשרות גישור?

ב.אם כן כמה יוצא בגישור?

 

אם אין אז יש לך שני ערוצים של 300 וואט , שלא ניתן לגשר.

כלומר לכל אחד אתה יכול לחבר סאב של 300 וואט.

כלומר ההמלצה נותרת בעינה על הפירלס.

  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המגבר יש לו 4 יציאות של 100W

ושתי יציאות של 300W יענו יש לי 600W ב- 4OHM

 

600W RMS?

שוב: רק ID MAX! תתחדש!

 

אם אני לא טועה יש לך 600W RMS בגישור ב- 8 אוהם

אם המגבר הנ"ל מסוגל לרדת ל-2 אוהם אז תקבל הספק כמעט כפול 1000W+

 

בהחלט צריך למצוא הספקים מדוייקים של המגבר שלך.. אם אני לא טועה יש להם מגברים של הספק מיוצב בין 2-8 אוהם!

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אז מה שאני הבנתי מהחוברת זה ככה.

 

ערוצים 3+4 הם היחידים שמיועדים לגישור. בטוטאל הם נותנים ביחד 200 וואט RMS.

ערוצים 5 ו 6 לא מגושרים ביחד. ה LOW PASS של הסאב וופר משפיע על ערוצים 5 ו 6 שנותנים ב 4 אוהם 300 וואט RMS.

ערוצים 1 ו 2 לא ניתנים גם כן לגישור.

 

לגבי החשמל של המגבר נכנס אליו כבל של 4 GAUGA 4 .GAUGA מסוגל להחזיק ב 1 מטר עד 1000 וואט בערך . שזה ב14 וולט כ 70 אמפר.

 

אם הם תכננו שיכנס אליו כל הזמן מעל הם היו דואגים לחבר לו מחבר של 2 גייג' או 1/0 גייג'.

 

כיוון שהם לא יצרו כזה דבר (ואני מחזיק מהם מאוד ) , אז כנראה אין סיבה .

 

ב4 מטר הוא יחיזק עד 800 וואט .

פורסם
פירלס XXLS נדמה לי שזה הדגם, סאב מעולה!

מדוייק, פאנצ'י מאוד ועוצמתי.

ממש לא צריך יותר מזה.

זאת ההמלצה שלי, והוא זול מהשניים בהרבה.

 

אמיר

 

זה לא אמור להיות הדגם הנ"ל?

 

http://www.madisound.com/cgi-bin/index.cgi?cart_id=32300.25759&pid=2123

אם כן אז זכור לי שהוא אמור להיות 500W RMS נכון? אז איך באתר רשום 250W?

או שיש דגם נוסף חזק יותר של פירלס?

 

אם אכן המגבר של פותח התר"ד לא ניתן לגישור אז 2 פירלסים כאלו אשר כל אחד מהם יוגבר ע"י ערוץ פרטי-בודד יתנו תוצאה בהחלט מטורפת! וכנראה אפילו יותר חזקה ומדוייקת מ -ID MAX בודד מוגבר כראוי (800W +) אני צודק?

 

מנואל.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

בקיצור, מכל הסבטוחה שהולכת כאן, אני מסיק דבר כזה: יש לך כרגע מגבר עם שני ערוצים מיועדים לסאבים, כאשר כל אחד מהם מוציא 300 וואט RMS בלי יכולת גישור ל600 (אלא אם כן זה שני סלילים של 4 אוהם).

 

אם אני לא טועה, הIDMAX מגיע בדיוק עם זוג סלילים כאלה. אני חושב שתוכל לחבר כל סליל לערוץ נפרד וככה להפיק את ה600 וואט. אבל אני ממש לא בטוח לגבי החיבור הזה. שהמומחים לגישורים/חיבורים בטור/שורה יגידו לך אם זה אפשרי.

 

לגבי הסאבים - זה נורא פשוט: אתה לא תוכל לשים את הW7 מסיבה פשוטה מאוד, הנצילות שלו עומדת על משהו כמו 86-88DB (לא זוכר את הנתון המדוייק), בעוד שהנצילות של הIDMAX עומדת על 92DB בערך. מה שזה אומר, שבשביל לדגדג את הW7 אתה חייב לפחות איזה 800RMS, ועדיף גם מעל 1000. לעומת זאת, את הIDMAX תוכל להזיז בכיף גם עם ה600 שיש אצלך.

 

לגבי ה"איחור" כביכול של הIDMAX, אני הוא זה שאמר את זה, אבל קצת עיוותת את דברי: אני דיברתי עליו כעל סאב מעולה, בעל יכולות עוצמה אדירות, אבל השוויתי אותו לפירלס ואמרתי שכשאני מגביר את שני הסאבים לעוצמה מלאה, הIDMAX מתחיל לאחר (טיפה, ובטח שהרבה פחות מרוב הסאבים האחרים), בעוד שהפירלס ממשיך לדפוק בדיוק כמעט מושלם.

 

את הפירלס אנשים המליצו לך על בסיס מה ששמעו אצלי ברכב במפגש האחרון.

אגב, זה וזה וזה, הסאב הוא לא 200-250 וואט, אלא 500. (ה250 זה הגירסה הביתית).

אבל מכיוון שהסאב הוא סופר נציל (94.3DB אם אני לא טועה), אז גם 300 וואט יספיק לו בכיף. (אצלי הוא יושב על 390 וואט).

הבעיה היחידה היא להשיג אותו בעקרון הוא לא נמכר בארץ, ואני את שלי הבאתי מחו"ל.

בברכה!

יונתן.

פורסם

אני קראתי ביקורות חמות (בסגנון "הכי טוב בעולם") על סאב של חברה שנקראת RE AUDIO. הסאב נקרא XXX.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

שרון , מה נשמע ?

 

הסאב המדובר אכן (אני חושב) הוא מבין הסאבים הטובים בעולם , הוא סאב פשוט רע ! במובן הטוב של המילה

לפני מספר שבועות יצא לי לפגוש את האח הקטן RE 10"

באמת בנויים טוב הסאב האלה

 

הבעיה היא הגברה בשביל מפלצת שכזאת !

 

לפותח התרד אני עדין בדעתי על IDMAX , סאב נהדר .

בברכה רוני .

פורסם

OK.

נתונים מדוייקים!

ה12W7 הוא 86.2DB. (סליל בודד של 3 אום)

הID MAX 12D4V3 הוא 88.1DB. (שני סלילים של 4 אום)

הID MAX 12D2V3 הוא 88.5DB (שני סלילים של 2 אום)

שניהם הנתון הוא 1M ל 1W.

 

ויונתן הפירלס שלך הוא בסביבות ה 91BD

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

בקיצור חברה.

 

התרד הזה מאוד הבהיר לי דברים שלא שמתי לב להם פשוט מחוסר ידע וניסיון.

 

החלטתי בסוף לפנות למתקין ולבדוק איתו אם אפשר לעשות התקנה ופשוט להביא את השני סאבים ולבדוק אותם עם כיוונים, ולפחות לתת לי לשמוע חצי שעה עם כל סאב.

 

אני יודע שזה נשמע בדוי ולא הגיוני שמתקין יאפשר את זה ללקוח, אם המתקין יבקש תוספת למחיר ההתקנה (תוספת הגונה ולא גבוהה כמו עלות ההתקנה) אני אסכים, אם לא אני אסתמך על דעות וניסיון אחרים למרות שעדין זה אוזן שלי שמבקשת.

פורסם
OK.

נתונים מדוייקים!

ה12W7 הוא 86.2DB. (סליל בודד של 3 אום)

הID MAX 12D4V3 הוא 88.1DB. (שני סלילים של 4 אום)

הID MAX 12D2V3 הוא 88.5DB (שני סלילים של 2 אום)

שניהם הנתון הוא 1M ל 1W.

 

ויונתן הפירלס שלך הוא בסביבות ה 91BD

 

אוקיי, אכן הIDMAX מסתבר הרבה פחות נציל ממה שחשבתי (אני דיי בטוח שבעבר ראיתי שם באתר שלהם מספרים אחרים).

 

ולגבי הפירלס: בבקשה

את נתון הנצילות של הסאב שלי אני מכיר טוב. פשוט כי אין הרבה כאלה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

יונתן, אבל זה לא הסאב שלך! (או שאני עיוור צורות, כי אצלך לא ראיתי את הסמל הזה על הסאב שלך). משהו פה דפוק עם הפירלס האלה. באתר רשום 250W אתה אומר 500W. אתה קנית דגם לאוטו בלי סמל באתר יש דגם לאוטו עם סמל. לא מובן, לא מובן בכלל.

 

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
בקיצור חברה.

 

התרד הזה מאוד הבהיר לי דברים שלא שמתי לב להם פשוט מחוסר ידע וניסיון.

 

החלטתי בסוף לפנות למתקין ולבדוק איתו אם אפשר לעשות התקנה ופשוט להביא את השני סאבים ולבדוק אותם עם כיוונים, ולפחות לתת לי לשמוע חצי שעה עם כל סאב.

 

אני יודע שזה נשמע בדוי ולא הגיוני שמתקין יאפשר את זה ללקוח, אם המתקין יבקש תוספת למחיר ההתקנה (תוספת הגונה ולא גבוהה כמו עלות ההתקנה) אני אסכים, אם לא אני אסתמך על דעות וניסיון אחרים למרות שעדין זה אוזן שלי שמבקשת.

 

אם הסאבים חדשים מהאריזה, לא חצי שעה ולא יומיים יעזרו לך לשמוע את הסאב.

הסאב צריך לעבור תקופת הרצה בווליום בינוני בד"כ לתקופה של שבוע [לפי זמן ממוצע של ישיבה ושמיעה ברכב] אלא אם כן בא לך לשבת לילה שלם באוטו ולהריץ תדרים.

 

הספיידר של הסאב צריך להתרכך על מנת שיגיע לביצועים מיטביים.

 

קיצר, שהסאבים שאתה שומע , לא יהיו חדשים , הם לא נשמעים בכלל כמו סאב אחרי הרצה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

 טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
יונתן, אבל זה לא הסאב שלך! (או שאני עיוור צורות, כי אצלך לא ראיתי את הסמל הזה על הסאב שלך). משהו פה דפוק עם הפירלס האלה. באתר רשום 250W אתה אומר 500W. אתה קנית דגם לאוטו בלי סמל באתר יש דגם לאוטו עם סמל. לא מובן, לא מובן בכלל.

 

גיא.

 

 

גיא, אני מסכים איתך שהעניין עם הציור קצת מוזר, אני בעצמי שברתי ת'ראש לגביו. אבל אין שום ספק שמדובר בגירסא של הרכב:

 

הנה הסאב לאוטו

הנה הסאב לבית

 

והנה הסאב שלי

תשים לב לתמונה המצורפת, אתה תראה שהוא נראה בדיוק כמו הזה לאוטו, גם ה"סל" הכסוף, וגם הצלעות גומי מלמטה, שחסרים בגירסה הביתית.

 

ולגבי העניין של העוצמות, אני טחנתי אתרים כמו ניגר, בשום מקום אין תיעוד לעוצמה שלו. המקום היחיד שיש תיעוד כלשהו של עוצמה, זה באתר של זטק דווקא (האח התאום של הפירלס), ושם בפירוש רשום שהעוצמה שלו היא 500RMS.

אולי אני טועה, אבל לא נראה לי הגיוני שזטק יוסיפו לו פי שתיים יותר עוצמה מבלי לשנות את המבנה החיצוני שלו. וגם אין מצב שהסאב הזה הוא 250 וואט, הוא מקבל כמעט פי שתיים יותר עוצמה, ועבד לא פעם על גיין מלא ולא קרה לו כלום.

קיצר, ב99.9% אחוז הוא 500 וואט.

בברכה!

יונתן.


×
×
  • תוכן חדש...