Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב חדש ב-150אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי הפורום שלום,

בשעה טובה מכרנו את השברולט אופטרה שלנו,

ורציתי לקבל המלצה לרכב משפחתי חדש.

לגבי דרישות:

בטיחות.

אמינות.

חשוב מאוד שהאוטו היה מרווח מלפנים ומאחור (יש לנו משפחה בריא עם אתם מבינים למה אני מתכוון).

חיסכוניתי בדלק.

האוטו ישמש גם לי (נהג חדש) אז חשוב שהאוטו יראה טוב:wink: .

אשמח לקבל המלצות מחברה הפורום.

אלון

TOYOTA - PRIUS

חסכונית וידידותית לסביבה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פורד פוקוס 2 ליטר יכולה להיות אופציה מעניינת.

בטיחותית מאוד, אמינה, מאוד מאובזרת וזריזה.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

ב-150 למשפחה גדולה אין סיבה שלא לעלות קטגוריה למשפחתיות גדולות (מנהלים) ולבחור למשל סובארו B4 (או משפחתית גדולה אחרת שמוצאת חן בעיניכם).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סליחה מראש עם זה נקרא הקפצה של נושא ישן, אבל אני עדין צריך יעוץ לגבי רכב חדש.

למי שזוכר את השרשור שלי של הסובארו B4 והפריוס אז אבא שלי כנראה ירד מהפריוס, ומשום מה לא רוצה לשמוע על סובארו.

זה השרשור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=151415

עכשיו מאז, אני ואבא שלי הינו בהונדה. ולקחנו בנתיים נסעית מבחן על שני רכבים שלהם.

הראשונה הייתה על הסיוויק 5 דלתות. אני אישיתי לא אהבתי בכלל את הגיר הרובוטי שלה, שבנסיעה עירונית ממש לא כייף ליסוע באוטו הזה ואתה מרגיש ממש "בום" כזה שהאוטו מעביר הילוך, חוץ מזה האוטו קצת מעל התקציב שלנו.

הרכב השני שלקחנו לנסיעת מבחן הוא הסיוויק 4 דלתות החדשה, וממש נהנו מהנסעיה ובאמת שהאוטו הרגיש ממש טוב.

עכשיו אבא שלי התרשם מאוד גם מהאקורד (לא לקחנו אליה עדיין נסעית מבחן) ובתקציב שלנו אפשר לקנות את הדגם הכי פשוט של האוטו.

עכשיו לשאלה שלי (סליחה על ההקדמה הדי ארוכה), איזה רכב כדי לקנות, את הסיוויק 4 דלתות בדגם הכי מפואר של האוטו ? או את האקורד בדגם הכי פשוט?

פרטים של שני הרכבים ניתן לראות באתר הונדה:

http://www.honda.co.il/

תודה מראש,

אלון

TOYOTA - PRIUS

פורסם

קח בחשבון שירידת הערך גדולה יותר בגרסה הבסיסית באקורד (גרסת הליסינג). הגרסה המאובזרת יותר כבר עולה מעל 170 אלף ש"ח ככה שהתקציב שלך חורג במעל 20K.

ההמלצה שלי - מאזדה 6 (לוקצ'ורי), מחיר: 157 אלף ש"ח. לך עם אביך לסוכנות מאזדה, תזמינו נסיעת מבחן ולא תתאכזב מהנסיעה על השש.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

THE-ONE תודה על התגובה המהירה ועל ההמלצה, אבל אבא שלי לא רוצה בשום פנים את המזדה, התא נוסעים די צפוף ואנחנו ברוך השם אנשים בראים (עם אתה מבין למה אני מתכוון).

אתה בטוח שהאקורד 2007 זה רכב ליסינג?

אלון

TOYOTA - PRIUS

פורסם

הגרסה של האקורד שנכנסת בתקציב שלך (150 אלף ש"ח) הינה הגרסה לחברות בעיקר, גרסת "הליסינג", כמו למשל המאזדה 3 בגימור ה"אקטיב". בתור לקוח אתה יכול לרכוש את הרכב אך זה לא מומלץ משתי סיבות עיקריות, ירידת ערך משמעותית וגימור פשוט דל מדי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

"האחד" צודק במאה אחוז, כלקוח פרטי שקונה רכב ב150 אלף שקל אין שום סיבה לרכוש את דגם הליסינג של האקורד, במיוחד אם אהבתם את הסיוויק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לדעתי עדיף את דגם הסיביק המאובזר.

אם לא - מאזדה 6 או מאזדה 3 מנוע 2,000.

עוד אופצייה - פוקוס 2,000 סמ"ק.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

למה סיאט אם אפשר פולקסווגן?

ג'טה הדגם המאובזר (2.0 FSI Comfortline טיפטרוניק) נכנסת בתקציב בדיוק.

אגב, אם אתם מתכננים לקנות מכונית מהמזרח אז כדאי לחשוב על לחכות למאי יכול להיות שיירדו המחירים בעקבות הירידות החדות בדולר למרות שאני בספק.

פורסם

היי,

עוד משהו שכדאי לשים לב, המחיר שאתה רואה במחירון, אינו כולל את התוספות, בד"כ מכניסים לך עוד כל מיני דברים, כגון קודנית, חיישני רוורס, אגרת רישוי (1600 ש"ח בערך), קך בחשבון: רכב העולה 150000 יכול בסיום להגיע ל155000 עקב כל התוספות, לכן הסיויק סדאן המאובזרת לא נכנסת לתקציב של 150000, מחיר הבסיס שלה עולה 151000, עם כל התוספות והאגרת רישוי, זה יכול להגיע ל156000 אם לא יותר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

• תוכן חדש...