Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בבעלותי לאנצ'יה קאפה. מאחור יש מקום לרמקולים 7.5. הרכבתי שם רמקולים של קנווד 170W שקיבלתי ואין בכלל בס!

יצויין כי בין הרמקולים לבגז' יש פח (של הרכב) כלומר הרמקולים מורכבים במין מקום שמוכן בשבילם ואין בעצם תיבת תהודה.

הלכתי לבדוק את העניין וקיבלתי כמה חוו"ד אותן רציתי לבדוק עם מי שמבין.

1. במקום אחד אמרו לי שצריך לחתוך את הפח (הוא דק) כך שתיווצר תיבת תהודה מהבגז'.

2. במקום אחר אמרו שאם אני אשים 6/9 הבעיה תיפתר (בכפוף לכך שחותכים את הפח) ויהיה לי בס.

3. במקום שלישי אמרו שאין כל טעם לחתוך את הפח המפריד כי הבגז' ענק והרמקולים קטנים יחסית ובכל מקרה כדאי לשים סאב + מגבר.

בקיצור- אני לא יודע מה נכון. אשמח אם תוכלו לעזור

תודה

פורסם

אם תעלה תמונה של המגש מלמעלה ומלמטה נוכל להבין טוב יותר על מה מדובר.

לא שמעתי אף פעם על רמקולים 7.5".

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

ואף מתקין לא המליץ לך לנסות להפוך קוטביות באחד הרמקולים? :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אנסה להעלות תמונה- אבל זה לא מגש כמו ברכב 5 דלתות שאתה מרים והמגש עולה.

תחשוב על מגש רגיל, כשאתה פותח את הבגז', אתה יכול לראות את תחתית הרמקול. כאן אתה לא יכול. מהבגז' לא תראה זכר לרמקולים. זה אטום.

לעניין הקוטביות- לא אמרו ולא ניסיתי- אני אנסה, אבל זה נראה מוזר, כי למעט הבסים הכל עובד טוב

פורסם

כנראה שיש לך איזשהו מיכסים מיתחת למגש שביגללם הרמקולים לא פתוחים לנפח של תא המטען, ברגע שתוריד אותם הבעיה אמורה להיפתר, בכל מיקרה בגלל שאני לא מכיר את הרכב כדאי שתעלה תמונות כדי שנבין איך זה בנוי שם.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

לעניין הקוטביות- לא אמרו ולא ניסיתי- אני אנסה, אבל זה נראה מוזר, כי למעט הבסים הכל עובד טוב

זה היופי בקוטביות הפוכה, את המיד והטרבל אתה תשמע טוב מכיוון שלאוזן בלתי מזוינת אין אפשרות להבין את השינויים.

אבל בצלילים הנמוכים יותר כשהקוטביות הפוכה , הממברנה נעה לכיוון הלא נכון , והרי לך מצב שאין באס (:

פורסם

אני כבר אוהב את הפורום הזה...

הכמות מידע שיש פה מאוד עוזרת.

ביצים ביצים ביצים ביצים לאן אתם רצים?

פורסם
שלום לכולם,

בבעלותי לאנצ'יה קאפה. מאחור יש מקום לרמקולים 7.5. הרכבתי שם רמקולים של קנווד 170W שקיבלתי ואין בכלל בס!

יצויין כי בין הרמקולים לבגז' יש פח (של הרכב) כלומר הרמקולים מורכבים במין מקום שמוכן בשבילם ואין בעצם תיבת תהודה.

הלכתי לבדוק את העניין וקיבלתי כמה חוו"ד אותן רציתי לבדוק עם מי שמבין.

1. במקום אחד אמרו לי שצריך לחתוך את הפח (הוא דק) כך שתיווצר תיבת תהודה מהבגז'.המתקין הזה אינו יודע מה הוא אומר , בשביל תיבת תהודה אתה צריך סאב FREE AIR (אם אתה חוזר אליו תגיד לו VAS גדול אולי הוא יבין )

2. במקום אחר אמרו שאם אני אשים 6/9 הבעיה תיפתר (בכפוף לכך שחותכים את הפח) ויהיה לי בס. אין הבדל גדול בין 6X9 ל7.5 , כך שיהיה לך יותר בס , ההבדל שולי בהחלט

3. במקום שלישי אמרו שאין כל טעם לחתוך את הפח המפריד כי הבגז' ענק והרמקולים קטנים יחסית ובכל מקרה כדאי לשים סאב + מגבר.צודק באופן עקרוני , אבל לא עוזר לך אלא לו (אתה רוצה באס עכשיו ולא כשתקנה סאב)

בקיצור- אני לא יודע מה נכון. אשמח אם תוכלו לעזור

תודה

אני עונה לך ע"מ שאם אלו מתקינים תידע לא התקין אצלהם כלום , כי הידע שלהם שואף ל0 ו/או שהם מונעים ע"י רצון לקחת כסף ולא לעבוד

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...