Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה העלות של כיול תדרי רדיו אמריקאים לישראלים במעבדה? (בערך) ואיפה מבצעים את זה?

RozwareZ מנהיג אגודת "נמאס לי מתדרי רדיו אמריקאים".

פורסם

האא יפה הרבה פחות רציני ממה שחשבתי, מה הכוונה להחלפת מעבד רק?

פורסם

:D:D:D

שים דיסק MP3 ותרגע.

למה לא חשבת על זה מראש??

מי צריך רדיו באוטו בכלל, יש לכם מיליונים של שירים בתוכנות היום,תורידו תעשו דיסק ושמעו כמה שבא לכם.

פורסם

בתור בן אדם עם נסיון שהיה לו כבר ALPINE בלי רדיו, אתה לפעמים יכול להשתגע מכמה שאתה רוצה לשמוע רדיו לפעמים.

ככה שבכל זאת אני אשמח לתשובה עניינית...

פורסם

המחיר תלוי ב HU המבוקש. במכשרים מתקדים זה גם מגיע למחיר שלא משתלם לכייל מהסיבה שהדרך היחידה לכייל היא להחליף מח מה שמגיע במערכות מסויימות גם ל 2000-3000 ש"ח

פורסם

אני מדבר על Alpine CDA-9885

או על Panasonic CQ-C8803U

יהיה שווה את התעסוקה?

פורסם

לפי מה ששמעתי באלפיין ניתן לכייל את המכשיר לבד דרך התפריט (למרות שאצלי אף פעם לא נתקלתי באופציה כזו במכשיר) ורדיו דיסק אחר מנסיון עלה לי לפני כמה שנים טובות 250 ש"ח.

פורסם

אם אתה מבין קצת באלקטרוניקה. (וגם יש לך ידיים טובות)

פרק את המכשיר, זהה את המעבד, חפש את הLAYOUT שלו באינטרנט.

אתר את הרגל שמוגדרת 9/10KHZ (בד"כ) אותה יש לחווט מחדש לאדמה או לVCC בהתאם למעבד.

אבל אם אתה לא מבין בזה חבל לעשות נזק, כל מעבדה נורמלית תעשה לך את זה בדקות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

קודם כל תודה על התגובות.

לפי מה שהבנתי עד לא מזמן היה אפשר לבחור בין התדרים הרצויים (זוגי/אי זוגי) במכשירים הישנים של ALPINE

במכשיר החדש דיברתי עם החברה וזה בלתי אפשרי.

אך בכל זאת לא הבנתי FALCON, ממה שאני יודע ה9855 הוא דגם ישן יותר ויכול להיות ששם זה אפשרי

או שאתה יודע אם גם ב9885 זה אפשרי?

פורסם
אך בכל זאת לא הבנתי FALCON, ממה שאני יודע ה9855 הוא דגם ישן יותר ויכול להיות ששם זה אפשרי

או שאתה יודע אם גם ב9885 זה אפשרי?

חשבתי שהתכוונת ל9855, מה שגם לא מצאתי את הManual של שלך באתר של אלפיין, מאוד מוזר.

הכי טוב תחפש אצלך בManual.

פורסם
אם אתה מבין קצת באלקטרוניקה. (וגם יש לך ידיים טובות)

פרק את המכשיר, זהה את המעבד, חפש את הLAYOUT שלו באינטרנט.

אתר את הרגל שמוגדרת 9/10KHZ (בד"כ) אותה יש לחווט מחדש לאדמה או לVCC בהתאם למעבד.

.

מה זה VCC ?

כיצד מזהים מעבד, ואיך מחפשים LAYOUT ?

ZZR

פורסם
חשבתי שהתכוונת ל9855, מה שגם לא מצאתי את הManual של שלך באתר של אלפיין, מאוד מוזר.

הכי טוב תחפש אצלך בManual.

יש באתר את המניואל, לא מצליח לתפוס ממנו אם מה שאתה אומר אפשרי שם

http://vault.alpine-usa.com/products/documents/OM_CDA-9885.pdf

• תוכן חדש...