Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, עברו שלושה חודשים ועכשיו אחרי הזיעה הרבה אפשר לומר.....

מתחילים לראות אוטו!!!:-P

בשעה טובה פרק הפחחות האיום והמייגע מגיע לקיצו לאחר שנה וחצי (!) ובעוד זמן קצר אני יעביר את הבטה לאחד המושבים במרכז להתחיל את פרק המכונאות.

מיותר לציין שהייתי בהלם :shock: כשראיתי את הבטה צבועה, תחושת האופוריה לא עוזבת אותי לרגע מיום שישי... פשוט תענוג! כמה כיף שיש עם מי לחלוק את החוויות האלה (אתם) פשוט לא כולם מבינים את הראש המעוות שלי שביזבז ויבזבז המון שעות עבודה וכסף שלא מפסיק להשפך על הבטה (כבר חצה את קו ה 30.000 ש"ח כולל הקניה והיד כמובן עוד נטויה:roll:).

אז הנה התמונות מלפני חודש ובעת הכנת הבטה לצבע,ויותר מאוחר אני אצרף תמונות כשהצבע על הבטה.

IM000144.JPG

IM000148.JPG

IM000158.JPG

IM000179.JPG

IM000180.JPG

IM000195.JPG

IM000192.JPG

IM000201.JPG

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באתי לרשום שתצבע אותה באדום, אבל הקדמת...ממש מאושר בשבילך, אני כל הזמן שמח לראות מכוניות משתפצות להן.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

וקצת תמונות אחרי הפוליש (4 שכבות צבע) + הג'אנטים (שגם הם עברו שיפוץ תחת ידיו של האומן אנואר)

11.JPG

22.JPG

33.JPG

44.JPG

55.JPG

66.JPG

77.JPG

88.JPG

פורסם

ווואווו מדהים!

אין מילים אחרות לתאר!

עבודה ברמה עולמית, באמת חסר פחחים יהודים שיעשו עבודה כזאת עם השקעה מכל הלב.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

מדהימה

קווים לא פחות ממושלמים.

:mm_yeah: על הצבע.

נראה שהצלת את אחת מהאחרונות שנותרו בארץ.

לידע כללי, גם באיטליה המכונית נדירה מאד, ונראה שנותרו פחות אפילו מהפולביה קופה.

פורסם

שלום לכולם!!

דבר ראשון יפתח מזל טוב על הצבע נראה סוף ומי כמוני יודע מה זאת עבודה של אנואר!!!!!

אז ככה אני משפץ אלפא סוד כרגע ובעקבות יפתח היא הגיע גם לידיו של אנואר שלפי דעתי הוא אחד הטובים בארץ אם לא הטוב ביותר.

אף אחד פה לא יבין עד שלא יראה אותו ואת אחיו בפעולה מה שאתם רואים פה בתמונות זה אולי עשירית מהמציאות.

אני הלכתי פעם אחד עם יפתח אליו והחלטתי שאין שום פחח שיגע לי באוטו חוץ ממנו ולא משנה באיזה מחיר.

כל אחד יכול לעשות פחחות אבל השאלה היחידה היא איזה רמה אתה מחפס וכמה זמן אתה רוצה שזה יחזיק ,במיוחד במכוניות איטלקיות ישנות שלא משנה כמה שמרו על המכונית בסופו של דבר היום היא רקובה.

אחרי שראיתי דברים שהוא עשה ללנציה של יפתח פשוט הייתי בהלם!!!ופה כבר לא היתה דרך חזרה.

בקרוב מאוד אני יעלה תמונות של האלפא שלי בשיפוץ אצלו

הסיבה היחידה שאני עדיין לא העלתי ,כי פשוט אין לי זמן פנוי.

אני ממליץ בחום לכל מי שרוצה פחחות טובה, סליחה ,מצויינת שלא תראו בכל מקום.

ודרך אגב אין ממה לחשוש אנואר ואחיו הם שני אנשים זהב .

פורסם

כל מה שיוסי כתב מעליי - אמת

רמת העבודה לא פחות מסאדיסטית, שימו לב באחת התמונות למעלה הוא מנשק את האוטו.

ככה היא האהבה שלו למקצוע והיחס שהרכבים מקבלים אצלו, "חביבתי לנצ'יה" הוא קורא לה....

• תוכן חדש...