Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע בנפח 1.6, הגיע לארץ אי שם בסוף שנות ה 80 לארץ בתור מנוע מפרוק (של דלתא HF קרבורטור) ומאז עמד במצב חדש עד היום, בערך 19 שנה אחרי הוא מצא את השידוך שלו....

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שראיתי אותה השבוע במוסך ליד העבודה שלי (לא רחוק מאטיאס אופיס) - היא נראית מדהים

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

כודם כל בהצלחה עם הלאנציה אני יודע בעצמי איך זה

כי גם לי יש לנצ'יה דלטא בין היחידות בארץ ושבוע הבא אני עושה לה פחחות בעצמי

כולל תיכונים של אכילות חלודה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, עוד תקופה עברה ויש צורך לעדכן את השירשור...

נכון, היו רגעי משבר רציניים (ה-מ-ו-ן כסף נשפך על הבובה) נשברתי ופרסמתי אותה למכירה, אבל נרגעתי והמשכתי קדימה מקווה שעכשיו בלי הפסקות.

להלן התמונות המעודכנות:

פרוק מערכת הבלימה הקדמית והרכבת אחת חדשה (מלנצ'יה תמה) + קדיחת 40(!) חורים בכל דיסק ואיזון לבדיקת הדיסקים לאחר הקדיחה. במשפט אחד סיכמתי חודש של ריצות לחרט ועבודה קשה בכדי להתאים את כל העסק.

הרכבת משאבת בלם של פיאט דוקאטו במקום המקורית הלא אמינה והבעיתית בחלקי חילוף, בפוקס מצאתי שהמשאבה הזו כמעט זהה לחלוטין למשאבה המקורית.

ודאון פייפ בייצור עצמי מייגע...

IMG_0480.jpg

IMG_0481.jpg

IMG_0484.jpg

IMG_1976.JPG

IMG_0535.jpg

פורסם

פה ניתן לראות את בניית התושבת למדחס (שלא היה קיים במקור) ולאלטרנטור.

כמה תמונות של המנוע לאחר הרכבת עוד חלקים, ותמונה שלי ושל הבובה לאחר יום עבודה קשה (ועיניים אדומות....)

IMG_0536.jpg

IMG_0542.jpg

IMG_0547.JPG

IMG_1973.JPG

IMG_1978.JPG

IMG_1986.JPG

פורסם
ואוו אחד הדברים היפים שנראו בפורום הזה

היא נוסעת כבר?

לא, היא עדיין לא נוסעת. יש עוד המון עבודה, לא הנעתי אותה אפילו....

אלון, תודה רבה.

פורסם

הי

חייב להגיד שלא ברור לי נושא קדיחת החורים בדיסק הברקס, הכוונה שלך היתה כניראה ליצור דיסק "מאוורר" לקירור...

אבל הדרך לגיהינום רצופה בכוונות טובות... (מדברי סבתא ננה).

בפועל לאחר השימוש הראשוני וחימום הדיסק כתוצאה מבלימה תווצר בחורים חלודה, פיח וליכלוך יאספו בנקודות הנ"ל ויחרצו לך את סנדלי הבילום. תיכף יקומו המומחים ויספרו לי על צלחות בילום כאלה המגיעות במקור...אז בוא נקדים תרופה למכה, צלחות הבילום המאוורורות מגיעות גם בסיגסוגת קלה יותר ופחות מחלידה, החורים נעשים בחישוב ובתכנון כזה שאינם מחלישים את הדיסק עצמו,

והם בעלי זווית המנצלת את הכוח הצנטרפוגלי של הגלגל לטובת ניקו עצמי של החורים, הסנדלים עצמם מותאמים לסוג זה של צלחת הבלימה, ויש מס' נקודות ברכב המנתבות את האוויר שנוצר תחת הרכב לכיוון פנים הצלחת והחוצה לצורך איוורור וסיוע בניקוי.

אגב ישנם חברות יעודיות המוכרות בלמים כאלה אבל הם יקרים להחריד! גם בנושא סנדלי הבילום עצמם נהוג לחזק את המנגנון ש"תופס" את הצלחת ע"י הוספת קליפר נוסף ויותר.

את ההתפתחות הגדולה ביותר בנושא הבילום תוכל לראות בתחום הדו גלגלי שם נושא הבלימה משוכלל יותר.

בקיצור, טיפול עצמאי בבלמים ואילתורים כאלה ואחרים משולה לטיפול שיניים עצמאי אצל השיפוצניק שלך במקום אצל רופא השיניים.

גם אם נעשתה עבודה מקצועית לדעתך על הבלמים, אני הייתי חושב עוד פעם אם להסתמך על אילתור, או ללכת על הדבר האמיתי-רן

http://www.skyroadster.com/forums/attachments/f24/22466d1204081279-slotted-brake-discs-dsc01072.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, אתה צודק ב 100%, רפידות הבלם הם מהסוג הנכון (EBC). החורים הים יותר יופי (לדעתי) מאשר יעזרו לקרור.

מה גם שאינני מתכוון להעמיס על האוטו מאמצי בילום רבים.

• תוכן חדש...