Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 261
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אולי אני טועה , אך מהתמונות מתקבל הרושם שכמה שאתה מתאר את בעל המקצוע כפדנט הוא עובד בסביבה מאוד מלוכלכת , וחלודה חריפה נראת ליד התפרים בכמעט כל התמונות.

ולא נראה שזוהי חלודה שהתפתחה לאחר העבודה ( כי היא הייתה מכסה את כל שטח העבודה ) אלה כזאת שלא נוקתה לפני.

פורסם
אולי אני טועה , אך מהתמונות מתקבל הרושם שכמה שאתה מתאר את בעל המקצוע כפדנט הוא עובד בסביבה מאוד מלוכלכת , וחלודה חריפה נראת ליד התפרים בכמעט כל התמונות.

ולא נראה שזוהי חלודה שהתפתחה לאחר העבודה ( כי היא הייתה מכסה את כל שטח העבודה ) אלה כזאת שלא נוקתה לפני.

אתה לא טועה כלל, המקום ממש לא בית מרקחת (אל תשכח זה לא מוסך ישראלי מנצנץ ולא מחיר ישראלי מפוצץ) והחלודה הנראית בתמונות היא חלודה שלפני ההשחזה\תיקון. לאחר כל השחזה או תיקון נמרח מיד בוסטיג\זפת, אני יכול להבטיח לך (ולי :roll:) שאין סיכוי שנמרח זפת או בוסטיג על חלודה...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אין בעיה להשאיר אזורים חלודים ולנקותם רק בסמוך לצביעה.

אבל יש בעיה גדולה עם ריתוך באזור שלא נקי ב100 אחוז מחלודה.

אתה צריך משהו בסד"ג של אינץ לפחות מכל צד , נקי לחלוטין.

רק בשביל שחלודה לא תזהם את איזור הריתוך והHAZ , הרגישים ממילא...

פורסם

פשוט ענק הקטע הזה :hihi: .

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

יפתח כל הכבוד!! , פעם ראשונה שאני רואה רכב שיותר שהיה בו יותר חלודה מבפליימות שלי!! , אגב האיכות של העבודה ממש מרשימה!

המלצה שלי , תצפה את מכסה המנוע והחלק האחורי ( איפה שיש ברזל נקי ) בחומר נגד חלודה או במשהו שישמור עליהם , כי זה מעצבן שהתחיל לשייף את החלודה מחלק שכבר סיימתה לנקות ולרתך..

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

ציפוי לא ממש עוזר... מניסיון. לצערי-זה קרה לי בשיפוץ, שעשיתי לפני כמה שנים לקאפרי שלי. גם כן, בנו חצי מהאוטו מבפנים מחדש (אגב, במוסך ערבי ביפו), עבודה הייתה נראית ממש מצויין, אין מה להגיד- לעשות מסגרות החברה יודעים, אבל הכל החליד שוב מאד מהר, ואפילו הרבה יותר, ממה שהיה...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

החליד כי מתעלמים מחלודות שהיו.. , אם אתה לא משאיר חלודה ( במקרה שלי חותך אותה עם דיסק ומרתך פח חדש במקום ) ומצפה הכל כמו שצריך משני הצדדים אין סיבה שיחליד..

הכי טוב זפת :-P

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם
החליד כי מתעלמים מחלודות שהיו.. , אם אתה לא משאיר חלודה ( במקרה שלי חותך אותה עם דיסק ומרתך פח חדש במקום ) ומצפה הכל כמו שצריך משני הצדדים אין סיבה שיחליד..

הכי טוב זפת :-P

איך בדיוק אתה מצפה משני הצדדים בתוך כיפלי קורות לדוגמה משקופי הרכב

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

לדעתי זה לעשות צחוק מהעבודה , אתה כבר משקיע הרבה זמן וכישרון בטלאים וריתוכם למקום , תנקה את את כל האזור.

כי אז מה?

לכמה זמן הפחחות הזאת טובה?

3-4 שנים?

ואז עוד פעם לפרק את כל הרכב?

ועוד פעם פחחות?

פורסם

אתה אופטימי לגבי 3-4 שנים, אפילו מאאאאאד אופטימי- אצלי זה לא החזיק אפילו שנה ללא חלודה! ואני השפרצתי את החומר נגד החלודה בפנים עם האקדח (ואולי דווקא זו הייתה אחת מהטעויות שלי?)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איך בדיוק אתה מצפה משני הצדדים בתוך כיפלי קורות לדוגמה משקופי הרכב

אתה פותח צד אחד של המשקוף כי אין ברירה... שים לב לקורות האורך והרוחב (רואים בתמונות) שנפתחו ונמצאו רקובות לגמרי.

הפחח פשוט יצר קורה חדשה (כולל פלח חיזוק לכל האורך) והתקין במקום הרקובה.

ול GLUK , אתה לא יכול לפתור את הבעיות עם "חומר נגד חלודה" אתה מתכוון לממיר חלודה? כי זה לא לעניין בכלל....

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם, אני מעלה באוב את השרשור לאחר שלא עדכנתי אותו כבר המון זמן אבל זה הרגע לתמונות חדשות!

אז הרכב נמצא בשלבי סיום (עם שינוי שהעדפתי לבצע בפתח מילוי הדלק שנלקח מ 206 GTI[ולא! אני ממש לא ערס ואני יודע שזו לא סיוויק, פשוט ככה בא לי...] )

אז להלן התמונות, שימו לב כמה פעמים מרחו חומר וצבעו את האוטו בחתך השיוף שעל הגג.

IMG_0325.JPG

IMG_0332.JPG

IMG_0321.JPG

פורסם

ופה אפשר לראות את סגירת המנוע (שעבר חידוש) ואת הטורבו שהגיע מיפן (RB25DET מניסן סקייליין GTR) ויושב על המנוע בצורה מתאימה להבהיל...

ותמונה שמנחה אותנו איך האוטו צריך להיראות.... בערך...:roll:

IMG_0460.jpg

IMG_0466.jpg

IMG_0469.jpg

IMG_0473.jpg

cp138.jpg

• תוכן חדש...