Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאחד שחקר את הנושא לא מעט, אני אישית הייתי ממליץ על דברים אחרים בתור שיפור.

באם תרצה (הכותרת מדברת על כ"ס אז לא ארחיב בנתיים), אסביר ואכוון.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

על זה אם אפשר לדבר בפרטי אני אשמח.

בקשר לאשכול, כמה המחירים של הסעפת הזו ?

תודה

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

בכדי לא לסטות מהנושא,

בכל מקרה, בשמחה..הוא דיבר איתי על מוט גישור עליון, בולמים חדשים

דברים שיותר ישפרו את האחיזה של האוטו..הוא אמר וצדק, הרכב יש לו באמת מספיק כוח ולאחר כמה נסיעות "כיפיות" באמת מגלים כמה חשוב האחיזה ברכב.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

מנוע K4M הוא לא בסיס לביצועים. אני הייתי עוזב את המנוע בשקט ומתביית על שלדה.

קוני צהוב (למי שירצה אתן מס' דגם מדויק) קדימה ואחורה.

קפיצים של קוני/אייבך - זוג קדמיים בלבד. מאחור יש מוט פיתול.

הנמכה כללית של הרכב ב-25-30 מ"מ - הורדת גובה במוט פיתול אחורי והקפיצים המשופרים כבר מגיעים מקוצרים.

מוט גישור עליון (strut brace). אחרי דיונים רבים עם לא מעט אנשים ששמו (בחו"ל) - מקטין מאוד את התת היגוי הטבעי של הרכב - בעייתי לקנות אחד בארץ בגלל שספארקו ו-OMP לא מתאימים לדגמים אחרי 2000. למי שירצה להזמין אמסור בפרטי איך לבצע זאת (ישנה חברה גרמנית שמייצרת אותם)

הרכבת ג'אנט 16 195/50.

אם ישנו כסף מיותר - החלפת סרן תוף מאחורה בסרן של סניק שמגיע עם דיסק 274 מ"מ.

נ.ב.

ישנה טענה של מס' לא מבוטל של בעלי הדגם, שהורדת הגובה בסרן האחורי מביאה לזנב הרבה יותר שמח. לא יכול לבסס כך שזאת עדיין טענה מבחינתי.

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

אבל הוא רצה לנסוע מהר יותר.

לא להסתובב טוב יותר.

למה ללכת על שיפורי שלדה אם הוא שאל על עוד כ"ס?

אלעד

פורסם

כי לדעתו של הוויקינג המנוע הוא לא בסיס טוב לשיפורים ועדיף להשקיע בשלדה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...