Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

OLD SCHOOL

השושנים
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטוס הוא "מבצר מעופף" (B17) ממלחמת העולם השניה. המטוס המסויים הזה נבנה על ידי חברת דאגלאס בשנת 1945,לא הספיק כל כך לשרת במלחמה וכיום מוצג במוזיאון באריזונה. במקורו המבצר המעופף תוכנן ויוצר על ידי חברת בוינג (לימים קנתה בוינג את דאגלאס).

בחיל האויר הישראלי שרתו שלושה מבצרים ופעילותם האחרונה היתה במבצע קדש (נראה לי שזו היתה הפעם האחרונה שהמבצרים השתתפו בפעילות מלחמתית כל שהיא).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בני

התמונה של הברקודה עם הB-17 מזכירה לי תמונה של איזו מוסטנג אדמונית ליד מטוס מוסטנג, זכור לך משהו כזה? :wink:

אירית

פורסם

התמונה של המוסטנג ליד המוסטנג מזכירה לי שבאיזה מגזין בריטי ערכו פעם מבחן לזכר קרבות האויר הגדולים של מלחה"ע ועימתו מחדש מוסטנג ומסרשמידט. אפשר לחזור על מבחן הדרכים ההשוואתי הזה עם רכבים של חברי מועדון ה-5 ואפילו לצרף ספיטפייר!:-D

• תוכן חדש...