Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אם אני מרכיב קיט קסנון ברכב

ואחד המגברים נהרס...

אני חייב להשתמש באותו מגבר כמו שהיה מקודם

או שכל מגבר אחר יכול להתאים?

בנוסף, אשמח לשמוע מאנשים שהרכיבו מערכת קסנון על פנסים מקוריים ללא פרוג'קטורים איך הפיזור והאם זה מסנוור. (הרכב הוא גולף דור 4).

תודה רבה.

פורסם

ממה שזכור לי, גולף דור 4 מסנוור בטירוף עם קיט קסנון.

אתה לא חייב להשתמש באותו באלאסט כמו קודם מכיוון שכל אחד מהם עובד בנפרד מהשני. הבעיה שלך תהיה התאמת החיווט של הבאלאסט החדש לנורת הקסנון שיש לך כרגע. אלא אם כן אתה עובד עם נורות DXX, שזה דיי נדיר בקיטים.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הנורה שמגיעה עם הקיט היא לא D2R?

ולמה שאני יצטרך חיווט שונה?

אם למשל אני קונה קיט כלשהו....והבאלסט שלו נשרף.. אני לא יכול לקחת באלסט שונה עם אותם נתונים?

פורסם

הנורה שמגיעה עם הקיט מותאמת לכניסות H שיש לך בפנסי הרכב. לכל קיט יש את המחברים שלו בין הנורות לבאלאסט, לכן תדרש הלחמה של מחברים מתאימים. זה לא כזה סיפור אבל אתה צריך לדעת מה אתה עושה.

פורסם

לא תצליח להפטר ממני בקלות :) . אני הרכבתי מערכת כזו על הרפלקטורים המקוריים (טוב, תחליפיים - אבל עדיין רפלקטורים) וזה סינוור (306), לכן החלפתי לפנסים עם עדשה.

פורסם

שקלתי את העניין להחליף מערכת פנסים לפנסי אנג'ל אייז עם פרוג'קטורים אבל זה יוצא עסק יקר....

דרך אגב- איך "רדיו מילאנו" ועוד הרבה חברות מוכרות קיטים כאלה ומביאות אישורים שזה חוקי?

תודה על העזרה דרך אגב!

פורסם

צודק 100%! זה יוצא יקר, אז למה לך להשקיע?

שיזדיינו הנהגים שמסתנוורים ממך, העיקר שיש לך קסנון! :?

פורסם

ממש לא....

אני לא מתקוון להתקין מערכת קסנון שתסנוור את כל הנהגים שנוסעים מולי ומלפני....

אם לא תיהיה דרך שבה אוכל לכוון את האור שלא יסנוור אז לא תהיה לי מערכת קסנון.

פורסם

על לא דבר. עד כמה שאני יודע, קסנון לא מקורי הוא לא חוקי בארץ - שום אישור לא תקף. מצד שני, יעירו לך על זה רק אם מחפשים אותך, או במכון טסטים מאוד קפדני (בד"כ הם בודקים פיזור וגובה).

עצתי לך היא לחסוך עוד קצת כסף, להחליף לפנסים עם עדשות (עדיף כאלו שכבר ראית על רכבים אחרים שזה לא מסנוור) ורק לאחר מכן לשים קיט קסנון.

בהצלחה

פורסם
שקלתי את העניין להחליף מערכת פנסים לפנסי אנג'ל אייז עם פרוג'קטורים אבל זה יוצא עסק יקר....

דרך אגב- איך "רדיו מילאנו" ועוד הרבה חברות מוכרות קיטים כאלה ומביאות אישורים שזה חוקי?

תודה על העזרה דרך אגב!

זה או זה או כלום - לדעתי.

לרכב שלך הפיזור יוצא קטסרופה !!

ראיתי במו עיניי.

ב-2 מילים : סכנת נפשות.

ולגבי האישור - אני חושב שבדומה לאישור על האגזוזים - הוא שווה אתה יודע למה.

מטרתו יחידה - לעשות עוד כסף.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

לפי מה שKompy רשום באחד הת'רדים - אין שום חוק שמונע התקנה של קסנונים ברכב כל עוד הפיזור נכון.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לדעתי אתה טועה, הוא רשם שמכוני בדיקה בד"כ בודקים פיזור.

בוחן יכול להוריד אותך מהכביש, תאורטית. עדיין לא שמעתי על מקרה כזה. נראה לי שבעיקר משום שיש רכבים שבאים במקור עם קסנון אז הבוחן לא יכול להבדיל.

פורסם

ראשית, שימוש בבלסט לא זהה יכול לגרום לתפוקות אור שונות בעיקר בגלל איכויות שונות בין היצרנים.

רדיו מילאנו ודומיו מביאים באופן לא חוקי קיטים סינים שונים באיכויות ירודות והפרעות אלקטרו מגנטיות שיכולות לגרום לשיבושים במערכות המחשב של הרכב.

שנית, קסנון שמותקן נכון לא יגרום לסינוור. יש כיוון ברכב לגובה האורות תשתמש בזה.

רוב מי שמתלונן על סינוור סובל מפינוק יתר. נכון שהאור חזק, אבל כשנהג מסתכל על הכביש, ורואה מולו אורות"צהובים" ופתאום אחד לבן..ישר מתלונן שזה מסנוור.. מי שרוצה לדעת מה זה באמת סינוור שיפנה אלי ולא יפלוט שטויות

רבותיי..קסנון זה מוצר בטיחות. נקודה. ובאמת לא משנה מה יכתבו המקטרגים. נכון ששימוש בעדשות הוא הדבר הטוב ביותר,אבל מכוניות חדישות עם איכות רפלקטורים טובה בהחלט יעשו טוב את העבודה.

אשמח להראות לכם תוצאות מעבדת אור מקצועית כדי שתבינו.

אשמח לסייע ולענות על שאלות למי שמתעניין [email protected] www.xenlight.com

ברוך -

• תוכן חדש...