Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוסף של גורדון רוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי - מחזור נוסף של תמונות מהאוסף המדהים של גורדון רוז:

1) ביקשתם קבלתם - BSA עם סירה.

2) Oldsmobile 1903

3) Bayliss Thomas 1925

להנאתכם.

0072 BSA Motorcyle and Sidecar.jpg

0073 BSA Motorcycle and Sidecar.jpg

0066 Oldsmobile 1903.jpg

0067 Oldsmobile 1903.jpg

7544 Bayliss Thomas 1925.jpg

7548 Bayliss Thomas 1925.jpg

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

בתמונה האחרונה ניתן לראות שב-Bayliss Thomas גלגל אחורי שמאלי ננעל והימני לא לפי השובל שנותר בשביל הכורכר.

אבקשך לעדכן את מר גורדון רוז בהקדם האפשרי על מנת שלא ייכשל בטסט ויאלץ לשלשל לכיסו של בעל המכון 60 שקלים נוספים...

חוץ מזה - פשוט מדהים!

מעניין מתי נתחיל לראות במדינתנו הקטנטונת יותר רכבים מיובאים מהשנים הללו, אני מניח שעבור חלקן (הנפוצות יותר למשל מודל T) תהליך היבוא לא יהיה יקר יותר מאשר לייבא מוסטנג לדוגמא.

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

חלקם יוצרו לפני יותר ממאה שנה, איך לעזאזל הוא יקנה אותם מהניילונים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בין האספני רכב הכבדים בעולם, יש חלוקה לקטגוריות איסוף, יש כאלה שמתמחים ברכבי מרוצים אחרים ברכבי פאר כאלה מהמתמקדים בדגמים שלפני מלחמת העולם השניה ויש כאלה שאחריה, אני מניח על פי כלי הרכב שניראים בתמונות שגורדון בחר להתמקד ברכבים הראשונים מתחילת המאה, (קטגוריה של אניני טעם ומשוגעים במיוחד) המצב בו הם מוחזקים שייך ישירות לרמת ההשקעה והשמירה על אוסף כזה השימור והשיחזור, ללא קשר ליד או אם הרכב היה במשפחה או לא...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...