Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור "עובדה" ששמעתי לאחרונה מכמה אנשים רציתי לבדוק את זה בפורום -

לטענת אותם אנשים, סאן רוף שהותקן בהתקנה מקומית (מושב גנות למשל), ברכב שלא יצא מהחברה עם חלון בגג, יתפס בבדיקה שלפני קנייה כפגיעה בשלדה משום שחותכים חור בגג.

מבחינתי - לא הגיוני, לאור העובדה שהמון רכבים שמיובאים לארץ עוברים התקנה מקומית של סאן רוף בארץ לפני שנמסרים ללקוח - כתוספת ברכב, ולא הגיוני שבאותם רכבים הדבר יתפס כפגיעה בשלדה משום שכך נמסרו ללקוח מהחברה.

כמו כן, בהתקנת הסאן רוף אני מניח מן הסתם שלא חותכים שום קורה, אלא החיתוך מתבצע באיזור נקי מקורות (קריא - פח הגג בלבד).

מה מבין השניים נכון?

ועוד שאלה, האם התקנה של גג שמש (במקרה שההשערה הראשונה שהעלתי נכונה) יכולה להשפיע על התנהגות הרכב?

תודה רבה לכל העונים! :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

ייתפס? זה לא מזיק לאוטו לדעתי, עם הלכת לבדיקת רכב מסוים שמותקן אצלו סן רוף מקומי, ובבדיקה יגידו שזאת פגיעה בשלדה האם זה מה שימנע ממך לקנות את הרכב?

והסאן רוף לא יגרום להתנהגות שונה לרכב, אבל כאשר תנסע במהירות גבוה עם הסאן רוף פתוח, תהיה התנגדות של זרימת האוויר זהה לחלון רכב פתוח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה לא ישפיע, בגלל זה כתבתי שזו שאלה תיאורטית.

עניין ההתנגדות היה ברור לי, בכל מקרה תודה על התשובה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אתה יודע איפה יש קורות ברכב?

אתה יודע איפה עושים סאנרוף?

את החשבון אתה יכול לעשות לבד

הסאנרוף נמצא בין קורה A (קו השמשה הקדמית) וקורה B (הקו בין הדלתות הקדמיות לאחוריות)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אגב, תאורטית כן צריכה להיות השפעה על התנהגות הרכב, משום שכל החלון עם המנגנון שלו משמעותם תוספת משקל, ולא סתם תוספת משקל, אלא גם בחלק הכי גבוהה של הרכב, כלומר העלאת מרכז הכובד.

זניח יחסית אני מניח, אך עם זאת למופרעים לדבר - משהו שיפריע (ראה ערך BMW M6 שהגג בנוי מתרכובת קלה למטרה זו בדיוק - הורדת מרכז הכובד)

פורסם

ישנה אפשרות שזה יפגע , כי אם תשימו לב כשבונים רודסטר (על בסיס מכונית עם גג) בד"כ יש הקשחה של כול המכונית ע"מ לפצות על חוסר הקשיחות המבנית של הגג

ברכב שלא היה בו גג שמש ,ואולי חותכים את הפח בצורה לא נכונה ,יכול להיות פגיעה בקשיחות המבנית של הגג .

וזה לא משנה בכלל שזה בין הקורות

אז אנני יודע מה עושים במושב ההוא אבל צריך לברר את הנקודה הזו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ואתה חושב שמקשיחים את הפח?

מקשיחים את הקורות והחיבורים

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

גם אם והסאן רוף יהווה פגיעה בשלדה. לא נראה לי שהקונה לא יקנה את האוטו בגלל שהתקנת סאן רוף.

כאמור סאן רוף מניחים איפה שיש רק פח ללא שלדה הנמצאת ברוב המכוניות בין הדלתות.

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם
ואתה חושב שמקשיחים את הפח?

מקשיחים את הקורות והחיבורים אמת ויציב . הענין הוא שצריך להקשיח את הקורות ואת החיבורים בגלל הפסד קשיחות מבנית שהגג נותן . ואם אתה חותך אותו , אז כמו כל פח חתוך ומרותך הוא פחות חזק מפח שלא חתכו אותו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

ההבדל זניח

ההפסד קשיחות ברודסטרים ומכוניות אחרות חסרות גג (שתוכננו במקור כמכוניות עם גג) הוא מחוסר החיבור של הקורות

קורה A קיימת, קורה B לא, וקורה C בד"כ לא

הן פשוט לא מחוברות ביניהן

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה מכונית שהתקינו לה סאן רוף בהתקנה מקומית. בשביל מה צריך כזה כאב ראש?

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...