Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי, אני לא יודע כמה זמן הוא לא ניקה את הרכב שלו, אבל היום ניקינו אותו ושהגענו לג'אנטים הלכלוך פשוט לא ירד.

ניקינו את הרכב במוצר שמכיל שמפו+וקס לרכב וזה לא עזר.

מישהו מכיר מוצר לניקוי ג'אנטים שיוריד את כל מה שהצטבר על הג'אנט? בתקווה שיבוא יום והם יבריקו.

תודה לעוזרים.

פורסם

ניתן למצוא בשוק מוצרים רבים לניקוי והגנה על חישוקי הרכב .

נפוץ מאוד ועושה עבודה מעולה הוא המוצר של Turtle Wax מסדרת ה-Platinum (נדמה לי שהוא הוחלף במוצר חדש , או לפחות באריזה חדשה , בישראל ניתן למצוא את המוצר הישן יותר) .

למען ניקוי אגרסיבי במיוחד , מומלץ לבצע שטיפה ראשונית בלחץ (כדוגמאת ה-"ספלאש" באזור התעשייה כפ"ס) , לאחר מכן להתיז את החומר על החישוק ומבלי צורך לאפשר לו לשהות לשפשף אותו על פני החישוק באמצעות מטלית\ספוג\מברשת , להסיר את החומר והלכלוך באמצעות זרם מים (צינור רגיל , או שוב שטיפה בלחץ) ולחזור על סדר הפעולות לפי הצורך .

* חשוב : 1. אסור לחלוטין להביא במגע את זרם המים הניתז בלחץ עם כל אזור על פני הצמיג , 2. לא לקרב יותר מידי בין ידית ההתזה של השטיפה בלחץ לבין החישוק (א. עלול להוביל לקילופים בציפוי החישוק , ב. עלול להסיר משקולות איזון בהדבקה) , 3. חומרים המיועדים לניקוי החישוק הם חומרים חזקים במיוחד ולכן יש להמנע ממגע בינם לבין הצבע של הרכב ואם נוצר מגע לא להבהל רק לשטוף היטב .

תוכל לקנח בציפוי החישוק באמצעות ווקס (עדיפות לסינטטי במקרה הזה , גם כדי שיהיה קל להסירו וגם כדי שיהיה עמיד יותר) , כך תקבל ברק והגנה על החישוק .

בתיאבון ,

גלעד מאנע .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

כמו שכתב גלעד מעלי, גרסת ה-Platinum של Turtle Wax באמת מעולה למרות שלא ניסיתי אחרים. ויש מספיק.

האם באמת אפשר להשתמש בווקס על הג'אנטים?

• תוכן חדש...