Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום אני קצת חדש פה...

***אתה חדש, אז נוותר לך בפעם הראשונה. בפעם הבאה - תן כותרת נורמלית לשרשור שלך (כמו זו שתיקנתי לך) וקרא את כללי הפורום (שם למעלה בסרגל, בצבע צהוב). תודה***

אז קיצר העניין הוא ככה אלך לי צינור של מערכת הקירור

אבל זה לא ממש צינור קיצר ביציאה מהמנוע בדיוק איפה שמתחבר הצינור למנוע אז קיצר הדבר מברזל אזה נישבר לי

קצת קשה להסביר אז אני יסים תמונות

הצינור והדבר מהברזל:02-03-07_1750.jpg

היציאה מהמנוע: 02-03-07_1754.jpg

עכשיו השאלה שלי כמה תיקון יכול לעלות?

ואיך אפשר לנקות את כול הבלגן אזה שם מחלודה או שכמה זה גם יכול לעלות(לא אני סמתי לשם מים רגילים זה הבעל הקודם)

האוטו רנו קליאו 92

ועוד שאלה כמה עולה לאחליף את הדיסקים של הקלץ'? (אבל רק את הדיסקים לא כול הקלץ' בארך מחיר פלוס עבודה)

יום ראשון אני רוצה לגרור את האוטו למוסך ואני צריך לדעת כמה זה יכול לעלות כי אין לי ממש ארבה כסף עכשיו אז צריך לדעת עם לחכות לחודש אבה או שיש לי מספיק כסף עכשיו לעשות את זה... תודה מראש לחברי הפורום =) אהה ופורים שמח לכולם

02-03-07_1750.jpg

02-03-07_1755.jpg

02-03-07_1754.jpg

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

לגבי החלק המצולם ניתן לקנות מפרוקים חלק תקין משומש. ולגבי המצמד החלקים זולים יותר מפרוק והרכבה של הגיר ,לכן מומלץ להחליף פלטה דיסק ומיסב לחץ. ואני אסביר את עצמי. כאשר אתה מפרק גיר כידי להחיף מצמד (קלץ') החלקים הם כ 350-450 ש''ח . כאשר מחליפים רק דיסק יכול להופיע רעידה במצמד ולא תקבל אחריות מהמוסך, וכמוכן שהמיסב גם יכול להיתפס או להתפרק כעבור זמן קצר לאחר התיקון, וגם על זה אין אחריות באים לא החלפתה. ובקיצור המוסך יתנער מכל אחריות על המצמד באים לא תבצע החלפה מושלמת , ואתה תצה מופסד מהענין. את מחיר העבודה והחלקים להחלפת מצמד לרכב שלך בדוק במוסך שלך לפני הגרירה טלפונית ויהיה לך מחיר מדויק, ולא תקבל הערכות מחיר שגויות.

שבת שלום יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

ועם לאחליף את החלק של צינור הקירור במוסך כמה זה יכול לעלות?..

אהה וכמה עולה לאחליף את הקלץ כולו כמו שאמרתה?

פורסם

שנייה אתה אומר עם אני קונה את החלקים של הקלץ מפרוק אז זה יוצא לי בארך450 שקל?

סוריי אני פשוט קצת חדש בעניין אזה.

זה האוטו הראשון שלי וכמו שאומרים הניסיון גם בה מימנו אז סורי על כוך הרבה שאלות :oops:

פורסם

קלאץ' לא קונים מפרוק, הכוונה הייתה לחלק השבור של מערכת הקירור.

לגבי עלויות, אתה לא תצא עם פחות מ1000 ש"ח בשום מצב לצערי אז תחסוך כסף, או שתתקן כרגע רק את מערכת הקירור.

עד כמה המצב של הקלאץ' גרוע?

פורסם

אממ בוא נגיד ככה הקלץ כבר כימת בסוף הדיסקים נשחקו. אבל הוא יחזיק עוד אזה כמה חודשים טובים...

בסדר אז כמה יכול לעלות לי תיקון במוסך של מערכת הקירור? עם ליקנות חלק כזה חדש אבל?

פורסם

אבל אני צריך לדעת מחיר בארך... למה אולי אין לי מספיק כסף... ודרך הטלפון הם אומרים שהם לא מבינים על מה אני מדבר

אומרים "תיגרור את האוטו לפה ואז נגיד לך מחיר" ומה עם אין לי את הכסף לתיקון אז אני ניתקע ואני צריך עוד פהם ליגרור את האוטו...אולי אתם יודעים איך אני יכול להסביר את הבעיה להם ככה שיוכלו להגיד כמה זה עולה?

פורסם

סבבה תודה =) עכשיו יש עוד בעיה קטנה איפה אני יכול לימצוא כזה דבר מפירוק יש טלפון? או מישהוא מקיר באזור של בת-ים חולון? או אפשר לאזמין כזה חלק במוסך של רנו?

פורסם

בבקשה אנשים נחמדים... אני רק קניתי את האוטו ליפני פחות מחודש(אחרי חסכונות של חצי שנה) ואני ממש מת לתקן את זה כבר...

אז בבקשה אנשים כמה יכול לעלות תיקון במוסך ועם הוא נעשה ביום אחד?

• תוכן חדש...