Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו זה מה שאני מנסה להסביר... איתקשרתי לכמה מוסכים ומה עם אומרים לי "אני לא מביין במה מדובר תביא את האוטו לפה ואז אני יגיד כמה זה יעלה" אני מסביר לו אני לא בטוח שיש לי מספיק כסף לתיקון והוא עונה לי "כמה כבר תיקון של מערכת קירור יכולה לעלות בין 300 שקל ל 500" ואני פשוט חושש שהם אני יגרור את האוטו לשם הוא ידפוק אותי באזה 1200 שקל..

עכשיו אבא שלי אומר שאפשר לתקן כזה דבר לבד רק צריך להשיג את החלק... אני רק בעד הדבר אבל אני לא יודע איך להסביר להם אזה חלק אני צריך ועם אפשר ליקנות אותו רק מפירוק? או שיש גם במוסכים חדש?

אני אומר אני חדש בעניין אני בקושי מביין ... כול מה שלמדתי עד עכשיו זה אחלפת פיוזים לימצוא נזילות:wink: ועוד כמה דברים כמו אחלפת מנורות וזה... אני יודע שאין הברגע בחלק. אז עם גם אני יקנה אותו אז איך הוא מחזיק שם?

תשמור על הש....רכב, והוא ישמור אלייך :roll:

פורסם

ואיי קיצר אנשים תודה על כול העזרה... בסוף גררתי את האוטו למוסך והיה שם אחד שגם אבין על מה אני מדבר דרך הטלפון

קיצר כול עניין עם העבודה עלה 180 שקל כולל עבודה וחלק ומילוי נוזל קירור...

זה מוסך רנו מורשה ממליץ עליו לאנשים השרות לא משהו אבל עבודה טובה עשו =)

קיצר זה נימצא בבת-ים רחוב אורט ישראל 52

מספר טלפון 035522504

תבקשו את יעקוב הוא מנעל של המקום קצת מניאק אבל ברנו הוא מלך =)

פורסם
ואיי קיצר אנשים תודה על כול העזרה... בסוף גררתי את האוטו למוסך והיה שם אחד שגם אבין על מה אני מדבר דרך הטלפון

מספר טלפון 035522504

היי ותתחדש על הרכב הראשון!

רוצה לשאול אותך דבר אחד ברשותך, אם הוא מניאק, איך קבעת שהוא "מלך ברנו"? והאם אתה מתכוון גם לחזור לשם?

הצינור אשר החליף הוא חלק סטנדרטי ואינו איזה מכלול אלקטרוני במנוע אשר תקן או החליף בעמל רב, מוסך ראשון שאתה מבקר בו לצורך תיקון (לא ציינת אבל הנחתי), איך אתה קובע כך וממליץ עליו?

מנסיון, נכוותי בהרבה מוסכים ע"י "בעלי מקצוע" אשר עכשיו בראייה לאחור עשו עבודה "יפה" בלרמות ולהוציא כסף ע"י בקיאותם הרבה כביכול ברכב ואבחונים לא נכונים ונתנו "שירות מעולה" אבל עבודה חרא.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מספר טלפון 035522504

שלום.

אתה לא מתנהג יפה!!!

במקרא הגעתה למוסך מצוין ששמו בישראל מוסך רקפת ואם לא איכפת לך יעקב הוא הבעלים של המוסך.

אני מכיר אותו לא הרבה זמן +- 40 שנה ושים לב פיצקלך הוא גם בעל מקצוע תותח וגם בן אדם נחמד מאוד.

אחר היה מ***ן לך את הצורה.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בונה כול בן אדם והדעה שלו! לפי מה שאני ראיתי לא ממש אהבתי אותו.. פשוט הוא יכל לדבר קצת יותר בנימוס עלי!

אולי אתה צודק הוא אחלה בןאדם אולי היה לו הרבה לחץ אתמול אז פשוט ביגלל המצב הוא לא יכאל להיות רגוע יותר!

ואתה יודע מה?! אני יותר מבטוח שהם מישהוא היה מדבר איתך ככה! אז גם אתה האייתה אומר שהוא מניאק!

אז יאללה בלי הפליות! אני לוקח את המילים שלי בחזרה כי אני לא מכיר אותה מספיק ואולי אתה באמת צודק והוא באמת אחלה בנאדם... ואני יודע שהוא בעל המקום ובעל מקצוע תותח! ואני חוזר על המילים שלי הוא היה הראשון שהביין דרך הטלפון במה מדובר...

ו erezwolf

אני אומר שהוא תותח למה היו פה כאלו שאמרו שאני צריך לחרוט את הסעפת ולפרק חצי מנוע... אחד ביכלל אמר צריך ליקנות סעפת חדשה... אז זה אומר שיעקב באמת מביין בעניין! אנשים ממוסך אחר, אחרי הסבר של חצי שעה לא אבינו והוא אבין אז זה באמת עושה אותו תותח רק על זה שהוא מביין ברנו יותר טוב מאחרים.

פורסם
הא יופי, נתקלת בבני ל. אתה עוד תתרגל. בני הוא טעם נרכש.

טפו חמסה חמסה :lol: עוד יחשוב שאני מיפלצת

בברכה בני ל. הענו והצנוע:-P

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

מוסך רקפת הוא מוסך טוב.

אני מקווה שהחלפת כבר את כל נוזל הקירור.

בהתחשב למוסך מורשה רנו מקבוצת קרסו

ועצה לי אליך תכתוב בלי שגיעות כתיב!!!!!! ובלי אקיצר!!!!

בברכה.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

• תוכן חדש...