Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איתמר, אני לא משוכנע שאתה לגמרי מבין למה אני מתכוון,

אני מתכוון לכך שאז תוכל ליצור ככה זויות לאלמנט עצמו, לא זוויות גימור לבנייה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אה, אוקיי, עכשיו הבנתי.

יכול להיות שאני באמת אעשה את זה. אני אחתוך עוד שתי טבעות ואגש לנגר.

תודה על העצה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הגימור לא מטריד, שוב, בתמונות זה נראה קטסטרופלי וזה עוד לפני הרבה שיוף שעשיתי.

כן, אני אגש לנגר עם הטבעות.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין על פיבר :lol: .

אל תמהר אם הבניות תחשוב על הכל. כי ברגע שתסיים אי אפשר להחזיר את הגלגל אחורה. (רק שלא תתחרט בסוף ותמכור אותן :wink: ).

פורסם

יופי איתמר, שוה פעם אתה מתחיל... עכשיו בניות קטנות לרמקולים, אח"כ תגיד יאלה בא נלך על פיבר , ומשם אני כבר רואה אותך מחפש שוב פעם דרייברים של vifa,peerles,seas ...

*בסוף אחרי שתסיים את כל המערכת שלך הנוכחית, אני ישאל אותך שאלה! אבל רק כשתסיים.

זה נכון

פורסם

שום דבר.

לא עוד קללות. נגמלתי.

פורסם

יפה איתמר :king: !

לא מזמן שונה שם הפורום ,מה שנשאר עכשיו זה לשנות אותו שוב ל-

"פורום אודיו מולטימדיה ועשה זאת בעצמך לרכב".

השלב הבא יהיה כמובן סידרת טלוויזיה ויש לי כבר שם בשבילך :

"Car Improvment" (על משקל "Home Improvment" ) :lol::mm_yeah: .

טים אלן יצור איתך קשר בימים הקרובים .

נ.ב. אם דבי דאנינג תהיה בתמונה אל תשכח שאני חבר שלך...:wave:

פורסם

היום נסעתי לת"א לנחלת בינימין (לא עושים דברים כאלה בפורים :bad-word:) והתחלתי לשוטט בין חנויות הבדים שבמדרחוב.

לצערי לא מצאתי באף אחת מהחנויות את הויניל \ סקאי שחיפשתי, אך מצאתי סקאי בצבע תואם לצבע הדשבורד ופאנל הפלסטיק הנמתח לאורך הדלת והחלטתי ששילוב כזה יהיה יפה.

קניתי חתיכת סקאי גדולה מתוך מחשבה שאנסה לעשות את הריפוד עצמאית ואם לא אצליח אקח את הבניות לרפד.

סקאי הוא חומר די נוח למתיחה, אך כאשר הוא נמתח הוא משאיר קפלים. כנראה שהשיטה היחידה לעבוד נכון עם החומר הזה היא פשוט לתפור אותו.

להלן תוצאות הריפוד הביתי והלא מוצלח. מחר הולכים לרפד 8). המשך יבוא.

איתמר.

Picture (Large).jpg

פורסם

איתמר לפני יומיים הרגשתי מזה למתוח סקאי בצורה יפה מאד ללא קמטים

מה שאומר לא מתחת מספיק חזק!

הלכו לי הידיים . למרות שבתמונה זה נראה טוב מאד האמת חוץ מכמה מקומות בהם להדקת מאחורה .

נ.ב הבחור עדיין לא חזר אלי .

פורסם

האמת?!, זה באמת נראה שכאילו עם ממש עוד קצת מאמן ואקדח סיכות סידרת את זה כמו שצריך, זה ממש שטויות מה שנשאר לך לעשות.

נראה טוב, בהצלחה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

באזור התעשייה של חולון יש מחסן בדים מעולה שנקרא "וורון ז'ק" - היית מוצא שם הרבה יותר דברים ממה שבנחלה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום הבניות יצאו מהרפד, בעצם לא בדיוק הבניות שבניתי כי אם בניות חדשות שביקשתי ממנו להכין. אני די מאוכזב מהבניות שהוא הכין מכיוון שהן קצת גדולות ולא פרופורציונליות, וגרוע מכך לא נכנסות במקום שתכננתי - מה שגורר אותי לחיתוך גדול בפאנל הדיפון וחיתוך עוד יותר גדול ומורכב בדלת עצמה.

עם זאת מלאכת הריפוד יצאה מצויין והצבע משתלב טוב בחלל תא הנוסעים.

איתמר.

Picture 070 (Large).jpg

Picture 071 (Large).jpg

Picture 072 (Large).jpg

• תוכן חדש...