Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

לאחר כמעט שנה עם האוטו, החלטתי לשדרג את המערכת הנוכחית.

כרגע יש לי רדיו דיסק של פיוניר פשוט (לא MP3), קומפוננט קדימה קראנץ', מגבר 4 ערוצים קראנץ' וסאב, ניחשתם נכון, של קראנץ'.

את הסאב ואת הרדיו דיסק אני מוכר. במקומם מגיע עוד מגבר רוקפורד 4004 וקומפוננט מורל דוטק.

מכל הבלאגן הזה נשארנו עם שני מגברים של 4 ערוצים ושני זוגות קומפוננט. נשאר לי להחליט על רדיו דיסק ועל סאב.

המגבר של קראנץ' שמוציא 200 RMS כפול 2 בגישור, יחובר או לשני סאבים או לסאב אחד בעל שני סלילים. הכיוון הוא לאזור סאב שמסוגל לקבל בין 300 ל-400 RMS, חשבתי על ה-CVR אך מחיפוש קטן ראיתי הרבה הודעות על כך שהוא "לא מרוסן" (מה זה פיטבול?). אשמח לקבל מכם המלצה לסאב באזור ה-700-800 שקל חדש.

לגבי הרדיו דיסק, חשוב לי מאוד שיהיו לו 3 יציאות RCA, שיהיה כמובן MP3 והמחיר שלו יהיה עד 900 ש"ח, גם כן חדש. חשבתי על פיוניר 480MP שעולה באזור הזה. אשמח להמלצות אחרות, תודה מראש לעוזרים.

אבירם.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

אני יכל להמליץ לך מאוד!

על רדיו דיסק קנווד MP3 4052

מאוד איכותי אים 3יציאות RCAלמגבר כרגע זה מה שיש גם אצלי באוטו...

בקשר לסאב אני יכל להמליץ לך גם כן על לנזר מינסיון אישי שלי הם מאוד חזקים היה לי כבר 3 דגמים שלהם

ועכשיו יש לי אחד שלהם 1600וואט 500RMS בעל שתי סלילים מאוד חזק!

bmw-530i 3.0L

פורסם

רדיו דיסק או באמת ה-480 של פיוניר או ההמלצה החמה של הפורום: פנסוניק 5401. יש בו את מה שאתה רוצה.

לגבי סאב - לפני ה-CVR הייתי ממליץ על פיניקס גולד ZR או על הרץ ES300 .בהתחלה שראיתי שרשמת 2X200 ולא ממש שמתי לב לתקציב רציתי להציע לך 2XP2 - שתי סאבים של רוקפורד דגם P2 אבל הם יעלו לך גם פי 2 מאיזה ZR אחד או אפילו מ-CVR אחד. ה-ES עולה קצת יותר.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תודה על התשובות.

לגבי הפיניקס גולד, נשמע מעניין לאללה לא פעם ראשונה שאני שומע עליו. זה בערך מה שאני מחפש, שתהיה עוצמה, אבל לא בהגזמה וכמובן ישמור על איכות סבירה +. אמנם לא ה-IDMAX שהיה לי, אבל גם טוב :)

הרדיו דיסק האמת אף פעם לא אהבתי את פיוניר (אז היה לי אלפיין 9833) ככה שהפנסוניק נשמע לי יותר מעניין. קצת מכוער, אבל אפשר להתגבר. מה ההבדל בין 5301 ל-5401? רשום שעוצמת היציאה למגבר היא 5 וולט? האמנם?

פורסם

רגע רגע רגע. איפה ה-IDMAX שלך היום? אצלך? לא הבנתי למה מכרת סאב כזה :shock:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
רגע רגע רגע. איפה ה-IDMAX שלך היום? אצלך? לא הבנתי למה מכרת סאב כזה :shock:

גיא.

ה-IDMAX נמכר. הוא היה ברכב הקודם שלי וכיום אני רכב אחר שהשקעתי בו את מירב כספי (קליאו ספורט).

מכרתי כי כל המערכת נמכרה יחד עם הרכב, מה גם שהסאב לא קיבל את מה שהוא היה צריך לקבל וחבל שכך. אני מאמין שהיום הוא יותר מנוצל ע"י מישהו אחר.

• תוכן חדש...