Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את המגבר של ג'י בי אל 75.4 ורציתי בבקשה רעיונות איפה לשים אותו ברכב הרכב הוא אאוטלנדר ואני לא מוצא מקום לשים אותו.. זה שאלה בטח קצת קשה כי רובכם לא מקירים אבל בכל זאת אני רוצה לראות אולי יש פה מישהו אם איזה רעיון טוב.. (מעדיף בלי בניות ניוחדות..)

שאלה שניה זה אם מישהו יודע מה גודל הרמקולים באאוטלנדר או יש אפשרות לבדוק איפשהו.. כי אני מתכנן לקנות קומפוננט ואין לי מושג איזה גודל אני צריך..

תודה לעוזרים..

פורסם

בקשר לשאלה הראשונה

אם אים לך מקום בתא מטען מאחורה יש לך אפשרות נוספת שהיא התקנה מתחת לאחד מהכיסאות הקידמיים ברכב

אני התקנתי ככה בטנדר של אבא שלי מהעבודה

אבל השאלה אם יש בכלל מקום או רווח מתחת לכיסא לדחוף מגבר או לא ?

ועוד שאלה אלייך אתה לא הולך לשים סאב באוטו חוץ מקומפוננט ?

אני מניח שלא אתה הולך להרכיב את המגבר ותקן אותי אם אני טועה אז עדיף ללכת למתקין והוא כבר יסדר לך מקום למגבר וישבור את הראש

לגבי השאלה השנייה אני לא יודע גודל אבל אתה יכול לחפש בדף נתונים של היצרן באתר של החברה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אכן יהיה סאב... ובדקתי את האפשרות של לשים את המגבר מתחת לכיסא ואן שם הרבה מקום...

אגב ראיתי בפורום מישהו ששם את המגבר איפה שהגלגל הרזרווי בתא מטען מתחת לשטיח... אולי שם באמת יהיה מקום אבל כאכן כמו שאמרת כנראה המתקין ישבור את הראש...

בקשר לתגובה השניה.. לא הבנתי בדוק מה הולך שם בתמונה אם אתה יכו לסביר לי... תודה רבה!!!

פורסם

הכי טוב שתלך למתקין אולי הוא ימצא מקום טוב למגבר שבכלל לא חשבת עליו

אנחנו סתם מדברים פה באוויר

ביום שתלך להתקין הכל הוא יראה לך כמה אופציות ותחליט לבד זה עדיף יותר מאשר לדמיין עכשיו בראש איך זה יהיה לפעמים מקומות שנראים לך נוחים להתקין אותו שם לא מאפשרים את זה מבחינות שונות

בכל מקרה לא אתה הולך להתקין את זה אז זה לא משנה איפה ניתן לך רעיונות עכשיו

(ועוד משו תחשוב על נגישות למגבר אם בכלל יש לך צורך במידה ואתה הולך לשים אותו מתחת לתא המטען איפה שהגלל ספאר)

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

כנראה שזה מה שאני יעשה בסוף תודה רבה...

ואגב ניסיתי לבדוק עוד קצת על הגודל רמקולים אצלי גיליתי שכנראה זה 6 וחצי...

תודה על הכל חברה..

פורסם

מה יותר טוב ממה שראית בתמונה?

ומה בדיוק לא הבנת שם אני לא יודע. מה שהולך שם זה בעצם מן סוג של משטח אבל במידות של התא מטען של הרכב בגובה בערך אני מעריך 15 ס"מ והמגבר פשוט יושב מתחת למשטח, ככה אף אחד לא יראה את המגבר או מגברים גם כבל יכול להכנס שם חופשי, זה ניראה פשוט בדיוק כמו הרצפה של תא המטען ולא רואים גם את כל החיווט ככה, בקושי תופס מקום של הבגאז'.

פורסם

הבנתי.. בכל מקרה שוב אני מעדיף כמה שפחות בניות... יש לי בן אדם מאוד מקצועי שיעשה לי את ההתקנה אני מאמין ומקווה שנמצא פתרון יחד...

תודה רבה אחי..

• תוכן חדש...