Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה - CAR Tycoon

LiorB
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - מי שלא אוהב מכוניות באמת לא יהנה מהמשחק.

עכשיו למשחק:

car tycoon זה משחק בו אתה מנהל חברת מכוניות שמייצרת ומוכרת מכוניות,

המשחק מתחיל בשנת 1950 ומתקדם עד 2006,

בתור בעל חברת המכוניות אתה צריך לבנות מכונית, לימכור אותה ולהרוויח יותר כסף מהחברות המתחרות שלך.

יש במשחק אפשרות לפרסם את הסוכנות שלך בעיתון\טלויזה\רדיו, לקנות עוד דגמים לייצור, לרגל אחרי המתחרים שלך (ע"י שליכת מרגל בתשלום) וכו'.

כמו במשחקי ה Tycoon האחרים (למשל: רולר קוסטר טייקון) יש לך משימות וכאשר גמרת משימה אתה עובר למשימה הבאה.

car tycoon.jpg

"It's always funny until someone gets hurt...

...and then it's absolutely friggin' hysterical!"

פורסם
לפני שאני מוריד אותו , אתה יודע מה הדרישות מערכת שלו?

הדרישות דיי נמוכות...

כרטיס מסך - עבד חלק על VOODOO III 8MB

אבל לא הבנתי בו כלום...

פורסם

· System: PII 300 or equivalent

· RAM: 64 MB RAM

· Hard Drive Space: 900 MB

· Mouse: Yes

· Sound Board: Yes

· DirectX: DirectX v7.0a

פורסם

משחק חביב אבל נמאס מהר.

אתה מוכן לרשום אם יש שם אופצייה לרשת ? כי נראה לי שלא.

אני זוכר שב TRANSPORT TYCOON היתתה אופציה לרשת.

זה היה נחמד דווקא.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

תגידו, למישהו היה בעיות אם המשחק מקאזה ???

יש לי מלא בעיות איתו !!!

אני כל הזמן מקבל הודעת שגיעה שאני מנסה ללחוץ על כפתור - במשחק, או שאני מנסה לצאת ממנו - ואני לא רואה את הכבישים ואת המדרכות ! אני רואה במקום זה רקע בצבע שחור...

ואם כבר במשחקי מכוניות עסקינן, מצורף להודעה משחק עתיק וחביב בו אפשר לעצב מכונית (שאסי, מנוע, מתלים, גלגלים, הילוכים, בודי) ואחר כך לבחון את יצירתכם במנהרת רוח, במסלול וכ"ו...

carbuilder.zip

פורסם

תראו.. אי אפשר להתלונן על משהו שלא שילמת עליו, כשאתה מוריד משהו בחינם אתה מסתכן בהרבה דברים ואחד מהם זה בעיות במחשק.

במקרה הזה המשחק לא שווה קנייה כי הוא דיי משעמם אחרי חצי שעה,

פורסם

יש לי מלא בעיות איתו !!!

אני כל הזמן מקבל הודעת שגיעה שאני מנסה ללחוץ על כפתור - במשחק, או שאני מנסה לצאת ממנו - ואני לא רואה את הכבישים ואת המדרכות ! אני רואה במקום זה רקע בצבע שחור...

ואם כבר במשחקי מכוניות עסקינן, מצורף להודעה משחק עתיק וחביב בו אפשר לעצב מכונית (שאסי, מנוע, מתלים, גלגלים, הילוכים, בודי) ואחר כך לבחון את יצירתכם במנהרת רוח, במסלול וכ"ו...

פייייייייייי משחק דוס..... הורדתי אותו לא ממש הבנתי מה הולך שם, בלאגן

נראה לי שהמשחק לא עובד אצלי טוב בגלל שאני ב Windows 2000 pro

יש קשר או שזה לא קשור כי זה דוס :?:

אני שונא את הקיץ!

פורסם

יש לי מלא בעיות איתו !!!

צודק! גם לי יש מלא בעיות כשאני לוחץ על כפתור המינוס הוא עושה שגיאה ועוד כמה דברים מעצבנים

פורסם

תורידו PATCH

מצורף לינק :

http://www.gamespot.com/pc/strategy/cartycoon/downloads.html

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...