Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העיפו אותי מאיביי...למה???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני כבר שלחתי למחלקת האבטחה של EBAY לפחות עשרה עותקים של אימיילים שניסו לעשות אצלי פישינג לפרטים אישיים.

שימו לב ותזכרו טוב טוב - אין דבר כזה להכנס לEBAY או PAYPAL דרך לינק בהודעה!

אם קיבלתם הודעה (אפילו הכי אמיתית שבעולם) מאחד מהם - תפתחו חלון חדש של דפדפן, תכנסו לאתר ידנית ותעשו LOGIN. שם תראו את כל ההודעות המנהלתיות שמחכות לכם או את הסטטוס שלכם באתר.

בחיים לא להכנס דרך לינקים באימייל! בחיים!

פורסם

נו בסדר. למה סתם לקשקש. הבחור קיבל אימייל נורמלי לחלוטין מאיבאי.

אין פה זיוף או SPAM.

בכל מקרה מה שקרה זה אחד מהדברים הבאים

1: או שביקשת ממישהו לקנות מוצר מחוץ לאיבאי במחיר טיפה נמוך. זה נוגד לחוקים. אגב, המוכר לא חייב לדווח, איבאי מצוטטים להמון אימיילים שאנשים שולחים דרך האתר שלהם כדי לבדוק שאין פה רמאות.

או שהצעת הצעה למוצר ולא שילמת, הוא פתח DISPUTE וקיבל את הכסף על המכרז בחזרה. איבאי סגרו לך את החשבון

או - שמישהו לקח את הסיסמא שלך בדרך כלשהי ופשוט עשה את 1 או 2 מהחשבון שלך.

גם אני קיבלתי מהם אימיילים בעבר על כך שהרבה פעמים אני קונה מחוץ לאיבאי. אבל בהתחשב בעובדה שהמחזור שלי שם הוא גדול (מעל 100 פידפקים) הם כל פעם מורידים לי את ההתראה.

מה גם שאני הקמתי את קהילת ישראל באיבאי.

פורסם

אני חבר בה. והייתי אחד מהמנהלים של THE FIRST ISRAELI TRADING GROUP.

נו בסדר. למה סתם לקשקש. הבחור קיבל אימייל נורמלי לחלוטין מאיבאי.

אין פה זיוף או SPAM.

בכל מקרה מה שקרה זה אחד מהדברים הבאים

1: או שביקשת ממישהו לקנות מוצר מחוץ לאיבאי במחיר טיפה נמוך. זה נוגד לחוקים. אגב, המוכר לא חייב לדווח, איבאי מצוטטים להמון אימיילים שאנשים שולחים דרך האתר שלהם כדי לבדוק שאין פה רמאות.

או שהצעת הצעה למוצר ולא שילמת, הוא פתח DISPUTE וקיבל את הכסף על המכרז בחזרה. איבאי סגרו לך את החשבון

או - שמישהו לקח את הסיסמא שלך בדרך כלשהי ופשוט עשה את 1 או 2 מהחשבון שלך.

גם אני קיבלתי מהם אימיילים בעבר על כך שהרבה פעמים אני קונה מחוץ לאיבאי. אבל בהתחשב בעובדה שהמחזור שלי שם הוא גדול (מעל 100 פידפקים) הם כל פעם מורידים לי את ההתראה.

מה גם שאני הקמתי את קהילת ישראל באיבאי.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

לפני כמה חודשים ראיתי חיוב באשראי של משהו כמו 5$ לפקודת איביי, אע"פ שלא ביצעתי כל עיסקה בסכום כזה.

התקשרתי לחברת האשראי ושאלתי אותם למה הם חייבו אותי בסכום הזה. הנציגה אמרה לי שאם אני לא זוכר כזה חיוב, היא יכולה להורות על ביטולו והשבת הכסף, אבל עלי להיות ער לעובדה שמהרגע שהיא תעשה את זה, הנהלת האתר תחסום אותי.

כמובן שאמרתי לה שלא תבטל את החיוב.

למען האמת: לא ביררתי מול איביי על מה החיוב, פשוט אין לי כוח להתעסק עם סכום זעום כזה.

פשוט תהיה ער לעובדה שבמידה והורית לחברת האשראי לבטל חיוב שלהם מבלי שפנית קודם אליהם, זאת תהיה התוצאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמה זמן לאחר קניה צריך המוכר להשאיר פידבק,האם יש זמן כלשהו.

או שהמוכר יכול גם להשאיר פידבק לאחר חצי שנה?

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

מניסיון אישי בזמן האחרון יש כל כך הרבה מזימות ורמאויות באי ביי, פרצו למספר חשובונות של חברים - הכל קרה בארה"ב, מישהוא שם חייב להתעורר ולמגן את האתר הזה כמו שצריך - אחרי הכל זה אחד האתרים עם הכי הרבה כסף שמסתובב שם - אם לא הגדול שבהם

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ה-5$ יכול להיות אחד מהתשלומים השוטפים של מכירות שעשית באייביי (היה ועשית).

יש עמלה על לשים מודעה + עמלה שהיא אחוז מסויים ממחיר המכירה.

בנוגע לנושא הפידבק.

בד"כ הקונה הוא הראשון ששם את הפידבק, הוא שם פידבק כאשר המוצר מגיע אליו בשלום ואז המוכר שם פידבק חזרה.

היה ויש איזה בעיה והמוצר לא מגיע בשלום אז יוצרים קשר עם המוכר (ולא שמים פידבק!!!) ומנסים לראות איך ממשיכים הלאה.

בסיום העיסקה סוגרים בפידבק.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

גם לי קרה את זה פעם לפני כמה שנים, ופשוט פתחתי משתמש חדש ואיחדתי ביניהם.

ככה שמרתי גם על האימייל וגם על השם משתמש הישן, ועד היום אני משתמש בו כבר 2-3 שנים ללא שום בעייה.

בברכה

נדב

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

היה ויש איזה בעיה והמוצר לא מגיע בשלום אז יוצרים קשר עם המוכר (ולא שמים פידבק!!!) ומנסים לראות איך ממשיכים הלאה.

אני את המוצר קיבלתי ואת פידבק כבר נתתי.השאלה כמה זמן נחשב לסביר בהמתנה לפידבק של המוכר?

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

לא ידוע לי על זמן מקובל לקבלת פידבק.

אני דוגל בשיטה שבהברגע שאני מקבל את המוצר, אני כותב פידבק. המוכר לפעמים שם פידבק כבר לפני ולפעמים לא.

Veni Vidi Vici

פורסם

שלח לו הודעה שישים לך פידבק חזרה:

"Hi and thank you for the transaction. I left you feedback and I would appreciate it if you leave feedback too. Thanks, XXXX"

אני את המוצר קיבלתי ואת פידבק כבר נתתי.השאלה כמה זמן נחשב לסביר בהמתנה לפידבק של המוכר?

תודה.

פורסם

לא תמיד, המוכר כותב ראשון פידבק.

חלק מהמוכרים מחכים שתקבלו את המוצר ובמידה ולא היו תקלות והכל בסדר, אתם תכתבו להם והם לכם בחזרה.

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם

לפי החוקים "היבשים" המוכר צריך לתת פידבק ברגע שהתשלום התקבל, חובת הקונה הסתיימה במלואה ברגע העברת הכסף. מי שממתין עם הפידבק לראות מה הקונה רשם הוא לא בסדר.

• תוכן חדש...