Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה בן אדם גדול (כמוני) אז אתה צריך שלט כי אתה יושב רחוק

אם אתה בנאדם גדול (כמוני) אז אתה מגיע לרדיו דיסק עם היד, גם אם אתה יושב רחוק.

206 XS

פורסם

וואיי. שלושה עמודים על "האם אתה שולט בשלט?" :roll:

לדעתי שלט זה דבר טיפשי ומיותר. אני חושב שהיצרנים עושים אותו רק כדי להוסיף עוד משהו "ליוקרתיות" של המכשיר.

שלט הגה לעומת זאת יכול להיות שימושי והרבה יותר חשוב מכך - בטיחותי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי עדיפה שליטה מגלגל ההגה ,ולא משנה אם זה שלט שהורכב על ההגה או סטוק שמגיע מהחברה .

זה פשוט יותר נוח , לא יוצא לטיולים ברחבי האוטו בסיבובים ולא מסיח את הדעת . זה נהיה חלק ממך .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אני משתמש בו כי השליטה בו יותר נוחה ברגע שאתה מתרגל

וחוץ מזה אם יש נוסעים מאחורה אז אני נותן להם שישימו מה שהם רוצים

נ.ב למורעל שהולך להתגייס לגבעתי - בוא נתראה בסביבות מאי אפריל אחרי חודשיים צבא ואז נדבר

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

אני בקושי משתמש בשלט. תכלס מי שיותר משתמשת בזה זאת חברה שלי שמעבירה לי שירים כל הזמן באמצע הנסיעה. אז מבחינתי אפשר לשרוף את השלט הזה

Renault Megane 1997 1.6L RT Manual

אלופים במוסכים

פורסם
אני בקושי משתמש בשלט. תכלס מי שיותר משתמשת בזה זאת חברה שלי שמעבירה לי שירים כל הזמן באמצע הנסיעה. אז מבחינתי אפשר לשרוף את השלט הזה

מצטרף לזה!

חוץ מזה שיש איזה משהו דפוק שלא חשבו עליו בסוני שלי, אי אפשר להריץ קדימה בשיר בלי שלט!!!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

כשהיה לי פיוניר לא נגעתי במכשיר אלא רק בשלט.באקליפס בשימוש בשלט הוא בלתי נסבל והוא שוכב באוטו כאבן שאין לה הופכין.

לכל אלה שחושבים ששלט בהגה הוא בטוח יותר אני מאוד מקווה שאתם מדברים מניסיון.כשלי היה שלט הגה(לפיוניר) תשומת הלב שלי הייתה בחיפוש אחר הכפתור הנכון כשההגה הסתובב לו ימינה ושמאלה ולא לכביש.כשהחלפתי לשלט הדק למדתי את הכפתורים בע"פ תוך דקה ומיד הנסיעה באוטו הפכה לבטוחה הרבה יותר כי אין התעסקות במכשיר הרדיו וכל כפתור מגיב בדיוק למה שהוא אמור לעשות ולא מקפיץ גבוה מדי את הווליום או מקפיץ שירים קדימה מדי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בונא אתם רציניים ? השלט מהו ? שימושי או נבזה ?

בחייאת מי שרוצה שישתמש ומי שלא שלא .

אני משתמש בשלט מפני שככה הכיתוב על המקשים ברדיו לא נמחק וגם אין שריטות ושטויות בגלל ציפורניים :)

ואני עוד חשבתי בהתחלה שזה יהייה שרשור של 3 הודעות גג .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7077 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...