Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

הוצעה לי אאודי 80 שנת 90 הרכב מיד ראשונה 95000ק"מ שמור בצורה מדהימה כולל ספר טיפולים מהיום הראשון!

מדובר במנוע 1600-קרבורטור.

מחיר המחירון 19500ש"ח כנראה שימכר בסביבות 16000ש"ח.

ידוע לי שהשוק שלו חלש בעיקר בגלל השנתון הנמוך.

אשמח לקבל חוות דעת נוספת {ברכב אמור לשמש לנסיעה יומיומית של כ30ק"מ.

תודה !

פורסם

בעד:

היסטורית טיפולים מלאה, ק"מ נמוך . בסה"כ אמינות לא רעה.

נגד:

טופס תקינות מערכת בלמים (רכב מעל 15 שנה), ואם תגיע לשנה ה-20 של הרכב אז תבצע טסט פעמיים בשנה.

השוק של מכוניות משומשות (במקרה הזה משומש מאוד) נקבע ע"פ מצב הרכב, כנראה שקל למכור רכב בן 17 עם 95K ק"מ מכל יצרן מאשר סובארו מאותו שנתון על 400K ק"מ.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

היה לדוד שלי לפני כ- 3 שנים את האוטו הזה עם 102 כ"ס אם אני לא טועה.

דוד שלי השאיר לי את האוטו הזה עומד עד שהוצאתי רישיון אז הוא חיכה לי איזה חצי שנה עומד.

היה לי אותו בערך חודש ואז מכרתי אותו ב 6000 שקל בגלל השוק שלו וגם המצב שלו לא היה משהו.

בקשר למנוע? מנוע לא משהו,לא נהנתי ממנו,בערך ב 120 כבר האוטו נחנק ואין כוח,הרגשה של אוטו ממש כבד והמנוע מתקשה להזיז אותו.

אמינות? סבירה,דוד שלי לא סבל ממנה מבעיות מיוחדות,גם אני לא משהו מיוחד.

בטיחות? האוטו גדול וכבד,אני חושב שהוא ביטחותי+.

סך הכל אוטו סביר ועושה את העבודה שלו.

אם אתה אומר שהוא במצב כול כך טוב אז לך עליו.

בהצלחה.

פורסם

מנוע ה1600 קרבורטור הוא בעל 75 כ"ס(כשהיה חדש מהמפעל כמה נשארו זה משהו אחר...) לכן הרכב עצמו די עגלתי אבל סוחב בסדר עם ידני,עם אוטומט לעומת זאת נראה לי שהאוטו יתקשה מאוד לזוז.

חלקים במחירים סבירים(רדיאטור לדייהטסו שרייד של בת דודה שלי עלה יותר)

האחזקה עצמה די זולה,לפחות מהניסיון שלי כי הרכבים האלה אם יש לך קצת ידע וניסיון אז לא רצים למוסך על כל דבר והוא עדיין נחשב לסוג הרכבים שבעזרת ארגז כלים טוב ניתן לפתור הכל.

השוק עצמו די עלוב המחיר הריאלי הוא בסביבות 50-60% מהמחירון גם לרכבים שמורים מאוד.

לכן במחיר שלו אין לו מתחרים אתה מקבל "אוטו" ולא פחית כמו שאר הרכבים עד 10 אלף ש"ח.

צריכת הדלק בעיר בסביבות ה1 ל9 מחוץ לעיר 1ל12-13 לדגם הידני.

פורסם

משפחתי החזיקה במשך 11 שנה באאודי 80, כאשר אנחנו היינו היד השניה על הרכב.

אומנם האאודי שלנו היתה מבציר 86' ולא 90', אך המאפיינים האחרים זהים (1.6 קרבורטור ואוטומט).

הרכב נמכר בגיל 14 למוסכניק ששילם תמורתו סכום נכבד מעל המחירון ואף מבלי שפורסמה הודעת מכירה.

מנסיוני עם הרכב, צריכת הדלק שלו מחוץ לעיר, בהנחה שהקרבורטור מכוון כהלכה, יכולה להגיע בקלות ל-1:15.

עם זאת, המנוע קצת קטן בשביל הרכב ועדיין זכורה לי הסיטואציה המביכה במהלכה אוטובוס ואני עמדנו האחד ליד האחר ברמזור בעליה. כשהתחלף הרמזור לירוק, האוטובוס השאיר לי רק עשן :oops:

מחירי הטיפולים שלה לא היו זולים במיוחד והיא סבלה בעיקר מתקלות קטנות ומעצבנות, אם כי חשוב לציין שהאמינות הכללית היתה משביעת רצון.

חולשה נוספת שהיתה לה היא נטיה לפתח חלודה באיזור מסגרת החלון הקדמי וכן בבסיס קורה B, אך אני חושב שבשנתונים מעט מאוחרים יותר בעיה זו נפתרה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...