Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי בעיה במערכת שמעצבנת אותי כבר קרוב ל-3 שבועות. לפני היא לא היתה.

קודם אני אציין את הרכיבים.

HU CLARION 845

מקדימה קומפוננט PULSE

מאחורה PULSE 6X9

הם מחוברים למגבר JBL 75.4

סאב FOCAL 12 30A1

מחובר למגבר מונו USC500.1וMarriola

יש גם קבל שלPYLE 1.2F

הבעיה שלפעמים נעלם הסאונד - זאת אומרת לפעמים שומעים רק את הסאב בלי הרמקולים שמחוברים לJBL, ולפעמים לא שומעים בכלל גם את הסאב לא. אף פעם לא היה ששומעים את הרמקולים בלי הסאב! מרב החקירות שלי של בעיה גילתי כמה דברים מעניינים!

1) הסאונד נעלם בין 2 שניות ל-15 שניות וחוזר. אני יכול לנסוע 40 דקות והכל יהיה בסדר או תוך 5 דקות הוא נעלם 4 פעמים. ז"א אין שום זמנים קבועים.

2) כאשר האותו לא מונע, אף פעם לא היתה בעיה כזאת (לפחות לא נפגשתי , שמעתי גם 40-50 דקות ברצף כמה פעמים).

3)אם סאונד נעלם אני מכבה את המנוע, הסאונד חוזר אחרי שניה.

4)המגבר JBL נכנס למצב הגנה או בכלל לא עובד(שום מנורה לא דולקת) בזמן השקט. מגבר מונו עובד או לא עובד בגלל (המנורות לא דולקות).

5) החוטים מצד המגברים בסדר גמור, הכל מחובר פיקס.

6)חיברתי גם בלי קבל, עדיין יש אותה בעיה.

האותו מזדה 323F שנת 98, לפני זה לא היתה בעיה כזאת.

יש רעיונות?

פורסם

אני יגיד לך את האמת, אין לי מושג אבל אני יכול לתת לך השארה שלי.

אני חושב שיש לך בעיה במערכת החשמל שלך. או בעיות באלטרנטור או במצבר.

השארה שנייה שלי היא שישנו ניתוק זרם החשמל למגברים וכך הם אינם עובדים והסאונד חוזר כאשר החוטים "חוזרים למקומם". בקיצור בעיות בחיווט.

חכה למחר ותקבל תשובות מאנשים יותר בקיעים ממני בעניין.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

עוד שני דברים שלא ציינתי.

1) אם אני נוסע בלילה ,יש שקט(המגברים לא עובדים) ולפני שהסאונד חוזר הפנסים נחלשים קצת לרגע חוזרים למצב הרגיל ואז חוזר הסאונד.

2) המגבר מונו אצלי חודש, לפני זה היה PULSE AUDIO 4400 חצי שנה עם אותם רכיבים, ולא היתה שום בעיה. אם המגבר החדש שבועיים היה הכל מצויין ואז זה התחיל, לא מפסיק כבר במשך שבועיים וחצי.

פורסם

אוקיי.

או מצבר או אלטרנטור - אין מספיק חשמל.

לך לחשמלי הכי טוב.

בברכה, יוני.

מה זה הגלון *קבל* הזה בין המגברים ?
:shock:

המגברים האלה מממנים אירגוני טרור:onfire:

אחד החזקים! :rofl:

פורסם

ואם זה חוט רופף ?

חוט רמקול ?

חוט פלוס?

חוט מינוס?

בדקת את כל אלה לתקינות?

הקבל שלך הוא דיגיטלי?

לאיזה מתח הוא יורד כאשר אתה שומע מוזיקה?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
עוד שני דברים שלא ציינתי.

1) אם אני נוסע בלילה ,יש שקט(המגברים לא עובדים) ולפני שהסאונד חוזר הפנסים נחלשים קצת לרגע חוזרים למצב הרגיל ואז חוזר הסאונד.-הגיוני לגמריי אין קשר לחשמל.

2) המגבר מונו אצלי חודש, לפני זה היה PULSE AUDIO 4400 חצי שנה עם אותם רכיבים, ולא היתה שום בעיה. אם המגבר החדש שבועיים היה הכל מצויין ואז זה התחיל, לא מפסיק כבר במשך שבועיים וחצי.

אני הכרתי כזו בעיה במגברים של ג'נסן.

נסה לשחק עם כפתורי ה HP/LP/FULL שיש על המגבר ואם יש אז גם מגברי הערוצים .

נסה לנקות אותם ואולי גם כם ספריי אוויר.

לפעמים הסוויטצ'ים האלו לא טובים וזזים ומנתקים כי המגע שלהם לא טוב.

אם המגבר חדש אז יש עליו אחריות אני מציע (מנסיון) אפילו לצלם במצלמת וידאו את התקלה איך שזה קורה (תסע תשמע מוזיקה ותצלם את הCD וישמעו מתי זה מתנתק , כי תנאי מעבדה זה לא אותו הדבר) ואז תיגש למעבדה ותראה להם ותסביר להם ושיתקנו לך.

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה קשור אבל לי הייתה בעיה דומה אחרי שקניתי את המגבר אינפיניטי יש אצלו נורה שמראה על קליפינג , בהתחלה כוונתי את המערכת כאילו יש לי מערכת של 30 אלף שקל ואחרי כמה זמן או הסאב או הרמקולים הקדמיים שהוגברו על ידי המגבר הפסיקו לפעול - המגבר ניתק אותם והנורת קליפינג דלקה.

כל זה נפטר על ידי מספר כיוונים פשוטים.

אולי יש איזשהו קשר בין הבעיה שלי לבעיה שלך אני לא בטוח אני רק מציע דרך הסתכלות.

פורסם

יש לי קבל דיגיטלי, אני אבדוק בקרוב את הנתונים בכל המקרים, אבדוק את הסוויטצים HP.LP

- חוט REMOTE הולך קודם ל JBL ואז כבר למונו, מוזר שדווקה JBL הוא זה שיותר בעיתי

פורסם

אוי לבושה.

לא שמתי לב שיש לך גם מונו.

בקיצור אם זה כך תבדוק מחדש א כל החיבורים.

יכול להיות שהרימוט שנכנס למגבר JBך יושב לא טוב.

אולי זה המתח.

אולי זה המינוס.

אפילו קח רב מודד ותבדוק שהחוטים שלמים ומעבירים זרם.

• תוכן חדש...