Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב דיי חזק לצעיר בכ-30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7066 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לעזור לחבר למצוא אוטו.

הדרישות הן:

חזות צעירה

נוחות נסיעה טובה

די חזק

פנים איכותי.

הכל כמובן יחסית לתקציב שעומד על כשלושים אלף שקלים ויכול להמתח.

פחות חשובים הם :

הגיר, צריכת הדלק, מרווח מאחור ואמינות "מטורפת".

הבחור בן 18 ועד לאחרונה השתמש בעיקר בפוקוס 1.6 (שכבר לא נגישה)

ובמאזדה 6 2.0 שתשאר נגישה עד אחרית הימים, אבל רק בסופי שבוע ושעות הערב (של אביו).

אחת ההצעות שהוא שוקל היא הונדה סיביק, שבאמת די חזקה ועונה פחות או יותר על הקריטריונים (92-95).

אני חשבתי על הפיאט בראבו. החיפוש העלה שהיא די זריזה אבל נוטה להתקלקל (האמנם?).

הוא עצמו התלהב מהמראה של הלאנטיס F, אבל לא מצאתי שום מידע אודותיה.

פרט לעיצוב, במה היא שונה מלאנטיס רגילה?

106\306 נשקלות גם כן.

הכיוון לא נעול מי-יודע-מה ככה שכל המלצה תתקבל בברכה.

תודה ולילה טוב.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

על הלאנטיס אני לא ממליץ, והיתה לי אחת כזו חדשה יותר, 1.8 ידנית.

ה- 306 יכול להיות מעניין, אם כי הוא לא ממש רכב "חזק", למעט בדגמים הספורטיביים שנדמה לי שיקשה עליך למצוא שמורים כאלה במחיר שציינת. ב- 106 אולי יש לך סיכוי יותר טוב. בראבו הוא לא רכב חזק, אם כי נראה טוב.

הייתי מציע לך משהו קצת חריג - רובר 216 ידנית, משנת 99-00. ייתכן שאפילו יישאר לו עודף, והוא מקבל רכב מאוד מאוד זריז, שנראה מעולה ונוסע נהדר. הפנים איכותי רק במידה שנשמר היטב, אך בכל מקרה שידרוגו בחזרה לימי עבר לא יקר (אני מדבר על נטיית ריפוד הגג לנשור; בעלים של הרכב אמר לי שתיקוני כ- 500 ש"ח). אם תחפש הודעות קודמות שלי תוכל מצוא חוו"ד מקיפה יותר והמלצות שונות (למשל, לקנות רק רכב שטופל במוסך מורשה).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פורד RS 2000

306 ספורטיבית

ההונדה לא חזקה, היא משפחתית זריזה, שיש לה היגוי "לא חד במיוחד" ואחיזת כביש "יוצאת דופן"

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

למה הלאנטיס F לא מומלצת?

לרובר חלפים יקרים, לא?

*עריכה*

bar72 כתב בעבר שהחלפים בכלל לא יקרים מהמומצע.

אז האם זאת סתם סטיגמה או שיש בסיס מאחורי האמרה?

ולהחזיק בימר בת למעלה מעשור זה לא כל כך קל (מנסיון).

הבחור הוא לא "הנהג הספורטיבי של ישראל" וכשציינתי "דיי חזקה"

התכוונתי למשהו בטוב טעם, יותר מהפוקוס ופחות מהמאזדה.

סיביק מהדור הנ"ל היא דיי חזקה (לא ספורטיבית) אבל אני לא רוצה להעיר דובים משנתם.

ואם אפשר, אז כמה מילים על הבראבו SX.

וואו, כמה זמן אותך לא ראינו בפורום :)

ניב

מכוון אליי?

אגב, גם אני ניב א.

תודה לכל המגיבים.

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

דיי כבר! לרובר אין חלפים יקרים, לפחות לא יותר יקרים מכל ארופאית ממוצעת! וניתן גם למצוא חלפים משופצים במידה ויש צורך. יש פה לפחות 2 בעלי רובר (אנוכי וBAR72) שנשמעים כמו תקליט שבור. אני חושב שאני הולך לצטט את זה בחתימה שלי : \

ואם כבר הרשו לי להגניב לפה קצת חדשות רובר :)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3315036,00.html

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

ראשית, אני כבר לא בעלים של רובר, אבל עדיין חושב שזה אחד הרכבים הכי כיפים לנהיגה ושמספקים הכי הרבה תמורה לשקל.

שנית, בפורום רובר הבריטי התארח השבוע נציג של חברת רווה (רובר בסינית ;-) ), אבל לא יכולתי להצטרף בשל מגבלות לו"ז.

שלישית, לגבי דגמי רובר של שנות ה- 2001+, שהיו כולם אוטומטיים, החלפים המקוריים יחסית יקרים (שוב, לא כולם, ובד"כ יש חליפיים זולים יותר משמעותית). החלפים של דגמי ה- 216 הידניים לא יקרים במיוחד, לפי מה שהתרשמתי, ואכן ניתן להשיג משופצים, תחליפיים וכו', משום שהרכב הזה יותר נפוץ מה- 25, למשל.

בהצלחה בכל מקרה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא ציינתה באם חברך מעדיף ידני או אוטומטט ,אם הוא רוצה איזו שנת "מינימום" ואם יש רכבים שבהם הוא לא מעוניין מלכתחילה.

כמו כן בנוגע לבראבו, אני מחפש אחת באופן "סמוי" כבר די הרבה זמן והדרישות שלי אומנם מחמירות יחסית (מצב הרכב, מספר ידיים, קילומטרז') ואני לא מוכן לקנות כי פתאום נידלקתי על הרכב, אבל למצוא אחת שתהיה במצב סביר לכל הפחות זה כמעט בלתי אפשרי.

:) לא, זה היה מכוון ל rguny

ניב (א. )

אני פשוט באבל מאז עזיבתו של שמר.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מה גם אתה? חשבתי ש"רק" אני :p

עם אתה רוצה רכב בעל חלקים זסולים, אמין וגם עם כוח, כנראה שלא תמצא את זה בתקציב שלך, אתה צריך להתגמש קצת.

לכל דבר יש חסרונות.

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

לי אישית יש רובר 216 ידני

שנת 98 רכב מאוד חזק ונראה טוב :shock:

לא תמצא רכב במחיר כזה עם איבזור פנימי כמו ברובר

אם חבר שלך רציני ויעשה טיפולים בזמן

הוא יהנה ממנה מאוד

לדעתי חסרון אחד יש לרכב הזה ביטוח מקיף יקר בטירוף (4000 +- )

מה שהכריח אותי לעשות ביטוח צד ג'

פורסם

שברול קורסיקה מחיר רכישה נמוך יש משנת 91-96 אוטו חזק יש 2200 סמ"ק -3100 סמ,"ק אבל שני הם חזקות מאוד לאבא שלי היתה קרא אותה מאוד חזקה ומומלצת גם בטוחה מהנה לנהיגה אז היא שווה והמחיר נמוך מאוד 8000- עד 14000 מחירון 23 או 21 K תלוי בכול מקרה שווה

CHVROLET LOMINA V6 3.97 LS

פורסם

הקורסיקה זוללת ועוד איך.

מה קשורה הספינה האמריקאית הזאת לשרשור?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...