Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

GPS וחיישני רוורס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק לזוג הדברים הללו. GPS ממש דחוף, אני הולך לאיבוד כל הזמן. אני רוצה משהו שיראה לי את הדרך נטו... עם איזו דרך יפה ונחמדה להתקין באוטו. חיישני רוורס, איזה כדאי לקנות? או שהם כולם פחות או יותר אותו דבר?

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

יש בערך מיליון סוגים של GPS, הכל תלוי בתקציב.

חיישני רוורס יש כמו כפתורים שמותקנים על הפגוש האחורי ויש גם עם מצלמה שמותקנת מאחור ומסך על המראה המרכזית.

בריאות לכולם!

פורסם

חיישני רוורס, מומלצים של "גארד" , מחיר כולל התקנה ומעמ ותלוי מאוד בסוג הרכב 600-750 שח, לא כולל רכבים "בעייתיים".

בקשר לניווט, רכוש מכשיר של מיו , בדוק בזאפ מחירי השוואה, תוכנות-- יש חוקי ויש לא חוקי, אני לא אוכל להציע על לא חוקי, וחוקי עולה יותר.

מכשיר ג'י פי אס שתרכוש, וודא (לצורך הנוחיות) שיהיה מובנה אנטנת GPS במכשיר ולא חיצונית.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
קנה מיו 201 ותתקין nav n go

אבל זה מחשב כף יד.. אם הוא כזה זול ולא מכשיר ניווט אקסקלוסיבית... אז הוא כנראה ממש גרוע :x אני מחפש מערכת ניווט נטו.

פורסם

אני רואה הרבה מחשבי כף יד עם GPS, ומנגד מכשירי ניווט נטו, שאפילו יותר יקרים, ושואל את עצמי (ואותכם), מה הופך אותם למשתלמים?

פורסם

חפש מכשירים עם תמיכה בפרוטוקול SIRF III, אחרת הקליטה תהיה גרועה בימים מעוננים ובין בניינים גבוהים.

המחירים הם בשמיים ולכן עדיף לחפש מחשבי כף יד מיד שניה ולהוריד את התוכנות מהאינטרנט או לרכוש אותן מהגורמים המתאימים.

פורסם

אני רוצה אחריות... חוויתי על בשרי את הצורך באחריות. מאז כל דבר שאני קונה חדש :) למאיו 310 יש SIRF 3? כי אם כן אני אקח אותו וזהו.

פורסם

המיו 310 הוא מכשיר מצויין.

קיבלנו כזה מתנה כאשר ביצענו עסקת טרייד-אין על הרכב של אשתי ואני מבסוט ממנו מאוד.

מה שלא תעשה, תתרחק מהמיו 168RS כמו מאש! מכשיר עם קליטה איומה ונוראה!

רפי.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם

בעניין מכשיר הניווט:

אני ממליץ בחום על מחשב כף-יד משולב תוכנת ניווט. הערך המוסף הוא ענק כאשר יש לך מחשב ולא רק מכשיר ניווט שגם הוא בעצם מחשב מוגבל. בנוסף, ברב מכשירי הניווט היעודיים התוכנה באה כחלק בלתי ניתן להפרדה מהמכשיר ולכן בעת מכירת המכשיר את בעצם גם מוכר את התוכנה ו"נהנה" מאובדן ערך גם על המכשיר וגם על התוכנה. בעיקרון, בתוכנות בניגוד למכשירים אין סיבה להפסיד אובדן ערך ולכן עדיף מכשיר שידע להריץ את התוכנה אך לא יהיה חלק אינטגראלי עימה.

לאחר שתחליט אם אתה רוצה מחשב כף יד משולב GPS או "מכשיר יעודי לניווט", אני ממליץ לך לשאול את השאלה גם כאן:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=351

ולקרוא קצת מאמרים באתר הבא:

www.pdace.com

כנס ל"סקירות ומדריכים".

בברכה,

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

בנוסף תוכל לעיין ב-www.pocket.co.il

בדף הראשי תוכל לערוך חיפוש ולצפות בסקירות של מחשבי כף יד רבים.

ובנוסף תוכל להיכנס ל"קהילות" ולשאול באחת מקהילות מחשבי כף היד את כל השאלות שתצטרך.

פורסם

אם זה אך ורק למטרת התמצאות - אין טעם שתקנה מחשב כף יד, בטח שלא מיו.

ישנם מכשירים ייעודיים למטרה כגון GLOBALSAT ו GERMIN.

בצע חיפוש בגוגל ותמצא ים של מידע, גם בעברית.

בריאות לכולם!

פורסם
אם זה אך ורק למטרת התמצאות - אין טעם שתקנה מחשב כף יד, בטח שלא מיו.

ישנם מכשירים ייעודיים למטרה כגון GLOBALSAT ו GERMIN.

בצע חיפוש בגוגל ותמצא ים של מידע, גם בעברית.

אז יש 2 סוגים:

1.מחשבי כף יד

2.מכשירי GPS ייעודיים

מה הדברים הנוספים שיש במחשבי כף יד ,שמן הסתם לא קיימים במערכת GPS ייעודית?

פורסם

לרוב זה מערכת הפעלה פתוחה עם אפשרות להתקנת תוכנות צד שלישי לצפייה בסרטים והאזנה למוזיקה.

כמו כן, יש גם לפעמים תקשורת BT ואף WI-FI לאינטרנט אלחוטי.

יש גם כאלו משולבי סלולר ואז הם כוללים גם מצלמה.

הכל תלוי במכשיר הספציפי שאתה רוכש.

• תוכן חדש...