Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

מבקש המלצה לג'אנטים לא כל כך יודע עד איזה מספר אינץ' אני יכול לשים אבל אין לי בעיה גם אם 13 אינץ' אם הם יפים.

אם אתם מכירים מקומות שאפשר לראות גאנטים לרכבים או דמים מסויימים שמתאימים לקולט למה אני לא כל כך מבין במידות וברגים וכל זה.

אז אם תוכלו להביא לפה אתרים (מישראל אני מעדיף לא להזמין מחול) או דגמים ספציפיים של ג'אנטים תודה

אני מוכן לשלם עד 1000 שקל ואם הוא ממש יפה אני מוכן להוסיף עוד 200-300 שקל

תודה

פורסם

לפני שאתה ממהר לקנות ג'אנטים חדשים, בדוק בשרשור הזה מהן המידות המאושרות לרכבך, ודאג לעדכן אותן ברשיון הרכב אם הן שונות מהמידה הנוכחית.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אם אתם מכירים מקומות שאפשר לראות גאנטים לרכבים או דמים מסויימים שמתאימים לקולט למה אני לא כל כך מבין במידות וברגים וכל זה.

ממליץ לקפוץ לרח' ריב"ל בת"א, יש שם שני מקומות טובים עם מבחר די גדול:

"פיט סטופ" - על צומת ריב"ל ורח' המסגר, ובהמשך הרחוב "צמיגי פורטל" (על ריב"ל 27 או 29).

שיהיה בהצלחה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

OMRI עזוב אותך מקשקושים,לך תבחר לך גאנט איפה שתרצה ןתתקשר לצמיגי אנטון ותתן לו את הדגם שבחרת,5595005 תבקש את אסד,הוא יתן לך מחיר שלא תאמין.

• תוכן חדש...