Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש באפשרותי להשקיע כרגע 30 אלף שקל על רכב

מאז ומתמיד אהבתי את הקליאו RSI .ועכשיו ישנה אחת שמש משכה את צומת ליבי אחת במצב מאוד שמור אבל עם 220 אלף קילומטר שעברו על המנוע והגיר.

השאלה שלי היא!

האם הייתם קונים את הרכב ב 15 ומשתילים מנוע של קליאו בי ספורט 172 מהצורה השלישית או הרביעית?

אפשרי?.

אני יכול להקציב עוד 15 להשתלת המנוע בי ספורט גיר וכל המכלולים שהמנוע יזדקק להם כדי להחיות אר אס אי עצובה :)

ואם לא מהו עלות יבוא של מנוע קליאו RSI חדש משומש לא משנה לי .

ואם אפשרי ליביא מנוע של וויליאמס.

תודה רבה לכל חוביבי הסוואפים :)

פורסם

שלום

אני לא חושב שאפשר להכניס את המנוע של קליאו ספורט ל-RSI.הכי טוב בויליאמס או הראש מנוע של רנו 19 V16.

ויש לי חברים שיש להם רנו RSI עם טורבו אחד לבן ואחד צהובה ידוע בארץ.ואחד צהובה יש לה הראש מנוע וי-16 של רנו 19 עם מנוע טורבו מאד מקצועני!!

ואחד מהם עובד מכונאי ומומחה לקליאו RSI ואם אתה רוצה ואז תדבר איתי בפרטי ואני אפנה אותך למקום.

פורסם
שלום

אני לא חושב שאפשר להכניס את המנוע של קליאו ספורט ל-RSI.הכי טוב בויליאמס או הראש מנוע של רנו 19 V16.

ויש לי חברים שיש להם רנו RSI עם טורבו אחד לבן ואחד צהובה ידוע בארץ.ואחד צהובה יש לה הראש מנוע וי-16 של רנו 19 עם מנוע טורבו מאד מקצועני!!

ואחד מהם עובד מכונאי ומומחה לקליאו RSI ואם אתה רוצה ואז תדבר איתי בפרטי ואני אפנה אותך למקום.

יש מצב לקנות ממך אות אהו"י ? :shock:

פורסם
מנוע טורבו מאד מקצועני??

מה לא ברור ? זה ראש מנוע שמשתמשים בו בעלי מקצוע שזקוקים לראש מנוע לשם מקצועם.

זה די דומה למערכות סטריאו מקצועיות (מפורסמות הרבה פעמים במכרזים באינטרנט, ומשמשות אנשים שמקצועם הוא "סטראונים") וכדומה.

חוץ מזה, מנוע וי-16. זה לא צחוק. יש יאכטות עם פחות צילינדרים. (אבל הן לא מקצועיות).

פורסם
:(

אוף איפה נעלמו כל המוסכניקים עם הידים הטובות :(

הם בהשתלמות מקצוענית היום...

ולשאלתך - כן זה אפשרי, אם כי תקציב של 15K יספיק למנוע מפירוק ומערכת ניהול, ואם יהיה לך מזל גם לגיר וציריות [לקחת הכל קומפלט מרכב שנהרג, למשל]

אבל ההתאמות שתידרש לבצע בשילדה עצמה יעלו הרבה יותר מהתקציב הנתון

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
הם בהשתלמות מקצוענית היום...

ולשאלתך - כן זה אפשרי, אם כי תקציב של 15K יספיק למנוע מפירוק ומערכת ניהול, ואם יהיה לך מזל גם לגיר וציריות [לקחת הכל קומפלט מרכב שנהרג, למשל]

אבל ההתאמות שתידרש לבצע בשילדה עצמה יעלו הרבה יותר מהתקציב הנתון

רון.

ובמקרה וגייסתי עוד 5 שאכן אני מתכנן על זה

חיתוכים בשלדה? חוץ ממיקום התושבות מנוע החדשות מה עוד צריך לחתוך?

פורסם

מנוע מושלם מסעפת לסעפת של 172 אני יכול לנסות לארגן לך - יעלה בסביבות ה12.

למה לא לקחת כבר קליאו B 2001 ולהשתיל 172 ?

את שאר הכסף "תבזבז" על חיזוקי שלדה והקשחות הרכב.

ישנם המון פרוייקטים כאלה באתר : cliosport.net - שם הם לוקחים B 1.2 והופכים אותה ל172 ...

פורסם
מנוע מושלם מסעפת לסעפת של 172 אני יכול לנסות לארגן לך - יעלה בסביבות ה12.

למה לא לקחת כבר קליאו B 2001 ולהשתיל 172 ?

את שאר הכסף "תבזבז" על חיזוקי שלדה והקשחות הרכב.

ישנם המון פרוייקטים כאלה באתר : cliosport.net - שם הם לוקחים B 1.2 והופכים אותה ל172 ...

אז מה דעתכם חברה יש פה משהו שאומר שניתן בוודאות לבצע את הפעולה בפחות מ 15?

פורסם

לא יספיק לך הכסף.

לא נכנסים לפרוייקט כזה עם יד קמוצה על ארנק.

ואני בכלל לא מבין למה חוקי להגביה עד השמיים ולהוריד עד הרצפה ולא חוקי לשים פילטר וצנרת?

לפחות לפי מדרשו של ניצן ידידינו.

פישי ורי פישי.

אמממ. אני יש לי ראש חובבני

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אני מבקש להתעלק על הת'רד.

יש לי וספה פיאגו עם סירה ואני רוצה להתקין מנוע של למברטה לסירה, האם אני סוגר את הפרויקט בפחות מ- 2000 ש"ח ?

חשוב לי שהקיק סטארט יניע את שני המנועים במכה אחת.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...