Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קוראים לי יעל ואני מתלבטת לגבי דגמים שונים.. :roll:

מאוד הייתי רוצה לקנות טויוטה יאריס שנת 2000 שעומדת בתקציב שלי אבל זה קצת נדיר (אגב, אם מישהו יודע על אחת כזו למכירה, אנא עדכן אותי..)

דגם נוסף שחשבתי עליו הוא פוולסווגן פולו 2000-2001. הבנתי שהחלפים יחסית יקרים ואני קצת מפחדת שרכב בן 6 שנים כבר יצטרך החלפות שונות..

אופציות נוספות: פ'זו 206 שנת 2000 כנ"ל לגבי טיפול יקר?

פונטו ספייס 2001-2

קליאו 2002 B

קשה לי להחליט על איזה דגם ללכת היות ורציתי מאוד מכונית יפנית שנחשבת יותר אמינה והבנתי שהסוזוקי יורוסוופיט היא דגם מחודש של דגמים מאוד ישנים אז זה לא מומלץ.

הייתי שמחה לשמוע דעות נוספות, בעיקרון אני מחפשת רכב חסכוני (דלק, הוצאות) ונוח גם לנסיעות ארוכות פעם בחודש בערך.

תודה!!

פורסם

רגע.

אם קוראים לך יעל יעל יעל , זה אומר עכשיו שתחזרי על כל הודעה, תחזרי על כל הודעה, תחזרי על כל הודעה ?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1170600#post1170600

תמשיכי שם בבקשה.

אפשר גם לבצע חיפוש חיפוש חיפוש.

ארזארז , אם אתה קורא כאן ועדיין ברווקותך, לך על זה , תוכלו להתחרות בסיפור על יאק צידרק צידרוני, וציפה דריפה ימפומפוני. :-D

• תוכן חדש...