Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

fiat 132 - האם מישהו ראה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם מישהו ניתקל \ראה פיאט 132 בכבשי ארצנו או ניתקל בכאזת במוסכים \חצרות .לי היתה כזאת שעברה בירושה .לצערי מכרתי אותה לפני שנים רבות.

fs_132.jpg

• אחראי פורום
פורסם

דיווחתי פעם על אחת כזו (ונראה לי שדיברתי איתך עליה פעם באיזה מפגש),

שנמצאת בפתח-תקווה. אני כבר לא גר שם כמה חודשים אז לא יודע

להגיד אם היא למכירה או בכלל במקומה עדיין.

בכל מקרה, למיקום מדוייק יותר אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

יש 132 משנות השבעים בחיפה. נדמה לי שהיא יד ראשונה או שניה במצב לא טוב.

דברתי עם האיש הוא לא מוכר, הוא אוהב את הרכב.

היו לי בשעתו שתיים מודל 1979 (מנוע 2 ליטר) אהבתי אותם. נדמה לי שיש לי ספר של היינס של 132 מוכן למכור אותו.

שלמה דן גדרון

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ שרשור ישן.............

אני מכיר FIAT 132 שעומדת כנראה הרבה זמן. נראת מקורית לגמרי ובמצב נסיעה, למרות שלא זזה מזמן. בפנים גם הכל די בסדר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

ראיתי אחת כזו ביום שבת עולה בכביש 1 מים המלח לכיוון מעלה אדומים. היא פנתה ימינה לאחד הכפרים הערבים בדרך. מספר לבן

פורסם
ראיתי אחת כזו ביום שבת עולה בכביש 1 מים המלח לכיוון מעלה אדומים. היא פנתה ימינה לאחד הכפרים הערבים בדרך. מספר לבן

אחת כזו ובאותו צבע עןמדת בנווה שאנן בחיפה.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם

יש גם 2 פיאט ארג'נטה (132 "משודרגת") שאני מכיר באיזור השרון - אחת נוסעת שחונה לרוב בבי"ח מאיר בכפר סבא, השנייה מושבתת במגרש רכב באבן יהודה.

פורסם

נו, אז שאני אבין: כולם מחפשים, מתעניינים, וכשמביאים לכם כזה אוטו- אף אחד לא זז?:roll: -חבל... האוטו הירושלמי, שBURZUM צילם, עומד בלי מספרים כבר... והוא נראה במצב טוב. אף אחד לא רוצה להציל אותו? -כי, בעוד חודשיים, בטח יהיה פה עוד שרשור, ואז כולם יגידו: וואי, היה אחד כזה נטוש, איך לא חשבנו אז- בטח הלך לברזלים...:? לא חבל- אתם חושבים על משהו- תעשו! אין מחיר לחלום! קודם תקחו, אם יתנו לכם- אחר כך כבר יהיה יותר קל!

אני מדבר מניסיון, אם מישהו שואל.:| פשוט, במיקרה הזה, אני לא מתעניין בדגם הספציפי. אבל היו כאן מספיק, שהתלהבו וחפשו. אז למה זה עדיין שם?

אגב, לדעתי- כולכם מדברים על אותו האוטו הירושלמי, פשוט, היום הוא כבר בלי מספרים, ומתחת יש לו משהו, שנראה כמו מספר זר...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש אחת, או לפחות היתה אחת ברח' וילנא 6 בת"א.

שברולט קאמרו 76, שברולט מליבו שוול הארדטופ 68.

שברולט בלייזר שנת 91, מפלצת שטח.

וואגוניר שנת 76 בהליכי בניה.

אלפא 164.

• תוכן חדש...