Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא קורולה 94, אוטו'. אם זה גם חשוב ק"מ- 197,000.

לפני כשנתיים כשרכשתי את הרכב, כשהייתי מגיע למהירות 80 תוך כדי לחיצה על הגז היה רעש כמו של כגלגל מפונצ'ר. אז עוזבים את הגז ולוחצים שוב וזה נפתר ככה גם בהאצה והאטה קבוע.

זה היה ממש מעצבן. הכנסתי בזמנו את הרכב למוסך טויוטה שם החליפו בלי כל קשר לבעיה רצועת טיימינג ומחזירי שמן. פלא פלאים הבעיה נפסקה.

אתמול בנסיעה בנערונית שוב פעם חזרה הבעיה.

למישהו יש מושג מה הולך פה ? זה מהגיר , מנוע ?! ה' יודע מה .

:cry:

פורסם

הכנס את האוטו למוסך ובקש שיעשו איתך נסיעת מבחן (אני עשיתי ככה כשהייתה לי בעיה) אני בטוח שהם יידעו מה לעשות,אם אתה מפחד שהלך לך משהו במנוע או בגיר הסיכוי הוא קלוש כי אז היית מרגיש בנוסף רק לרעש הפינצ'ור עוד כמה דברים מאוד לא נעימים

• תוכן חדש...