Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום למפגש הגיע קולט שלא הייתה מביישת את באטמן בכבודו ובעצמו.

הרכב הוא רכב הדגמה של RADIO CITY.

הציוד ברמה גבוהה. ההתקנה עצמה פשוטה מאד ולא מראה על יותר מדי השקעה, כלומר זה לא בניות פיברגלאס סטייל שמעון וסאונד סטורם. אלא זה יותר שטיחונים זולים אבל לא זיהיתי משו חאפרי.

ניגשתי לבחור שחילק פליירים של רדיו סיטי כדי לשאול מה ה-XMAX של הסאב, בכל מקרה פרי אייר של אודיובאן לא רואים כל יום. השיחה הייתה ככה: (א=אני ב=בחור)

א: מה ה-XMAX של הסאב?

ב: מה?? לא שמעתי!

א: ה-XMAX של האודיובאן

ב: אהה אני לא יודע לך דבר פה עם מי שמבין.

א: (ניגשתי לבחור השני..) מה ה-XMAX של הסאב?

ב: ב-RMS או בMAX?

א: לא לא, XMAX XMAX!

ב: 1200 WATT

א: לא הבנת, כמה הסאב זז קדימה ואחורה ( ירדנו רמה.. :wink: )

ב: אהההה האאא אההה וואי לא יודע.

כל זה בנוסף לפלקט קטן בתוך הבגאז' שכתוב עליו "מערכת זה נבנתה על ידי RADIO CITY" יצרו אווירה חאפרית משהו...

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הקשר אם הוא לא יודע מה XMAX של הסאב אז הוא חאפר???

הרי רוב האנשים שמבינים בתאוריות אין להם מושג אפילו איך מעבירים כבל מתח מהמצבר לבגאז'! (דוגמת הפורם הזה)

חוץ מיזה 90 אחוז מהאנשים לא היו יודעים מה זה XMAX אם הפורם הזה לא הייה קיים!

פורסם

הרי רוב האנשים שמבינים בתאוריות אין להם מושג אפילו איך מעבירים כבל מתח מהמצבר לבגאז'! (דוגמת הפורם הזה)

אם בנאדם שמציג עצמו כאדם של רדיו סיטי לא יודע מה זה XMAX אז זה מעיד על משהו.

בכל אופן הסיפור הצחיק אותי באותו אופן שהוא היה צפוי מראש.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

ורדיו סיטי נחשבת חנות טובה?

לפי דעתי אם אתה מספיק מבין בכל הנתונים האלו אתה לא צריך עזרה של שום מוכר אתה פשוט ניגש לחנות וקונה ממנו את הציוד.

פורסם

דווקא כל האנשים שאני מכיר אישית מהפורום הזה יודעים להעביר כבל מתח מהמצבר (ואכן כל אחד מהם למד שעות איך לעשות את זה :roll: )

לגבי זה שהוא לא יודע מה זה XMAX, זה לא הכי נורא כי סך הכל הנתון הזה לא הכרחי ומבחן השמיעה חשוב בהרבה. עדיף שידע לפחות לאיזו תיבה מתאים הסאב (ולא צריך שהוא יתכנן לבד מספיק שיבנה לפי הוראות היצרן) הבעיה שהרבה מתקינים (לא מדבר על זה ספציפית כי אני לא מכיר) לא יודעים גם את זה.

פורסם
xmax???

הממברנה זזה אחורה וקדימה, ככל שהיא זזה מרחק גדול יותר ככה הרמקול מזיז יותר אוויר ובעצם כך יכול להיות עוצמתי יותר. התזוזה הזו של הממברנה היא המהלך (EXCURSION) של הרמקול ושם הנתון הוא XMAX. הוא בדרך כלל נמדד במילימטרים ומצויין בפלוס ומינוס כלומר אם יש לנו XMAX 10MM+/- זה אומר שזה 10MM לכל כיוון.

פורסם

מה שלא תגידו.. אפ אחד לא יכול להגיד שהצביעה שלה לא הייתה בת-זו@ה.....

שאלתי אותו בקשר לצביעה והוא אמר שזה סיפור של 3K... והוא אומר שיש לו

מלא, אבל מלא סוגי צביעות והכל בספר.. רק צריך להצביעה... :p

אהבתי... 8)

פורסם

דווקא כל האנשים שאני מכיר אישית מהפורום הזה יודעים להעביר כבל מתח מהמצבר (ואכן כל אחד מהם למד שעות איך לעשות את זה :roll: )

לגבי זה שהוא לא יודע מה זה XMAX, זה לא הכי נורא כי סך הכל הנתון הזה לא הכרחי ומבחן השמיעה חשוב בהרבה. עדיף שידע לפחות לאיזו תיבה מתאים הסאב (ולא צריך שהוא יתכנן לבד מספיק שיבנה לפי הוראות היצרן) הבעיה שהרבה מתקינים (לא מדבר על זה ספציפית כי אני לא מכיר) לא יודעים גם את זה.

צודק.

פורסם
היה נדמה לי, או מישהו הזכיר פה ציוד ברמה גבוהה?

מה יש מישקה? לא אהבת? :lol:

בכל מקרה גם לנו יצא היום לראות ולשמוע את הרכב המדובר.

מה שזיהיתי - 2 מגברים של אלפאסוניק.

2 רמקולים אחוריים של אלפאסוניק.

סאב פרי אייר של אודיו באן.

זהו, אני מניח שיש עוד ציוד.

אייל אם תוכל לתת עוד פרטים אני אשמח, וגם אשמח לשמוע את דעתך על ההתקנה עצמה.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...