Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

קניתי את האוטו לפני כשנה- מאז המזגן לא קירר מי יודע מה - למעשה הוא קירר רק בימים סבירים- בימים חמים הוא פשוט לא קירר.

לפני כשבועים חבר מילא לי גז ומאז המזגן מקרר נחמד מאד.

הבעיה שמאז כל פעם שאני מדליק את המזגן ובפרט כאשר אני פותח את הפתחים של קירור

הרגליים השטיח שעליו רגלי הנהג והשטיח של הנוסע שלצידו מתמלאים מים (מתמלאים = לא כמה טיפות אלא כמות משמעותית ביותר)

הבחור הרים את האוטו על ליפט וחיפש אולי ניתק איזה צינור או משהו אבל לא מצא כלום- הוא

אמר שזה עודף גז - הגיוני? כי זה לא שמזגן מקפיא או משהו כזה- הוא מקרר סביר אבל לא יותר מזה. (ראיתי מון מזגנים שמקררים טוב בהרבה).

פורסם

לפי עבר עם תקלות מסוג דומה תנסה לבדוק בצד הנוסע שליד הנהג, מתחת לדשבורד, שם נמצאות בד"כ יחידות הקירור של המזגן, תסתכל שם טוב טוב, אם צריך אז תפרק אפילו מספר חלקי פלסטיק או משהו כזה ותנסה לאתר את הנזילה יש סבירות שזה מהאזור ההוא

בהצלחה!

איתי

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

גם אצלי בפונטו יש הבעיה קיימת, הצינור מים של המזגן התנתק בצורה מאד מוזרה, הפלסטיק שתופס אותו פשוט נסדק ונשבר ואיתו גם הצינור שגורם להנתקות הזאת מהמזגן ובכך ליצור טיפטוף ישירות על השטיח.

אני פשוט לא מוצא זמן לסדר את זה... :(

פורסם

אני עובד בהתקנת מזגנים

עכשיו זה שיש לך עודף גז לא יתן לך יותר קור

המזגן צריך לעבוד על 65 PSI לא יותר ולא פחות

כמובן זה נתונים של כל מזגן ביתי

אבל לא צריך להיות הבדל

עכשיו זה יכול לגרום לצנרת להזיע

אבל זה לא יתן לך כמויות מים אדירות

כניראה צינור הניקוז ברח לך ונותן את המים לפנים האוטו

אחי זה מה שניראה לי

רק תגיד מה נסגר בסוף סתם סקרנות