Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב [?] באירופה ליום אחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני טס לצרפת, נורא הייתי רוצה לבקר בגרמניה [קפיצה קטנה, ממש קטנה] ולכן אני אצטרך רכב ליום אחד.

בירור קצר בחברות השכרה שונות מראות שזו בעיה - מישהו יכול לחשוב על פתרון ראוי?

חשוב לציין - הבית בו אשהה בפאריס הוא לא מקום עם חניה, אפילו לא משהו שקרוב לזה.

אני בסך הכל צריך רכב, לאסוף אותו ממגרש, לנסוע 800 ק"מ [הלוך חזור] ולהחזיר אותו.

שום דבר TOO FANCY.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ממתי השכרה ליום אחד זו בעיה?

בכל מקרה - 800 ק"מ זו לא קפיצה ממש קטנה, מנסיון זה יעייף אותך בצורה כזו שלא ממש תהנה משאר היום.

אני הייתי נשאר בפריז.

פורסם

באירופה מקובל להשכיר רכבים למינימום של שלושה ימים.

יום אחד יכול לעלות לך קרוב מאוד להשכרה של שלושה ימים, בדוק את הנושא היטב.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אין שום בעיה להשכיר רכב ליום אחד בכל החברות המוכרות להשכרה.

תנסה דרך האתרים הבינלאומיים שלהם ולא דרך האתרים בארץ או בשדה תעופה בעיר אליה אתה מגיע.

בכל מקרה, כמו שכתבו פה, 800 ק"מ ביום זה לא כיף גדול, אך אפשרי.

פורסם

800 ק"מ בכבישים המדוברים וברכב מודרני אינם בעייה כלל וכלל.

גיבסון, יש כאלה שאפילו נהנים מזה.

כל חברת השכרה תשמח להשכיר לך רכב (בגיל המתאים) ליום אחד ומבחינתם אתה לא ממש חייב לקחת אותו.

פשוט כנס להרץ; יורופקאר; אויס; סיקסט וכו'. חלק מהאתרים מאפשרים להירשם כחבר וניתנת אפילו הנחה קטנה... לפעמים.

תהנה,

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

סולי - 800 ק"מ הלוך חזור מפאריס לאיפשהו בגרמניה אומר שכ600 ק"מ יעברו בכבישים צרפתיים שלמיטב ידיעתי מוגבלים במהירות. זה יוצא בערך 8 שעות נהיגה (או יותר אם הכבישים לא פנויים). לא מעט, אני מאוד אוהב לנהוג אבל אחרי לא מעט ק"מ בחו"ל הגעתי למסקנה שיותר מ400-500 ק"מ ליום זה פשוט מתיש ולא נהנים משאר הנהיגה.

* האמור מתייחס לכבישים מוגבלי מהירות, מן הסתם בחלק הלא מוגבל באוטובאנים הגרמניים המרחק הזה יכול להיות כמעט כפול.

פורסם

גם נסיעה לאילת אתה מחשב לפי 90 קמ"ש מותרים?

מעבר לזה (לחישובים) זה עניין של העדפה.

חי, שלא מטיף לנסיעה מהירה מעבר לאמור בחוק.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

1. אם תיסע בדרכים צדדיות זה יקח לך יומיים.

2. אם תיסע באוטוסטרדה קח בחשבון שהיא בתשלום ומרחק של 800 ק"מ יעלה לך כ 100 יורו (550 ש"ח)בקירוב רק באגרות כבישים (סטייל כביש 6).

3. התנועה בצרפת מוגבלת ל 130 קמ"ש אבל אף אחד (כולל משטרה) לא יסתכל עליך משונה עד ל 150. גם אם תנהג על 150 בלי לעצור לקפה/שרותים/סנדויץ/חילוץ עצמות (ותאמין לי, אתה תעצור) ובלי להתחשב בעומסי תנועה ועצירות לתשלום, זה יקח לך 3 שעות לכל כיוון, לי זה נשמע הזוי בדיוק כמו לנסוע לאילת ולחזור באותו יום.

4. אם אין לך שום ברירה ואתה מוכרח להגיע לאיזה מקום בגרמניה נסע לנסוע ליומיים או לחילופין לנסוע ברכבת.

5. אל תשתולל באוטוסטרדות הצרפתיות או שתפגוש את המפלצת... זה יהיה מפגש יקר!

בהצלחה,

יניב

impreza_policecar.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גם נסיעה לאילת אתה מחשב לפי 90 קמ"ש מותרים?

מעבר לזה (לחישובים) זה עניין של העדפה.

חי, שלא מטיף לנסיעה מהירה מעבר לאמור בחוק.

בתור אחד שנהג מעל 100,000 ק"מ בצרפת, אני יכול להעיד שאם משייטים בכביש המהיר על 140 קמ"ש, המהירות הממוצעת תהיה כ-100 קמ"ש.

מדוע: עצירת תידלוק, עצירת פיפי/שתיה, שתי עצירות (לפחות) בכניסה והיציאה מכביש האגרה. קח את הזמן הזה על נסיעה של 400 ק"מ, תוסיף קצת עומסים מזדמנים, ומקבלים 100 קמ"ש בממוצע.

אני גם לא ממליץ להרביץ שם יותר מ-140 קמ"ש, משום שבשנים האחרונות הם שתלו המון מצלמות מהירות בכבישים המהירים.

לגבי גרמניה - יש מעט מאד מקומות (ושעות) שבהם אפשר ללחוץ בלי הגבלה. העומס וצפיפות המכוניות מונעים זאת.

שורה תחתונה - 800 קמ"ש באירופה הם לפחות 8 שעות נהיגה. אפשר ביום אחד - אבל מעייף, וממש לא כדאי להירדם על ההגה.

עצה לסיום - לקנות בקבוק ספריי של מיים מינראלים (נראה כמו מיכל דאודורנט). ספריי קטן על הפנים כל 20-30 דקות עוזר לשמירה על עירנות. בצרפתית זה נקרא Vaporisateur d'eau, או Brumisateur. זה הציל אותי פעם בנהיגת לילה מבורדו לפאריס, 550 ק"מ... אפשר להשיג בחנויות שליד תחנות הדלק.

3716_evian_brumisateur_d8217eau_min.jpg

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

עצה לסיום - לקנות בקבוק ספריי של מיים מינראלים (נראה כמו מיכל דאודורנט). ספריי קטן על הפנים כל 20-30 דקות עוזר לשמירה על עירנות. בצרפתית זה נקרא Vaporisateur d'eau, או Brumisateur.

מה? ואני סתם נותן לעצמי סתירות כל 20 ק"מ בכדי לשמור על ערנות? VIVE LE EVIAN!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו שרמזו לך רוב החברים - תשכח מהרעיון; מעבר לעובדה שכל הסיפור לא יהיה זול הוא יהיה במיוחד מעייף. קח רכבת או אם תמצא טיסה זולה כמו בריין אייר, הפאגפליי, אייר ברלין, איזיג'ט בכלל תסתדר.

פורסם
מה? ואני סתם נותן לעצמי סתירות כל 20 ק"מ בכדי לשמור על ערנות? VIVE LE EVIAN!

אני מוכן לנסוע איתך, ולהיות אחראי על הסטירות :twisted: .

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אל תשכח שאירופה בתקופת חורף, כלומר השמש זורחת בערך בשמונה בבוקר ושוקעת בערך בארבע אחר הצהריים (פלוס מינוס חצי שעה). אני מדבר מנסיון, חזרתי מגרמניה ובלגיה לפני כשבועיים.

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם

Take the fast train (TGV) and save time and money. Driving on the motorway is not very tiring (finding your way out of Paris is...) but also not great fun.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

עצלן? קח לך קישורים לכל האתרים של חברות הטיסה הזולות ביותר.

איזיג'ט

ראיין-איר

או האפאג לויד אקספרס הגרמנית.

בהצלחה.

נמרוד...

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...