Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה בעיות באוטו סיטרואן AX-

האחת היא הנעילה מרכזית לא תמיד פותחת תדלתות היא מפעילה תארבע וינקרים שלוחצים על הכפתור והדלתות לא נפתחות אז מה שאני עושה זה פותח תדלת של הנהג עם המפתח ואז הולך לכפתור נעילה של הדלת מוריד אותו ומעלה ואז כל הדלתות נפתחות ולפעמים גם זה לא עובד יש פתרון שזה יעבוד כל המזן ולא "יגמגם"?

עכישו הגעתי הביית אחרי שטיפת הרכב עם קצת מים(גג ומכסה מנוע היו מלוכלכים מחומר דביק לא ידוע כנראה מיקס של חרא של ציפורים ועלים) אז שהגעתי הביית שמתי לב שפתאום האורות בלוח שעונים הפסיקו לעבוד לגמרי הכוונה היא לאורות של המד קמ"ש והשעון יש הסבר סיבה משהו אם זה קשור אז המנורות הוחלפו לפני איזה כמה חודשים משהו כמו 5 וכל המנורות עבדו פרפקט.?קשר למים שנשפכו?

איך מפרקים את הכפתור לחצן מצוקה אני לא מצליח להוציא אותו?

הכפתור של המזגן (זה שמסובבים לקבוע תדרגה שאתה רוצה)לא עובד תמיד צריך ללחוץ עליו לפעמים כדי שיתחיל לעבוד משהו כמו מגעים רופפים מה עושים?

מהחורים של האורר תמיד יוצאת רוח(משתנה לפי הכיוון של המזגן אם הוא מכוון על חום אז אויר חם יוצא ואם על קור אז אויר קר)כל זה בלי שמזגן דולק מה עושים?

קצת ארוך אבל מקווה שתוכלו לעזור לי-

תודה וחג שמח.

פורסם

ואוו אחי זה קצת קשה להסביר לך מהתחלה ועד הסוף עם כל התקלות הללו, עדיף שתחלק אותם אחת אחת ותפנה אותם לפרמים רלוונטיים כך אני מאמין יוכלו לעזור לך ביתר קלות ולא לערבב מערכת מיזוג עם נעיתה מרכזית ותאורת הצפה בלוח שעונים.

בברכה

מיכאל

DROZD

• תוכן חדש...