Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב וחג חנוכה שמח!

חשוב לי בעיקר נתוני צריכת הדלק שלה, עירוני בינעירוני ומשולב???

כ"ס? איך הגיר האוטומטי שלהן? כמה הילוכים יש בו?

התנהגות כביש? וכ"ו....

בברכה,

עידן.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

רכב טוב .

צריכת דלק נורא תלוייה בצורת הנהיגה שלך, אבל אני מניח שנתון של 1 ל 12 או 13 הוא דיי הגיוני בנסיעה משולבת.

גיר אוטומטי מעולה שמנצל מנוע לא רע בכלל , 86 כ"ס אם אני לא טועה.

גם התנהגות הכביש שלה טובה יחסית.

לטעמי הבעיה הכי גדולה שלה זה נוחות בנסיעה ארוכה , אבל זה לא משהו שאי אפשר להתגבר עליו.

סה"כ רכב מוצלח ומומלץ מאוד.

פורסם

B]מודה לך על ההתייחסות! הגיוני שמשולב הוא יצרוך כמו שאמרת!

כי יש לי מידע ממישהו שנסע עם רכב כזה לאילת וצרך לו 16.7 ק"מ לליטר לדגם האוטומט![/b]

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

צריכת דלק נעה בין 1:9 בעירוני מלא ל-1:17 בבינעירוני מלא.

גיר אוטומטי 4 הילוכים. זריזה יחסית. התנהגות כביש טובה אבל אחיזה בינונית, המון זווית גלגול ומושבים לא תומכים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הייתה ברשותי אחת כזו:

תיבה אוטומטית "קלאסית" ופשוטה בעלת 4 הילוכים.

צריכת דלק מעולה!

עירונית: 1/11

בינעירונית: 1/16.5

הנתונים הנ"ל הינם בתנאי נהיגה "רגועים", יש לקחת בחשבון שכמו בכל רכב צריכת הדלק מושפעות מאד מאופי הנהיגה.

פרט לכך, רכב מעולה, אמין מאד, בעל שמירת ערך מעולה וביקוש אדיר!!!

בברכה

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

עד כמה משמעותית יש הבדל בצריכת הדלק של הרכב הנ"ל אוטומט, לגבי הגירסה הידנית???

ואיזה תיבה מומלצת בעיניכם לסוג כזה של רכב?

פורסם

ככלל: לעולם- צריכת דלק של רכב ידני לעומת אוטומט באותו הדגם, עם מנוע זהה תיהיה טובה יותר.

כנ"ל ביאריס, יאריס ידנית עם צריכת דלק טובה אף יותר מאחותה האוטומטית:

1:12 נסיעה עירונית

1:17.5 נסיעה בינעירונית.

לגבי מה מומלץ יותר- לפי הדרישות שלך מהרכב, אני אישית חובב תיבה ידנית, אך בשביל בת הזוג והנוחות בפקקים העדפתי אוטומטית.

בגדול שתיהן טובות, הידנית תיהיה מעט זריזה וחסכונית יותר, האוטומטית נוחה יותר בפקקים ובעלת ביקוש טוב יותר- למרות שיאריס מבוקשות בכל צורה, גם ידנית וגם אוטומטית.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

[]גם אני כמוך בעיניין הזה פועל מאותם שיקולים![/b

[bבכל אופן זה שהצריכת דלק טובה יותר בידני זה ידעתי אין ספק אבל זה לא כל כך משמעותי במקרה של היאריס....לפי דבריך זה עוד קילומטר לכאן או לכאן![/b]

B]תודה על התגובות![/b]

[]שוב חג חנוכה שמח![/b]

בברכה,

[]עידן בשור.

פורסם
קיימת בכלל יאריס ידנית בעלת מנוע 1.3?

ידוע לי על TS, שהיא בעלת מנוע בנפח 1.5 (ו-3 דלתות) וישנו דגם עם נפח מנוע של 1 ליטר.[/qote]

[]קיימת יאריס בעלת מנוע 1.3 ליטר רק בשנים הבאות: 2002 והילך...[/b]

שנת 2000-2001 קיים רק אם תיבה אוטומטית למעט היאריס בעלת מנוע ה1.0 ליטר[/]

פורסם

שוב ערב טוב לכם!

כמו שכבר הזכרתי למעלה אני מעדיף גיר ידני ברכב כמו יאריס א-ב-ל מצאתי יאריס שנת 2002 גיר אוטומט יד ראשונה עם כמעט 40,000 ק"מ שזה אומר בסביבות ה8000 ק"מ לשנה!

אין ספק שזה נתון מדהים השאלה שלי האם לחטוף את הרכב הזה ולא לחשוב פעמיים אפילו שהוא עם גיר אוטומט?

(אין לי שום דבר אישי נגד אוטומט, אוהב אוטומט פשוט לא ברכבים קטנים)

בברכה,

עידן.

פורסם

חטוף את הרכב- כמובן אחרי עימות כל הפרטים ובדיקה מקיפה!

אם הוא מפורססם, סביר להניח שנחטף כבר או ייחטף בקרוב ,אלה אם קיימת ברכב הנ"ל בעיה ספציפית.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם
חטוף את הרכב- כמובן אחרי עימות כל הפרטים ובדיקה מקיפה!

אם הוא מפורססם, סביר להניח שנחטף כבר או ייחטף בקרוב ,אלה אם קיימת ברכב הנ"ל בעיה ספציפית.

עידן

לא עידן הרכב לא מפורסם...

ואין לו שום בעיה חדש חדש איך שיצא מהחברה מלבד שריטות קטנות מחניות הרכב 10!

פורסם

אז כפי שציינתי, אם היסטוריית הרכב מוכרת לך- לך על זה!

מצאת לך ממש "מציאה"!

תתחדש 8)

נ.ב: אם אתה מחליט לוותר על הרכב, אני מוכן לרכוש את הנ"ל...

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

בעזרת השם אני מקווה שהרכב הזה יהיה שלי!

אני צריך לחכות בערך חודש+ כי הרכב של עולה חדש ויגמר לו ה5 שנים אחזקה בזמן הזה!

בברכה,

עידן

• תוכן חדש...