Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות מהירות-תמונה שנשלחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז הדוח הוא לא שלי אבל אני רציתי לשאול משהו

ברגע שמגיעה תמונה שבה הרכב מצולם עם עוד 2 רכבים נוספים אחד לפני ואחד אחרי התמונה לא נפסלת אוטומטי?

בנוסף לתמונה צירפו תמונה מוגדלת גזורה שבה מופיע הרכב לבד אבל בכל אופן זאת אותה תמונה פשוט הגדילו אותה וגזרו אותה בצדדים כך שהרכבים האחרים לא מופיעים

תודה עדי

פורסם

מכוניות נוספות בפריים לא פוסלות את התמונה באופן אוטומטי.

ישנו מיקום מסוים שאם בו נמצאת רק המכונית שאליה נשלח הדו"ח אז.. לא יעזור שיש מכוניות אחרות בצדדים :(

פורסם
טוב אז הדוח הוא לא שלי אבל אני רציתי לשאול משהו

ברגע שמגיעה תמונה שבה הרכב מצולם עם עוד 2 רכבים נוספים אחד לפני ואחד אחרי התמונה לא נפסלת אוטומטי?

בנוסף לתמונה צירפו תמונה מוגדלת גזורה שבה מופיע הרכב לבד אבל בכל אופן זאת אותה תמונה פשוט הגדילו אותה וגזרו אותה בצדדים כך שהרכבים האחרים לא מופיעים

תודה עדי

Speedtraps.co.il

יש שם הסבר איך לזהות תמונה כשרה.

• תוכן חדש...