Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזה חברה אנגלית שאמרו לי שמייצרת רמקולים מאוד טובים ובזול

רציתי לדעת אם מישהו מכיר :?:

למה? ככה!

פורסם

אני רציני איתך...

יענו לא ברצפה אלא יחסית תמורה לכסף גבוהה...

שמעת עליהם בכלל אתה עוצה פרצוף כזה... אם לא...שתוק!

למה? ככה!

פורסם

לא, לא שמעתי אותם ולא עליהם!

בא אני אגלה לך סוד....... איכות = כסף.

בסופו של יום אתה לא תקבל משהו טוב בחינם.

נ.ב

התגובה שלך לא מתאימה לפורום :!:

פורסם

נכון היא לא מתאימה אבל התגובות המעצבנות שלך נמאסו כמו... תן תגובה רצינית או אל תתן בכלל את תביא תגובה עם סמיילי מפגר...

עכשיו שתגדל ותעבור את גיל 12 תבין שיש דבר כזה שנקרא תמורה למחיר...

לפעמים מה שיקר לא אומר שזה הכי טוב

למה? ככה!

פורסם

כניראה שלא הבנת אותי נכון.

שום דבר לא מחייב שהכי טוב זה הכי יקר!!!

אבל....

ברגע שאתה מבקש מוצר איכותי אתה מסכים איתי שישנם מספר גורמים שצריכים לפעול עליו כדי לגרום לו להיות איכותי?(איכותי= רמה סבירה ולא זבל)

עכשיו ברגע שמיצרים מוצר איכותי החומרים יקרים יותר הפיתוח יקר יותר וכו'....

ישנם גם אנשים שמבחירה יעדיפו לרכוש את המוצר הזול כי זה מה שיספק אותם.

כל אחד והדרישה שלו.

אם זה מספק אותך הרמקול אז בכיף תיקנה ותהנה, בלי שום כוונה של זילזול.

באת שאלת על מוצר מסויים, עניתי לך.

יש לך 2 אפשרויות לקבל ולדחות , אבל החלטת להגיב בצורה פשוט מגעילה.

פורסם

עניתי בצורה זאת בגלל תגובה ילדותית ולא רצינית מצידך...

אם היית כותב את התגובה האחרונה כראשונה אולי הכל היה נראה אחרת...

עכשיו אני מאמין שאתה מכיר את max power.... הם נותנים שמה ביקורת טובה לרמקולים שלהם ואומרים שהם מצויינים יחסית למחיר הנמוך אתה יודע יחסית

למה? ככה!

פורסם

מצטער אם התגובה הראשונה קצת הדליקה אותך, לא זו הכוונה של המשורר.

העיקר שהכל בא על מקומו.

אתה שמעת את הרמקול?

פורסם

אלדד (205) אני לא מבין אותך, תפסיק להציק לאנשים שרוצים לקנות רמקולים ב100 ש"ח, אתה לא מבין שיש להם תמורה מלאה למחיר...

עיוויתים - יש!

מפרפרים - כן!

ויברציות לא מובנות - יש!

טרבל חולני - יש!

מיד עמום - יש!

לא אמינים - כן!

מאותגרי באסים - כן!

עכשיו אתה רואה אלדד יש תמורה למחיר!!!!!! אז תפסיק לשים סמיילי מעצבן ששואלים על רמקולים ב100 ש"ח, אפילו מנהל הפורום POKO המליץ על רמקולים בזול ואמר שקיבל תמורה מלאה למחיר , אפילו הבאתי לך קישור http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=15669

לסיכום אלדד תפסיק לזלזל בפירמות כמו PRO PLUS שאפילו לא תמצא בפורום בזימבבוואה :twisted:

פורסם

לTAZOK תראה הכוונה שלי ושל אלדד היא שרמקול ברמה סבירה כמו פיוניר יתן לך אחלה תמורה לכסף אבל רמקול לא מוכר ברבע מהסכום ב99% מהמקרים הוא בזבוז כסף...

בכל אופן תנסה לשמוע אותו אם הוא מתאים לך , שיהיה לך במזל טוב!!!

פורסם

לי יש חבר עם רמקולים באוטו ב200 שקל של חברה לא מוכרת

שכל אחד פה כולל אני יגיד שהם הדבר הכי זבעה בעולם

אבל לבנתיים כל אחד פה מוציא 20 אלף במקרה הטוב ותבריאות

ולא אוכל ולא קונה בגדים בשביל המערכת שלו

והוא מרוצה מרמקולים ב200 ושמח וטוב לו

ואנחנו אחרי כל ההשקע לא מרוצים

אז לפי דעתי הקניה שלו יותר משתלמת ותגידו מה שתגידו ככה זה..

אז אני אישית מקנא בו

ואתה תעשה לו פרצוץ של אייי אתה לא מגרד תמערכת שלי

אבל בשורה התחתונה הוא לוקח אותך..

פורסם

במה החברים שלך (וחלק משלנו) יותר טובים בדיוק???

בזה שיש להם איבוד שמיעה רציני והם מרוצים מכך שהם מסוגלים לשמוע עיוותים מחרידים וסאונד מת?????????

שים לב שרוב האנשים הרציניים פה שואפים לשלמות כמו שיש משפרי מכוניות למיניהם שאכן ימכרו תתחתונים שלהם בשביל לשפר מנוע או חלק אחר..... שים לב גם שמי שמשפר תמערכת לא יכול לרדת ברמה...

כך התופעה קיימת גם בתחום הזה או בכל תחום בכלל, רק תדע שאני אישית שמח לפגוש אנשים עם תחביב מאשר אנשים שמשקיעים כסף בבגדים כל היום.... או טוענים שהימור זה התחביב שלהם!!!!

פורסם

אני לא חושב שיש פה מישהו שהגיע לחרפת רעב ולמחסור בבגדים בגלל המערכת, שתנוח דעתך.

מעבר לכך זה כל התחביב, הרצון לשפר ולהשתפר בדיוק כמו בכל תחביב אחר.

אחד התחביב שלו זה לשחק כדורסל ולא מספקת אותו הרמה שבה הוא נמצא אלא הוא שואף כל הזמן להתקדם ולכן מתאמן והשני התחביב שלו זה איסוף חפצי אומנות ולכן כל הזמן הוא קונה עוד ועוד.

אף אחד לא אמר שאודיו לרכב זה תחביב זול, אם לא ברורה לך ההשקעה של אנשים אז כנראה שפשוט בשבילך התחביב הזה פחות רציני מלהם. למרות זאת הרוב לא הוציאו 20K על המערכת אלא פחות אז גם כאן אתה יכול להישאר רגוע.

פורסם

דבר ראשון אהבתי את הערות הציניות של אנשים פה... מאוד בוגר בשביל פורום מקצועי...

עכשיו pro-plus זה חברה אנגלית שמייצרת רק בשביל אנגליה...

היא מוכרת שם ומוכרת דיי הרבה... למי שמבין כמובן... ולא אנשים כמו פה שמותג זה העיקר...

מה שרציתי לדעת אם מישהו במקרה הביא אותם לארץ או שמע אותם איי פעם כי באנגליה יש אותם הרבה....

שגם שתדעו שג'נסיס גם חברה לא ממש ידועה... רק בגלל שיש פה נציגים שלהם מישהו בכלל יודע עליהם...

אם אתם לא יודעים אל תענו עשו טובה.... בלי תשובות ציניות ובלי שטויות..

בעיקר מאייל לא ציפיתי לתשובה כזאת לא רצינית ולא לנושא

למה? ככה!

פורסם

TAZOK, את דבריי הפנתי לSACKER ולא אלייך.

אם תוכל להגיד לי מה לא רציני בהם אשמח לשמוע.

חבל שאתה אומר את דברייך כי רק אתמול התווכחתי עם אלו שהגיבו לך שהתגובות שלהם הן לא במקום משום שהם אולי לא מכירים כל כך את הרמקולים ודווקא צדדתי בדברייך, אז אולי קיבלת את הרושם המוטעה מתגובתי.

לגבי ג'נסיס, אני בדרך כלל נמנע מלהגיד, להזכיר או להמליץ אבל משום שאתה הזכרת והפנת את דברייך אליי אענה לך.

כנס לכל פורום בעולם, כל פורום שהוא, תקיש ג'נסיס והתוצאות שתמצא הן בת'רדים כגון "מה היא מערכת חלומותייך" או "מה הם המגברים המומלצים ביותר".

אתה מוזמן לעשות זאת ולספר אם כך היו התוצאות או לא.

החברה אכן לא ידועה כמו קיקר או רוקפורד אך זאת משום שהיא פונה לקהל אנשים מצומצם יותר. אך האנשים שהתחום הזה בשבילהם הוא מעבר לתחביב, או תחביב רציני (כמו שציינתי בהודעה הקודמת) מכירים טוב את החברה.

כולם פה בפורום מכירים מגברים ביתיים של יאמהה, אבל למשל אם תשאל על ברייסטון, קארי, אולקטרוקומפוננט וכו' הם לא יכירו, כי המגברים הללו מיועדים לקהל מצומצם יותר של אנשים ולא מתאימים לכיס של כל אחד.

• תוכן חדש...