Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור שהיה לי עם Avis

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7133 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נמצא בהולנד ובשבוע שעבר שברו לי את החלון באופל מריבה השכורה וגנבו לי את תושבת ה GPS. המכשיר עצמו, תודה לאל, היה איתי.

חסר אונים, נכנסתי לסניף המקומי של Hertz והעובד שם, למרות שזה היה אחרי שעת הסגירה ולמרות שאני לקוח של המתחרים, עשה בשבילי 5 שיחות ל Avis, כששולחים אותו ממחלקה למחלקה, עד שבסוף, לתדהמתי, במקום להציע לי מייד רכב חלופי, שלחו אותי (בגשם זלעפות ובקור מקפיא) לתקן את החלון במקום שמתמחה בזה בשם Car Glass.

המתנתי שעתיים עד שהמתקן הגיע (ולמזלי הטוב, מנהל המקום, למרות שהיה בדרך החוצה, נשאר את השעתיים ביחד איתי כדי שלא אמתין בחוץ).

כשהגיע המתקן, הואילו בטובם להתקשר מ Avis להגיד לי פתאום שלא אתקן שם, כי אין להם את החלון המקורי, ושאני מתבקש לנסוע לסחיפהול, מרחק של כשעה נסיעה ממני (כאמור - לילה, קור, גשם) להחליף את הרכב.

הם גם אמרו למנהל ב Car Glass שהם לא מתכוונים לשלם עבור חתיכת הפרספקס.

אנשי Car Glass הם כניראה צאצאים של חסידי אומות העולם ההולנדים והם שמו לי שתי חתיכות פרספקס (כי שברו גם את חלון הדלת וגם את החלון המשולש הקטן) בעבודה מושלמת שנראית כמו החלון המקורי וגם שאבו לי את כל שברי הזכוכית מהאוטו - והכל בלי לגבות ממני יורו אחד.

בסוף השבוע החלטתי בכל זאת לנסוע ל Avis כי הייתי זקוק לתושבת חדשה ל GPS.

הסתבר שלא היה לי ביטוח שמשות והנזק, כולל תושבת ה GPS, מגיע לכ 600 יורו.

הרכב היחיד גם שהיה להם בסוכנות היה סקודה פביה סטיישן.

מחר אני מחזיר את הרכב ואקבל את החשבון.

מצד אחד אני לא הישראלי הטיפוסי שמקים צעקות על כל חשבון (מה גם, שעם כל אי הנעימות, אגיש את החשבון למארחיי המקומיים שהזמינו לי את הרכב והעובדה שלא היה ביטוח שמשות היא בגללם).

מצד שני, העובדה שטורטרתי ושבסוף קיבלתי רכב ברמה נמוכה יותר (פביה מבוססת על פולו, לא? בעוד שאני משלם על רכב בדרגה של גולף/אסטרה) מחייבת אותי להתמקח כדי לקבל הנחה כלשהי.

האם יש צד חיובי לסיפור? כן. אם זה יקרה לי בארץ אני לא אקלל יותר את המשטרה ומערכת המשפט הישראליים. מסתבר שבהולנד יש אותה בעייה בדיוק של ענישה קלה מידי ושל עצורים שמשוחררים מייד (עובדה שבכלל לא התבקשתי להגיש תלונה במשטרה). מארחיי, בדיוק כמוני, מייחלים ליישום כמה חוקים מארה"ב.

פורסם

אופל מריבה נכנסת בקטגוריית B באירופה לפי מיטב ידיעתי. כלומר - אותה רמה של הפאביה.

גולף ואסטרה הן כבר רמה אחת מעל - C.

אם אתה לא צריך לשלם גם ככה כלום, זה לא כל כך נורא.

CARGLASS באמת חברה מצוינת שעובדת בכל רחבי אירופה עם שירות נהדר.

Passt scho...

פורסם
אופל מריבה נכנסת בקטגוריית B באירופה לפי מיטב ידיעתי. כלומר - אותה רמה של הפאביה.

גולף ואסטרה הן כבר רמה אחת מעל - C.

אם אתה לא צריך לשלם גם ככה כלום, זה לא כל כך נורא.

CARGLASS באמת חברה מצוינת שעובדת בכל רחבי אירופה עם שירות נהדר.

בוואוצ'ר לחברת ההשכרה היה כתוב Astra or similar.

האם המריבה לא מבוססת על האסטרה?

פורסם

המריבה מבוססת על שילדה מוארכת של הקורסה הנוכחית. היא משמשת כגרסת מיניוואן למכונית הקורסה, משמע על שילדה של מכונית סופרמיני. המתחרות הבולטות שלה הן הפיאט אידאה, רנו מודוס ובאיזשהוא דרך גם הסקודה רמסטר

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
המריבה מבוססת על שילדה מוארכת של הקורסה הנוכחית. היא משמשת כגרסת מיניוואן למכונית הקורסה, משמע על שילדה של מכונית סופרמיני. המתחרות הבולטות שלה הן הפיאט אידאה, רנו מודוס ובאיזשהוא דרך גם הסקודה רמסטר

מה שאולי מסביר את התנהגותה הגרועה, לטעמי.

קשה לי להאמין שבשנת 2006 מיוצרת באירופה מכונית עם התנהגות כביש כזו.

דווקא נהגתי בזפירה(שלדעתי מבוססת על האסטרה, אבל אולי אני טועה והיא מבוססת על הוקטרה) בישראל ונהניתי מאוד.

• תוכן חדש...