Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:-? מה ניסית להגיד בזה ?

שהמחירון כבר כל כך נמוך שעוד מעט הוא יהיה שלילי. נניח מינוס 188 אלף שקל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר'ה - הייתי בן הזוכים. היום הכסף נכנס לחשבון. כולי מאושר משמחה. :shock:

אז ככה- קודם כל הלכנו לסוכנות של לנד רובר. לאחר שהוצגה בפנינו מצגת על הדגמים החדשים, ונעשתה נסיעת מבחן בשטח (עאלק שטח :lol: ) הוחלט ללכת על ה-Range Sport החדש. בעיית החתך הנמוך בצמיגים תיפטר בקרוב.

לאחר מכן הלכתי לסוכנות מיצובישי בחולון - קבענו נסיעת מבחן על ה-EVO9. שלא יספרו לכם סיפורים - הם נותנים נסיעת מבחן גם לנהגים בגיל 21. (אחרי שהראיתי להם את הצ'ק של הזכייה פתאום יש ביטוח :)). נעדכן אתכם ברשמים.

בינתיים אני נשאר עניו וצנוע וממשיך לגור בדירתי הנוכחית. גם החברים נשארים אותם חברים. (צי'קו, יקיר, אבירן, ניב, איתי וכל החבר'ה - נראה לי שאתם צריכים לארגן לי איזו פריסה יפה לכבוד המאורע. אני מחכה ;-)). המפקדת בצבא אישרה לי חודשיים על חשבון מערכת - אז יש לי זמן לקרוא בפורום.

אגב, למכירה: סופר לנסר אוטומט (של אמא), יד שנייה מטופלת במורשה. לבוא ולקחת. ליצור קשר בה"פ. סכום סמלי של 100 שקל.

אביעד.

סתאאאם.

אבל זכיתי ב-30,000.

אגורות. משכורת נכנסת סוף החודש מצה"ל.

פורסם

ואללה. נתת לי רעיון.

ללכת לכל הסוכנויות ולבקש נסיעות מבחן על רכבים מעניינים. אין סיבה שלא יתנו לי אם אני נכנס לסוכנות עם דבר כזה על הפרצוף, נכון?

dd_a.jpg

נראה לי שאני אתחיל בפורשה.

• תוכן חדש...